Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mért mással volt? Ennyire problémás ez a tipus? Nemrég vettem de nekem csak jókat írtak!
Elöszőr is egyenes helyzetben , járó motornál beállítottam a szintet. Ha ez megvan akkor mehet a szinkron, az üveggyertya ,meg a CO ellenörzés.
Szia!
Ezt a fel, vagy lemondást azért majd leisszuk, nem lehet ám csak úgy, simán megúszni kérem az ilyesmit....
Kicseréltem az ac-pumpa érindkezőit, mert már nem volt mit csiszolni.Meg átfújattam az egész rendszert.Azóta nem volt gond vele, legalább is ezzel.
igen pont ugyanez van vele ha letámasztom sztenderre megszivja magát és leáll, és te hogy orvosoltad a problémát?
Tisztelt Jogo
Köszönöm a lehetőséget, de fel kell mondanom a tervezett faházi társbérletet, ugyanis végül úgy döntöttünk, hogy olyan kicsik a helyek, hogy hármunknak kényelmesebb egy külön házikó.
És mit csináltál vele?
De üresben mindig pörgött rendesen, meg egy bizonyos fordulatig.
Szia! Ugyan így volt az enyém is , nem ment 70-nél többet, azt is nehezen.Elöszőr azt hittem hogy terhelésen kihagy a gyújtás. Az enyémen a pumpa elektronika égett be, vagy is a két érintkező.Keveset szállított , én meg szétszedtem mindent. Pénteken semmi baja , szombaton menni akartam Alsóörsre kb 10km és bedöglött, azt hittem a guta üt meg . Megfogalmazódott bennem hogy meggyújtom.
Szia köszi a tippet és mit csináltál vele,hogy jó lett? Érdekes az,hogy kinyomom a kuplungot felpörög ahogy kell visszaengedem sebességbe már nem pörög ki! Probáltam egymás után töbször is kinyomott kuplungnál azonnal felpörög:-(
Kismezeske egy gondolat a motorodhoz. Az enyémnek mikor ilyen gondja volt akkor inkább magas volt a szint, és ahogy letámasztottam a sztenderre megszívta magát. Melegen jobban párolog a benzin, egy kicsit sok neki,hidegen viszont indult mint a gép.
Üdv! Bandita81-nek üzenem hogy valószínű keveset nyom a pumpa , vagy a benzincsap nem ad eleget esetleg üaszűrő . Az enyémnek is ez volt a gondja . Úgy csinál mintha kihagyna a gyújtás, a gyertya mag kormos ,fekete.
Sziasztok van egy Virago 400-asom télről elővéve szépen indult megy kivéve,hogy bizonyos fordulatszámon nem pörög tovább csak dadog!Kuplunk kinyomva akkor meg tökéltessen kipörög ahogy visszaengedem nem pörög ki mi lehet a probléma?Köszi előre is.
Szia Zsocca ! http://www.jofogas.hu/budapest... Itt egy hirdetés, ahol árulnak originál kilométer spirált 750 -es virágóhoz, emlékeim szerint ez jó a nagy xv-hez is. Azt írja ugyan, hogy az alkatrészek csak egyben eladók,de én már vettem tőle két gyertyapipát ebből a csomagból, szerintem meg tudsz egyezni vele ! Egy próbát megér ...
Ez itt van németbe, ugynézem ingyen postával és új. Vegyem meg?

http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
A nagy kapkodásban hülyeséget írok. Szóval közületek vásárolnak többen is az ebay-ről, ők biztos segítenek.
Zsocca! Itt nézelődj. Úgy láttam van aki sűrűn vásárol innen, biztos segít lebonyolítani, ha találsz megfelelőt.
Azért itt is leírom,hogy leadtam a jelentkező mailt.
Köszi az infót.
Akkor módosítom a listát. Bár úgy látom most már közvetlenül is tudunk regisztrálni Zolinál.

Tehát a lista.

2014 06 13 –15 Relax Motoros hétvége Salgóbánya
Salgóbányai Találkozón résztvevők alakulása.
Alakul a terv, elvtársak alakul!

1 ptomi69 1 db Motor ? Fő Szállás? Kaja?
2 brumeszkosz 1 Fő 1 motor, szállás ,sátorban. Jön még egy kollégám is 1 Fő egy motor, szállás sátorban. Kaja: Szombat délutántól, vasárnap reggelig.
3 kispest30 1 motor 1Fő Szombati szállás Jogóval faházban Kaja: Szombat vacsora, a Vasárnap reggeli,
4 Fabesz 1 Motor/? Fő
5 Casaba 1Motor/? Fő
6 SkultétiEmil 1 Motor/1 Fő
7 Heni57 1 Motro/2 Fő + 1 Autó/? Fő
8 Katana750 1Motor/? Fő Szállás 1 éj/? Fő Kaja ?
9 Beci58 1Motor/2Fő
10 Jogo 1 Motor/ 2 Fő szállás szombat éj, szombat vacsi, vas. reggeli
11 Sibra ? 1 Motor
12 debreczi71 1 Motor/ 4 fő
13 Zsoccca 1 Motor/2 Fő Szállás: 2Fő/2 éjszaka Kaja: Teljes

Más: Most értem haza a Dragos Lillafüredi gurulásról. Nagyon jó volt. 15 motor. De nem jutottunk el Lillafüredig. Egerben ép benzinkútnál voltunk mikor jött a nagy felhőszakadás. 1,5 óra várakozás után elgurultunk a Szépasszony völgyébe. S mi onnan jöttünk haza.

S most ültem le a géphez Km spirálra vadászni.
Szia Laci!
Pont 2 hely van még üresen.
Szia Laci! Nem vagyok Zakopanéban. Kalmi a várható időjárás miatt jegelte a túrát és lehet,hogy igaza volt. Tegnap azért gurultam utassal meg a 2 haverral egy 240est(budai hegyek,Esztergom.Párkány -Börzsöny) és a kemencei etetéskor csúnya felhők kezdtek gyülekezni. Szépen kijöttünk alóluk és úgy tűnt megússzuk,de nem. A 2es úton 3x kapott el zivatartevékenység. Mindhárom csak rövid volt és utána gyorsan meg is szárított a meleg menetszél, úgyhogy nem volt tragédia. Szerintem a Tátrában ez durva lett volna. A Spori fórumon volt papírkutya fénykép, meg lekvár(fisi fosi)MC megalakulására irányuló irányuló felhívás, de szerintem előrelátó volt. Közben én is lekvár lettem. Elindulva a túrára rémesen kényelmetlennek éreztem (utassal) a Katanát és 10km. után visszafordultam motort cserélni. A nőm is hálás volt érte később. Ma családi összejövetel miatt nem érek rá csak estefelé, de intézem a jelentkezést Salgóbányára valamikor és viszem az felszerelést. Illetve akkor te viszed majd.
Na mégegyszer:
Kispest: 1 motor,1fő -szombat éjjel szállás Jogóékkal faházban, - szomb. vacsora, -vas. reggeli.
Tisztelt Katana750
Szevasz Tamás
gondolom éppen úton vagy most a Tátra túloldalán, de eszembe jutott, hogy a salgóbányai táborozásra szándékozol vinni az íjadat, nem tudom hogy szétszedhető e és motorral is vihető, de mi autóval is megyünk, hozzánk befér. Mivel nem is lakunk messze egymástól.
Jelenleg éppen építem a reflex nyílpuskámat, de még olyan fázisban van, hogy valszeg nem lesz kész addigra, de a feszítettkerekest azt vinném amit készen vettem, ha nem bánjátok ti valódi íjászok.
Az SMBT zolinál jeleztem a részvételt 14. szombatra,
Jogonak címzem a kérdést, hogy a faházatokban van-e még szabadhely két főre?
Hogy csessze meg a manó!
Egy hónapja hajkurászok az országban Km spirált. És egész országban nincs.
Most pénteken az egyik motoros boltos, már kínjában valami kínai robogó spirálját hozta. Mivel minden megegyezett. Hossz csatlakozási pontok stb. 2800 Ft erre feltettem, és a keréknél nem ért bele a belső bovden a meghajtó részbe.
Sajnos én az Ebey-hoz nem értek.
De ez már sok hogy egy ilyen népszerű motorhoz, egész országban ne legyen km spirál!
Tud ebben segíteni nekem valaki!
"A motorkerékpár Eresztvényből Salgóbánya felé tartott, amikor - eddig ismeretlen okból - letért az útról, majd az árokba hajtva egy fának ütközött. A motorkerékpár vezetője és férfi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette."

-Nem derül ki, kik lehettek, de nagyon sajnálom őket, hiszen minden motoros a jó időt és hétvégét kihasználva hódol a szenvedélyének
az ország útjain.
üdv a többieknek, és érjetek haza motoron.