Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok elolvastam az előző 517 hozzászólást úgy látom azért ezt a motort is kell szerelni hál az úrnak : a gyertyapipából kiszedtem a zavarszűrőt ,csináltam szerelő állványt ,szinkronizáló készüléket,beállítottam a szinkront érdekes volt egy kis csavarfordításra nagy a változás,lecseréltem az olajat Repsol 15W50 ásványira,kicseréltem az olajszűrőt, kitisztítottam a durva olajszűrőt , megnéztem a membránokat szerencsére épek,és az adatlapomra sikerül képeket és videót felraknom.
Mind ezt nektek köszönhetem és a hozzászólásoknak, hogy megismertem a motoromat és hozzá mertem fogni a szerelésnek.
Remélem majd személyesen is találkozunk valamilyen virágós talin.
Szasztok mindenkinek!
gyűlölöm a szeles időt, dehát a napsütés meg a hőmérséklet már nem téli! (egy hete még erősen havazott )
azé' meggurítottam a röfit = Szentendre oda-vissza 110 km.
ennek a fele az emnulláson szembeszéllel...
már tegnap lecsutakoltam, bowdeneket megolajoztam - kezdődhet a tánc. csakazértis ki kell járni a tavalyi benzint.
üdvözlet márkatársak, fórumosok
Mi is megpróbáltunk motorozni ma, de budapesten és környékén akkora szél volt hogy életveszélyes volt motorozni, ugyhogy sajna 10km után visszafordultunk :( Fene egye meg.
Ha még meglesz addig.
ha túrára megyek (kb a következő életemben) majd elkunyizom hogy legyen tarcsiba...
Ha kell veszek a Keeway-tól egyet és behuzalozom, nekem nem gond, de ha valakit itt kisegít akkor minek álljon a fiókba.
Bár elméletileg kétszer ugyanoda nem csap a villám, de én megtartanám tarcsiba ...
Ha valakit érdekel Keweey fesszabályzó behuzalozva csak össze kell dugdosni a csatlakozókat.Nekem két szezont üzemelt, azért vettem le mert szereztem elfogadható áron használt eredetit.
Előzőleg nem sikerűlt a képet feltölteni!
Ha valakinek kell esetleg! 535.-s 400.-s lábtartó! 5000Ft
Szia Brúnó60. Én tavaly is itt vettem csak a 4-literes Moto Rider 4-T 20w50 ásvány olaj 6175Ft volt persze számlára. Most a 4-literes 7720Ft. Való igaz hogy itt minden van amire szükség van.
Sziasztok. Én is megejtettem az idei első gurulást. Az első pár kilométer furcsa volt a kicsi után, nagyon nagynak és nehéznek tünt a gép de aztán megszoktam. Litterock kár hogy ilyen elfoglalt vagy reménykedtem a március 15-i gurulás ismétlésében, ha mégis jelezd.
Fiuk! Én már megkeztem az idei motoros szezont! Kivánom:ti is mielöbb tudjatok motorozni.
Ja! És még mindig nem tudom melyik a jobb a 750-hez?
Repsol 15W40, vagy
Repsol 20W50
Jelenleg én az utóbbit használom.
http://www.olajwebshop.hu/olda...
Szeretném felhívni a figyelmeteteket ! Akik Bp.-n laknak ebben a III. ker.-i boltban Repsol olaj+szűrő+lev.szűrő+Repsol difi olaj jó áron van. Minden egy helyen. Én e-mail-ben előre megrendelem és akkor tuti, hogy bent van a boltban. Csak egy ötlet.
http://www.motoroazis.hu/terme...

1000 huf...

No igen, ha gondolod az olajat vehetjük közösbe... 1 db 4 literes, és két 1 literes az valamivel olcsóbb, csak szervezés kérdése a dolog. Én a 13.ker Fáy-ban lakok az meg neked majdnem útban van, ha esetleg Buda és Pest között ingázol.
Szia!

Én mér hívő lettem: Repsol MOTO RIDER 4T 15W-40 -et használok - nemsokára vennem is kell, és elég a 3 liter.

elvileg itt van : olajdokk.hu 2100 huf/1 liter vagy 7600 huf/4 liter áron, a 15. kerben van személyes átvétel...

- a motoroázisnál már 2500 huf/liter... az azért kicsit sok... de szűrő az ott is van...
Srácok az ideg szétvet...
Három határidős munkám van a hét elejére (naponta egy), amiből egyet, a keddit tovább kell fejleszteni péntekig... Egyszerűen nem merem elhúzni a sötétítő függönyt, mert ordítani tudnék...

maradok az asztal mellett, legfeljebb a konyháig jutok el ma, mert este vendégek jönnek, a kacsasütés meg férfi dolog...

A következő két hónapban pedig egy komplett diplomamunka (04.30 a határidő), egy költözés (de azt megpróbálom egy hónappal elhúzni) is van meló mellett, ráadásul minden hétvége megint foglalt. Vagy ide jön valaki, vagy mi megyünk, illetve lesz hétvége amikor a diplomamunka méréseit kell csinálnom...

Guruljatok egy jót helyettem is... Vigyázzatok magatokra!
Littlerock, ha már az olajnál tartunk tudnál e nekem olyan boltot ajánlani ahol valamivel olcsóbban tudnám megvenni mint ahol szoktam.Most a Repsol Moto Rider-4-t 20w-50 ásványi olaj 4-liter 7720ft.
Köszönöm a tanácsot. Hétfőn megyek a 3-dik kerületbe van ott egy pici olajwebshop és veszek olajat is meg szűrőt is.
Szia!

Az olajba az 530 km alatt kerültek égéstermékek, nem elégett szénhidrogének, és víz. Ezek után az ásványi olajak - igazából semmilyen olaj - eredeti tulajdonságai nem garantálhatóak, egy év alatt jelentősen romlottak. Az olaj cseréje véleményem szerint kötelező. A szűrőt meg erősen ajánlom.

Egyszer járasd meg, melegedjen fel rendesen mozgasd át a sebváltót, a kuplungot, utána állítsd le, hagyd hűlni, és cseréld le.

Személy szerint gondolkodtam én is a szűrő cseréjén, mert nem sokat ment a motor, de nincs 1000 huf, és 3 csavar az egész...
Üdv. A következő kérdésre szeretnék választ kapni. Tavaly tavasszal a járműben minden olaj és persze az olajszűrő ki lett cserélve. Megtett km- 530km. Ma lementem a parkolóba beindítani, megnéztem az olaj szintet , és kb-félcenti hiányt tapasztaltam, az olajleeresztő csavart picit megnyitottam hogy megnézzem az olaj színét.Olyan fekete mint a korom.Ennyi km-után ajánlott vagy kötelező az olaj és szűrő csere?
Sziasztok Virágósok!
Végre itt a tavasz.
Nem sokára ébresztem a mocim a téli álmából és guulok egy bemelegítőt.
Srácok a tavalya évről készítettem egy videó össze foglalót. De nem tudom ide feltenni az adatlapomra. Valamiért nem fogadja el. pedig 100 Mkb alat van.
Tud nekem ebben segíteni valaki?
Üdv Mindenkinek és jó motorozásokat!
Hello bajszabi!
Tudom ez a fórúm nem politikai vitafórúm, de.... A honlapon a régi új utcanév van feltüntetve. Kétszer volt aláírásgyűjtés a változtatás miatt, de a fejekben nem volt rendszerváltás. A Kommunizmus Áldozatai Emléknapjának alkalmából kegyeletteljes megemlékezést kívánok "abból" az utcából!
De, hogy valami motoros vidámabb téma is legyen... Kettő tavalyi nyári záróképp az "utcából"
Szia Aspiráns!
Nem mondod, hogy Marcaliban még mindíg van Lenin utca vagy csak régi utcanév van a honlapon?