Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki itt hosszasan taglalta és leírta az egy éves szerelését a magas fogyasztás miatt. Kiderűlt,hogy a karbikat kellett felujítani mert kopottak voltak az O gyürük .Ez 750- es ről szólt. Leírta honnan és milyen felujító szettet vett és azt is mennyi volt. olvass vissza hátha megtalálod vagy ha Ő is olvassa a fórumot jelentkezni fog magától. Rakott fel linkeket is a beszerzésről meg árat is írt azt hiszem.
Igen csak azt nem tudom mit tartalmaz a készlet.
Ezen már túl vagyok, üveggyertyával lett az alapjárati keverék beállítva és kapott STP-is . Semmi komoly változás.Csökkent a durrogás de teljesen nem múlt el.
Ha az alapjárati szegény keverék okozza a durrogást, azon az alapjárati csavarral lehet kicsit segíteni.

Amikor a teljesen nyitott gyári csövekkel mentem, az alapjárati rendszer koszolódása miatt durrogott. Ezen a fehér STP segített.
KIválasztod a márkát beírod a keresett alkatrészt sajna ezt németül kell és hozza a raktárkészletet.
Én tartalékba kaptam a régi tulajtól de mihelyt felraktam már lesem vettem úgy megtetszett a hangja.A fogyasztását nem ismerem mert keveset jártam a gyárival,de nem lehet sokkal több, a hang amúgy is megér annyit.
Ok rendben.
Pl. a Shox-nál kapható, ott 18E. De lehet találni olcsóbban is.
A fogyasztást nem tudom milyen mértékben befolyásolja. Így önmagában biztos növeli, lefojtva talán nem...
Hali
Hol, és mennyiért kapható ez a kipufogó?
És meg nől-e, tőle a fogyasztás?
Ha lesz belőle valami, ide mindenképp felkerül az eredmény.
Bocsi ha véletlenül tényleg kimaradt a géped a vidiből.
Ígérem legközelebb jobban figyelek és a te géped is benne lesz.
Csak fedezzek fel egy jó zenét. Amire jól rá lehet pakolni a képeket.
valaki légyszi.... Milyen markolat kell a(535) virgácsra? 22mm?
Köszi
Remélem, hogy idén is készülni fog sok szép fotó.
Már nagyon készülünk a szezonra.
Tervezünk néhány találkozón és néhány túrán is részt venni.
Neked is sok jó motorozást Kívánunk!
Bea és Zsolt
Ha sikerül megoldást találnod kérlek tájékoztass mert engem is érdekel a durrogás miatt.
Köszi a válaszokat! A dobok nagyon jól mutatnak, a nagy hang végülis nem zavar ha szép brummogós és nem csattog, de a teljesen nyitott kipufogó rendszer úgy tudom nem használ a szelepeknek. Ez a kis furulya valamennyi fojtást adna a rendszernek. Gondolom ha ez is ugyanaz a gyártó, passzolnia kell a dob bemenetébe. A leömlő csöveket meg rá lehet illeszteni.
Szóval ha minden összejön lehet megpróbálom. Olcsóbb mint egy komplett rendszer...
Széles utat és napos időt mindenkinek!
Hali!

Te kerestél szabadon futót? Találtam egyet és nagyon fasza az ára 80 +17 EURO. Ettől olcsóbbat nem találsz az biztos , én egész ősztől ezt figyeltem. Megtudom venni ha akarod és továbbítom neked
ha akarod.
Úgy tűnik rájöttem miért kormol a hátsó henger. Sokáig tartott pedig majd kiszúrta a szemem. A fő fúvóka amiben a tű csúszkál kikopott. Mivel a tű vízszintesen mozog a lyuk lefelé kopik ovális lesz. Az hogy a hátsó miért kopik jobban nem tudom, de egy haver ötszázasának is ez a baja. Az enyémen beforrasztottam a lyukat és kifúrtam 3-as fúróval, úgy tűnik használt. Lassan be kell szereznem egy felújító készletet.
Nekem is ilyen dobom van csak Marwing Legend emblémával.Jó mély hangot ad a mocának.Tompító csak a vizsgán kell.Jó ha hallják a mocit a sokszor nem figyelő autósok.Engem már többször is megmentett a karamboltól.Sokszor már előre látom a nemfigyelő autóst és elég egy kis gázfröccs és már kapkodják is a fejüket.Mert hát ami nekik egy kis koccanás az neked motor és csönttörés.Hát had szóljon az a kipufogó:
Sziasztok!
535-re milyen markolat megy? 22mm vagy 1 col (25,4mm)? úgy rémlik 22...
Szevasztok

Megnéztem a szabadonfutót amit Brumeszkosz talált, láttam a csomagoláson egy cég nevet ami a www.bike-west.at címen található.
Ha jól értettem van náluk karbi felújító készlet, csak képet nem találtam róla. Egyéb alkatrész is van. Megkérhetnék egy angolul vagy németül tudó kollégát hogy nézzen körül az oldalon, hátha talál valami tájékoztatást róla.
Nekem ilyen van semmi bajom vele fasza hangja van, a gyári olyan mint egy villanymotoré. Kicsit durrog ha bemelegszik de azt úgy oldom meg ,hogy nem használok motorféket behúzom a kuplungot és fékezek,akkor nem durrog.
Van fent fotó az adatlapomon ha érdekel.
Heló!Nekem volt ilyen dobom, valóban nagyon hangos hamar lecseréltem.
Üdv!
AZ lenne a kérdésem, találkozott-e már valaki az alábbi kipufogó dobbal:
http://batszimotor.hu/conts/ar...
Highway Hawk Turnout néven fut, viszonylag olcsón be lehet szerezni. Gondolom ez egy teljesen nyitott cső, amit nem igazán akarok a motorra tenni. A shoxnál van ún. kipufogó hangtompító betét több méretben és hosszban, ezt bele lehet applikálni?
http://motobox.hu/en/spd/motob...
Nem igazán értem hogy ez hogy állna össze.
Valakinek tapasztalat?
Uraim akit érdekel a német EBAY-on használt szabadonfuto 80 EUR+
17 EUR posta. Megtudom venni ha kell valakinek.

http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Jaaa ,hogy te erre gondoltál. Azt hittem van vidi amin fent vagyok a motorról. Én arról beszéltem amit Zsoccca csinált vidit. :D Mind1 akkor félre értelmeztem bocsi. :D