Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah es bocs, Autonet
A komplekt 27 ezer korul volt de azt mar vettem a tavaj minden ki van cserelve, koszonom
Srácok!

ha esetleg van valakinek ilyen kell:

http://auto-motor.vatera.hu/al...
honnan rendelted?

Amúgy csak a komplett tömítésszetthez viszonyítva sok. Az ilyen dolgokra azért kell költeni, mert egyszerűen kell a motorozáshoz...

Járj sikerrel!
Szevasztok, megrendeltem a hengerfej tomitest 1db 7681 huf, es 2db szelepszar szimering 1700 huf volt, remelem nem adtam sokat ertuk, szevasztok
522-es oladal:

nagyi2 [13036] február 29. 18:42

Az összes a videotáramban. Ezt a részt a fiam intézte azt mondja a youtube-on is fent van, én ott még nem néztem meg.
Kérdés, tudja valaki hol lehet olyan virago feliratot szerezni mint amilyen Krueger gépén van.

válasz erre előzmény
Szia Zsocca
minden elismerésem, ügyesen összeollóztad a képeket, tényleg látványos és passzol az alázene is. gondolom az idén is készülni fog elég kép, amiből dolgozhatsz még ilyeneket. gratulálok!
Haver... Nem találtam semmit. :(
Semmi gond csak jó volt szóvá tenni! :D
Ilyen ez az éjszakás műszak... :D Oksa nézem. :)
Sziasztok!Van 2 db új Yamaha teló szimeringem eladó.Mérete:35x48x8.3000huf.4es-23145-00.Ha valakit érdekel írjon
Szia,

Ebay -en találsz egy csomót.
Üdv mindenkinek !
Szeretném a segítségeteket kérni. Nemrég sikerült vásárolnom egy 1994-es évjáratú 1100-as Yamaha Viragot / amerikai modell /, esztétikailag leharcolt állapotban, motorikusan egyelőre nagyobb baj nincs vele. Szükségem lenne az akkut fedő idomra, mivel a régit a tulaj elvesztette. Úgy tudom, megegyezik az xv 750 -vel. A virago.ro honlapon lévő bontókat felhívtam, sajnos nincs raktáron. Akinek van eladó, kérem jelezze. Szép napot mindenkinek !
Elore is koszonom valaszotokat.
Tisztelet!
Udv mindenkinek.
Kerdesem az lenne, hogy olcsobban hol tudnek beszerezni egy ilyen uzemanyag szivattyu boritast?
Szevasztok, szelepszar szimeringet es hengerfej pakolast nem tudtok v.hol jo aron?koszonom
rendben, tisztelet
szervusztok

rendeltem uj gumikat (continental) de elso belso gumit nem tudnak continentalt szallitani, felajanlottak egy Kenda markajut. en errol semmit nem tudok. van valakinek velemenye?

udv
modi
nem gondd, ide csak a linket tedd fel
szevasz
ketten is probaltunk belepni (en tobbszor is, mindfele formaban) de nem jott ossze. ezert csinaltam ujat. ha gondolod, a regit toruld le, ha te hozzafersz.

udv
modi
Köszi a segítséget.
Nagyon jól mutat a vidi a Virágós honlapon.
Már csak azt tudnám, hogy miként tudnám ide az adatlapomra feltenni.
Valami miatt nem fogadja el.
Bocs, ha kimaradt.
Egyébként, én azt hittem, hogy az, az alak aki ül a motoron és az arca előtt kendő van, az te vagy.
hehe... jó reggelt :)

kettőt visszalapozol, és ráébredsz, hogy kicsit elbóbiskoltál :)
Szevasz Istvan, amit en adtam a hozaferest a youtubhoz nem volt ok?
Csáó! Néztem ,hogy a weblapon vannak ilyen szerelős vidik is..
Találtam egy ilyet: http://www.sportmotor.hu/tagok...
Ennek a csávónak a vidijei közt van a blokk összeszereléséről vidi! Ha valahogy betudod rakni az faja...