Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nézegettem a gumi DOT szám jelentését az interneten. Nekem az első gumim 3 jegyű, 066 van ráírva. Létezik, hogy 1996. 06. havi gumim van?
Igen, a magasságod és a súlyod fontos! Sem az 535 sem az LS650 nem alkamas igazán 180 cm, és 80 kiló fölötti embereknek. Viccesen néz ki rajta egy nagy ember. A két személyt meg eleve felejtsd el.
A kettő közül azért műszakilag sokkal inkább az 535. Az LS650 egy beteg típus (elnézést a rajongóitól)! Minden baja van. Állandóan mindenki alkatrészt keres hozzá, valami mindig rossz rajta, és sokkal több a bontott alkatrész az 535 höz, nem véletlenül, mert ritkán megy tönkre benne valami. Műszakilag a két tipus nagyon messze áll egymástól.
Mennyi pénzt szánnál rá? Hátha van még alternatíva?
Köszi!
Így gondoltam én is, csak korábban indulok. Remélem Laci is jön ha így kell mennünk! Kevés az esély,hogy Lenyingrádban összefussunk Józsival. A piádat intézem.
Hát remélem nem fog esni. Egyetlen lehetőség, hogy Józsival személyesen találkozzak, miután 2 éve interneten ismerjük csak egymást.
Valahogy lemegyek. Ha más nem esküszöm kocsival, jégeső és vihar esetén.
Ok. Nem gond. Van vészforgatókönyv szar idő esetére? Elég rosszak a kilátások.
Nem mindegy mekkora darab ember vagy. A Savage kicsi,rövid, alacsony motor, a thundercat után egy betegágy lenne. A thunderacehoz volt szerencsém, gondolom a macska se sokkal kisebb! A Kawát ilyen kicsiben nem vágom(1500as volt egy havernak), a Virago 535 itt van bőven. Eladó is. Ezen az oldalon biztos nem fogsz sok ellen érvet hallani virgács ügyében.
Sziasztok.Motor csere előtt állok.Azért írtam ide,mert szeretném a véleményetek kikérni a Virago 535 típusról.Ami még szóba jöhet,Kawasaki EN vulkán 500. 31 éve motorozom már,de Chopperem még nem volt.Nézegettem még a Suzuki LS650 is.Segítsetek döntenem:)Köszönöm Attila
Valakit megbízhatok a pia vásárlásommal? Én két üveg Irsai-val és két flakon bubis vízzel ellennék este fröccs formában. Csak mert eleve későn érkezek, nem akarok még a vásárlással is szórakozni. Valaki lesz oly kedves aki amúgy is megy vásárolni és megveszi nekem? Természetesen fizetem!
Tudunk! Na alvás!
Bizony. Mire te leérsz, mi már tudjuk egyet s mást a tócsán túli világról. Legalábbis remélem!
Így van. Ha te közben is tudsz értekezni Józsival, kérlek említsd meg neki,hogy nőt is viszek! Ja nem. A sajátjával jön. Remélem Zsocccáékkal is találkozunk út közben és egyszerre futunk be!
Akkor én a 16 órai indulásommal egyedül vagyok. Nem baj, ott találkozunk!
Szia!
Persze a találkozás, csa egy opció. De ott is találkozhatunk. Remélem, így személyesen is meg ismerhetlek titeket.

Üdv.: Gábor.
Az időnk nem köcsög, csak a kormányunk! Vigyek tiszafüredi marha húst? Occsó,nagyon occsó.
Szia Laci! Szerintem 8 nagyon korai. Most írta Gipszjakab,hogy 12től vár a Józsi. 60al megyünk végig? Szerintem 9 re odamegyek hozzád és onnan kéne indulni. 10 körül Hatvannál összefutnánk Zsocccáékkal(szerintem ők jönnek!), de lehet hogy inkább mennek a Bükk felől, és tovább. Úgy gondolom így lenne jobb, de még értekezünk. Most kikapcsolok mert nagyon csapkod az isten nyila és félek, hogy kifingatja a gépemet.
Kedves Tamás
+1:)
Szombat nyolckor a nullás 31es út leágazásában jó neked is?
Remélhető, hogy a mai meg holnapi esős idő a hétvégére javul.
Kényelmes(poroszkálós) tempóban fél délre leérünk Miskolciába és onnan már közel van Arnót. Nem hiszem,hogy várnod kéne ránk mert egy ekkora távon semmi sem biztos, meg utálom ha várnak rám(ránk). Dél körül ott leszünk mi is, aztán jöhet a pofavizit. Fasza lesz személyesen megismerkedni a csak innen "ismert" emberekkel. Mindig valami korábbi problémára gondolok, amikor ilyet hallok,(olvasok) hogy "nem iszik alkoholt" de nagyon kedvelem az olyan embereket akik jól tudják magukat érezni "asöraborapálinka" nélkül. Jómagam elég savanyújóska vagyok ha nem piázok, de itt annyira érdekes egy ilyen segítőkész, önzetlen ember és családja megismerése, hogy biztos jól fogom magam érezni.
Sziasztok!

Józsi mondta, hogy 12 után lehet menni hozzá. Én Miskolcról megyek ki, de ha valaki gondolja valahol találkozhatunk, és mehetünk együtt. Én szerintem, korán megyek, hogy segíthessek kint Józsinál. Remélem többen már nem mondják le. A felesége, nagyon kedves és jó humorú. Józsi sem iszik alkoholt. :) De a beszélgetős, jó humorú buli nekem is tetszik.
Üdv.: Gábor.
Fasza! 9 körül, gondolom én is elindulok, de még ezt is lebeszélem Lacival. Remélem addigra visszatér a nyár! Köcsög egy időnk van(bezzeg Görögbeeee).
Én ha élek megyek tutira! Szombat 8-körűl indulok.
Meg lehet azt oldani azért úgy,hogy ne legyen zavaró hosszú távon se. A kérdésedet írd be a "keresés ebben a topikban" melletti fehér csíkra, és lesz válsz, mert emlékszem,hogy volt a téma feszegetve és talán blackiex leírta a váltó méreteket üres cső meg hasonlók esetében. Természetesen a fúvókákra gondolok. Úgy írd be,hogy kipufogóherélés, vagy fúvókázás és ki fog dobni egy csomó hsz.-t. Olvasgass alaposan és meglesz a megoldás. Elektro-motor fórumtárs jóindulatához kétség nem fér, csak elfelejtette a korosztályi különbséget. Ki kell próbálni mindent,(majdnem) ha ráb@szol legközelebb majd nem csinálod! Ha legtöbbet városban,rövid utakon használod, akkor tetszeni fog. 200km. +os túrákon tényleg fárasztó, de tapasztald meg!
Sziasztok! Részemről mennék Arnótra, de nem 16 órakor szeretnék indulni! Szerintem Lacival egyeztetek telefonon,ha nem lesz gép közelben. Valamikor dél körül jó lenne leérni Arnótra. Sátrat viszek, de inkább sokáig dumálnék sok mindenről, mint nagy berúgásos bulit csinálni! Meg aztán Józsi felesége se úgy ismerje meg a Magyar motorosokat, hogy isznak mint a homok, sárba hánynak meg stb! Persze azért viszek valami okosságot, de meghagyom a rosszalkodást a találkozókra. Ha ilyen sokan lemondták, lehet,hogy jönne velem a nőstény motorosom is, de ezt még le tisztázom.
Jó sokan lemondják...

Ki aki biztosan jön? Gipszjakab, 5.50, Én, esetleg Katana?
Tibcsibe, szerintem nyugodtan jöhetsz!
Tisztelt Gábor
Sajnálatomra elmarad az idei hegyalja feszt Tokajban, tehát nem csütörtökön, hanem szombaton délelőtt kelek útra Arnótra. Akár mehetünk együtt keletnek, ha pontosítjuk az indulást. A helyi bevásárlás jó ötlet, mert csak hidegen jó a sör.
Úttervem: emnullás,- 31es, -Gödöllőtől a 3ason,