szívesen vennék tőled, de nekem nincs 20.000 ftom rá sajna 13.000ftot bírtam eddig rá gyűjteni tőled venném meg ha bírnám de ahhoz még kellene és eztis aligbírtam összeszedni
igazából nekem cska a 2 üres blokkfélre van szükségem és esetleg még a léptetővillákra. ez kb 4 ezer ft nála . és még újjíttatnom kellene top hajtókarral a főtengelyem,hogy elbírja a 80 hengert sok pénzbe van már így is de majdcsak kész lesz
ismerem Oroszi Zolit tudom vannak generic blokkjai is bontva jah lehet ink. nála maradok me hibás főtengely van emebbe azt 20.é lehet téll sok itt zoli meg személyesen ad olyat amilyet akarok.
Orszi Zolinak van 30-ért használt blokkja, új pedig 45-ért. (ebbe benne van a henger, dugattyú, új hőgomba, az indítómotor (új indító motor egyébként kb 30000 Ft-lenne robogóstól), a gyertya is. 8csak hogy az árakkal tisztába legyél.
45-ért minden új a blokkhoz. dobozza is meg van neki. postán tudja küldeni, vagy személyesbe átveszed tőle, ha Kecskemétre kimész.
Olvass vissza a fórumban, és megtalálod őt hirdetni.
de a blokk beszerélesre alkalmas? már ha ennyi minden nincs rajta. hogy akkor a főtengely jóbenne? ja és a kuplungdeknit azt adod hozzá? vagy képet küldenél hogy mitartozik hozzá és mégis képet cska lássak ha nembaj .
TZR 50/80 hoz keresnék első és hátsó felnit valamint kormánykiflit.
Segítségeket előre is köszönöm : Zsoller
zsoller74@hotmail.com
2006-os tzr-em van és a bal első teleszkóp engedi elég keményen az olajat. Milyen szimering jár bele,illetve honnan tudok venni bele?Köszi
orozoli2002@yahoo.com
30-435-1769
45-ért minden új a blokkhoz. dobozza is meg van neki. postán tudja küldeni, vagy személyesbe átveszed tőle, ha Kecskemétre kimész.
Olvass vissza a fórumban, és megtalálod őt hirdetni.