Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról nem szól a fáma hogy mi történt csak látjuk hogy bunyóznak, az is lehet akár hogy a mocis csávó 5 autóval hátrébb belerugott az autójukba vagy levitte a tükrüket, mert nagyon úgy tűnik hog y utánamentek.

Szóval ebbeől a videóból számomra semmi nem derül ki...
Kössz a tanácsot.
Jól. A komolyabb japán cégek sokmindent gyártanak egymásnak. A gyújtásmodul is jó eséllyel Mitsubishi.
Akkor egyelőre elég a szimmeringet cserélni szerintem. biker-world-ön van biztos...
Nem. Talán nekem nem ez van.
Én olyan 70-85 km-ig ha gázt adok akkor hallok olyan lemez csörgésre hajazó hangot. Aztán 90 Km felet megszűnik.
Ez nem semmi.
Emberére talált mindkettő.
Egyébként már én is gondoltam arra, hogy felírom a hátamra a következőt.
"Ha fellöksz egyikünk biztos meghal"
Csattogó a motor melegedésével egyre erősödő hang. Ráadásúl üzemmelegen jobbra döntve, még egy surlódó, ciripelő hang is előjön.
Kurvára idegesít de nem tudom megfejteni az okát.
Baszus ha tudtam volna a programról én is kinéztem volna.
Ma vittem fel Kőbányára, suliba a párom motorral. És 10.00-től 14:00-ig csak vártam rá.
Közben kinézhettem volna a citadellához.
Egyébként klassz volt a nap. Reggel hatkor indultunk. Mire felértünk jól megfagytam. Mivel nem is gondoltam, hogy ilyen hideg is lehet a motoron, és nem öltöztem fel elégé. Egy szál motoros cuc volt rajtam.
Aztán délután Vác- Rétság- Gyarmat útvonalon hazafelé.
Gyarmaton vacsi a Svejk éteremben. Majd újra sötétben és fázva, hazáig.
De szuper nap volt. Motoroztunk olyan 280 Km-et. Mivel BP-t is körbe jártuk. Élveztem a Pesti forgalmat. Főleg, hogy most sokkal jobban haladhattam, mint ha kocsival lettünk volna.
http://www.eblogx.com/Videos--...
figyeljetek oda, egyre több a sértődött autós
Neked milyen zörgésed volt?
Azért kérdezem, hogy nem-e én is ugyan azt hallom az enyémnél.
A kontakthaz folott tudok biztositekokrol(6 drb). Ott jo mindenik. Egyetlen biztositekrol tudok az ules alatt. Van meg tobb is? Ha igen akkor hol kellene lennie?
Koszonom
Jól látom a Yamaha motor alkatrészén a Mitsubitsu jelet?
A sérülési lehetőségben teljesen igazad van. És abban is hogy nem erőlteted.
A mostani guruláson sajnáljuk, hogy nem leszel ott. De teljes mértékben megérthető. Igazolt a hiányzás!
A későbbiekben esetleg rábeszélhetnéd a párod, hogy kövessen kocsival. A motoros találkozókon nem egy párt látok akik közül az egyik fél kocsival jöt. Például az unoka hugomék is.
Az unokahugom keményen hajt egy 535-öst. A fiai bármikor mögé ülnek, de a férje csak kocsival megy utánuk.
Tehát van megoldás a dologra.
Jó üdülést kívánunk!
A motor 18 éves, én tavaj Karácsonyra vettem. Hogy elötte mikor volt cserélve a teleszkópban valami nemtudom. Az olaj szivárgást ami szerintem még nagyon minimális menyiség egyhete vettem észre.
Az ülés alatt lévő bisztiket nézted már lehet elszállt valamelyik?
Próbáld végignyomozni a 0 állás kapcsolójának szálát, és azt, hogy kapcsol-e. Ezekből nagyon úgy tűnik, arrafelé lesz a hiba szerintem.
Persely, nem csapágy. Mennyi ideig működött jól, illetve mennyi idő alatt ment tönkre az a szimmering, ami benne van most?
Üdv. Az 535.ösöm jobb elsö szimeringje átereszt. Azt szeretném megtudni, ijenkor mijen alkatrészeket kell benne cserélni ? Ugyanis az egyik szerelö azt mondta hogy a szimeringet, porvédöt és valami persejt vagy valami csapágyat mert attól is fojhat. Amiröl gőzöm sincs hogy van e benne ijen alkatrész mármint az a csapágy.
Sajnos az sem vilagit. Egyszer vilagitott es akkor tudtam inditozni is. Aztan kialudt az is es tobbet nem sikerul sem azt kigyujtani, sem beinditani.
Tisztelet.
Köszike!
Nalunk 1300 kb.szoval stimmel az ar.beke
Sziasztok srácok! Kint voltam a Citadellai guruláson! NAGYON KIRÁLY VOLT! 1db virágot láttam a sajátomén kívül. :( Egy 250ccm Bordó-Fehér gép volt!
Ha nem is mindig, de ezentúl minden SZEZONT EZZEL KEZDEK ÉS EZZEL ZÁROK! :D Ha lesznek fent vidik ,meg képek ami tuti ,hogy lesz.. Akkor majd linkelek és oda írom mennyinél vagyunk láthatóak! Mivel sokba bazsajogtunk a párommal meg integettünk! :D
1490 Ft. Igen.
Kosz littlerock.kellemes utazast;) meg vakaziozast. Nah a blokk egyben van osszeraktam mar csak be kell allitani a szellepeket es holnap megy a helyere, baromira izgulok hogy mindent jol raktam e ossze de ez mar a masodik osszerakasom volt remelem nem tevedtem.koszonom mindenkinek a segitseget megegyszer.aztan ennyi garnitura kimaradt, nem tudjatok hogy mirre jok? a masik v.kinek velletlenul nincs egy lanc feszitoje, most vettem eszre hogy a nagy csavarnal nem jo a menetem alig tudtam meghuzni, beke es szep estet
Blackiex! Légyszi nézd már meg Te is , jól látom ,hogy 1996-os 535-höz
generátor oldali tömítés 1500 peták? Még postával is fele mint Mátékánál.
http://www.biker-world.hu/kate... tömitések&p0=Kuplungfedél tömités&szint=4&parent_cat_id=2222&cat_name=1996 (2YL)&hivo_cat_id=26&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=26&