Ahogy beszéltük korábban olyat minimum 20 000ft.-ért tudok adni ez a legalja.Ebben nem tudok beszámolna blokkot csak müködö képesbe ebben az esetben a 65 000ft.-os blokk 40 000ft
Igen nekem van a hispánia is.Van több db blokkom van ameik hibátlan inditható meg vannak hibásak is igény szerint.De be is számitok hibás Am blokkot is.
Sanyi nemhogy bontasz egy motorhispaniat is aminek a főtengelye rossz? úgy emlékszem mintha egyszer téged hívtalak volna fel a blokkal kapcsolatosan vagy csak tévedek
Heló Roligold-tól kérdezném ,hogy a bronz kefe pontos méreteit megadná-e nekem ugyanis sikerült szereznem alap anyagot hozzá .Illetve csak a hosszúsága kellene a többit letudom kopintani .Köszi előrre is (ha kell e-mail cím adok).
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy hol lehet kapni 2008as tzr-hez sima matrica szettet mert ma faszán elcsúsztam kérlektiteket segítsetek kösz előre is mindenkinek
Yamaha TZR 50 es első fékét.
tárcsa,fékcső,féknyereg,pofákkal,és főfékhenger! csak és kizárólag kitűnő állapotú érdekel,levegősödő,vagy egyéb nem nagyon!