Említettem,hogy a cimborám úgy érzi kinőtte az 535-öst. Sajnos mindenképpen autót kell vennie,különben ma már mentünk volna le Debrecenbe a futóval meg 7kilóval. Így sajnos csak Albertirsáig mentünk egy Chevrolet Lacettiért. Biztos hamar elviszik mert k.jó az ár,meg a motor is.
Jó vásárt csinálna, hisz az 535-ből annyi van ,hogy Dunát lehet vele rekeszteni, míg az 1100-es ritka mint a fehér cigány. Tehát amiből sok van az jó konstrukció és bőven van pótalkatrész is a karambolos motorokból. De Fabesz -nek nincs üzleti érzéke, pedig míg a karbi gumit szexuálltuk fűztem az agyát de nem reagált. Csak az a csúnya pénz,pénz az kell neki, de szerintem beakarja fizetni az adóság csökkentő alapba.
Sziasztok,
Nemrég szó esett motor nagyobbra cseréléséről. Ezzel kapcsolatosan szeretném jelezni, hogy nehéz szívvel ugyan de megválok hűséges 1100-es útitársamtól. 1995-ös, 77.700km-rel. Máshol még nem hirdettem, gondoltam itt szólok először. 720 irányárral tervezem meghirdetni. További képek a profilomban.
Trafóval csak összefogattam,hogy megálljon,aztán csináltam neki egy készüléket,hogy el ne húzza a készre hegesztés aztán argon védőgázas hegesztővel lettek jó puposra körbehegesztve a darabok és utánna reszelés csiszolás polírozás amíg nem ragyogott.Aztán készülékről le motorra fel.Készre hegeszteni nehéz trafóval inkább argonnal lehet szépen megcsinálni.Az enyém 27 db-ból állt össze de olyan mintha egy csőből lenne hajtva.
Szia.
Ha van ahol szépen,tartósan krómoznak akkor szép az, de én azért választottam a rozsdamentes anyagot ,mert nem tudtam volna hol krómoztatni,és később könnyebb fényesíteni ha valami történik.
Üdv
Szia!
Az anyag csiszolására használt eszközök:
Varatcsiszolás: legyezős flexkorong, fúrógépbe fogható lamellás csiszoló,
Polírozás előtti csiszolás :csiszolóvászon/könnyebb csíkot tépni/120-as,180-as.220-as.Jól használható a fúrógépbe fogható tépőzáras korongok 220-tól 360-ig.
Polírozás: 400-tól 2000-ig polírpapir,nem kell mindegyik de legalább 4-5 féle kell /a 400-as 2 db a többiből elég egy/
Fúrógéphez való polirzókészlet/google segit/.
A HEGESZTÉSNÉL VIGYÁZZATOK A SALAKOT UGY DOBJA LE A VARRAT MINTHA CSÚZLIBÓL LŐNÉK.
Szia!
Így igaz ahogy mondod. Azaz igazság mivel nem vagyok profi hegesztő és sehol sem találtam olyan üzletet ahol anyagot tudtam volna venni, gondoltam szakemberre bízom.De itt a nyugati régióban ha nem 2-300000-s tétel akkor nem éri meg foglalkozni vele.De most már vettem mindenféle rozsdamentes anyagot majd mást is csinálok.
Üdv
Szia nagyi2!
Nem hajlítottam , 4 db patent ívvel van összehozva szögbe vágva.Ha derékszögbe akarod mégegyszerűbb a dolog,nekem muszáj volt így csinálni mert a műláb miatt csak nyújtott lábbal, sarokkal tudok váltani.
Sima trafóval hegesztettem kicsit jobban fröcsköl de ugyis csiszolni kell.Pálcát kapsz a Flexfény-nél 6130-as 2-s rutilos,nem olcsó de fél kiló bőven elég. Anyagot Győrbe kaptam a Perkor-nál. Ha más is érdekel szivesen segítek ,ha tudok, email címemet tudod.
Üdv
Én szívesen csinálok veled vásárt a "karbigumiszexuáláskor" beszéltek szerint. De akkor nem cseréről volt szó