Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is.
2007 es tzr 50
Asszem a Yamaha lehuzhatja a tzrekkel kapcsolatban a rolot ezutan! Nagyon szep! Bar remelem nem lesz szuksegem ilyen megoldasra soha
Szerintem lessz rá vevő.
És kopp ugyan olyan? Semmi eltérés?
A jobb oldal is és a bal oldal is 40.000 - 40.000 Ft. fényezés nélkül ( TERMÉSZETESEN).
Milyen ülésed van Szabi?
Igen. Ha valakinek van eladó 96" TZR alkatrésze lécci írjon, sürgőős !
Srácok egy hülye kérdés A jobbos menet annyit tesz, hogy jobbra húzom a csavart balra meg lazítom ugye? Régen tanultam de már a fene se emlékszik rá...
köszi
10000ft
Sajna nincs képem. Egy lehegesztett végű cső jön ki a kipufogó csőből és nem vezet sehova. Másképp nem tudom elmondani. Ha nincs rajta ilyen akkor a kipufogó nem fojtott.
Mennyi lenne a becsületes ára?
Hi
Ülésem van!
Mar csak egy arat kellett volna irni es minden ok lenne :)
Sziasztok Tzr 50-re tudok utángyártott idomot öntetni, ha valakit érdekel. Annyi a külömbség a gyáritól, hogy nem 2 részből áll hanem egybe van öntve. Ja és ami fontos, hogy ez utána javítható nem kell a kukába dobni, ha sérül. Ha valakit érdekel írjon a pocok0320@freemail.hu-ra
Sziasztok!
Légysziiiiii külgyetek egy linket arrol hogy mo-n hol tudok Leovince v6 kiput venni tzr-re. Nagyon fontos lenne! Előre is köszi.
Holl lehet wösner dugót venni?Italimondo meg ezeken már náztem.
vakcső nem tudsz róla képet be linkelni ? kössz
Sziasztok!
Keresek egy jobb felső idomot 2004-es évjárattól felfelé.Szín mindegy törött ne legyen.
A vakcső az. Egy kiálló csődarab aminek a vége le van hegesztve. Azt le kell vágni és behegeszteni a lyukat.
Nemtudom, hogy vagytok vele, de en atlagban 6-10 ezer kozott hasznalom. Alatta eleg gyenge a varosi forgalomhoz itt pesten. Plussz 2t, porgetni kell picit.
Szerintem!
Oké.Köszi.Most már 10-ig is elpörgetem, de tovább nem.
Valaki meg tudja a mondani hogy hol van a kipuffon a fojtás esetleg tud róla képet be linkelni hogy hogy nézki?
Köszi
az én gépem AM5-ös blokk asszem 15ös lánckeró(a a legnagyobb ami elfér)
ötödikbe amennyivel megyek annyi ezer
40nél 4ezer
70nél 7ezer
100nál 10ezer

gyári kipu rendszer, 80as DR henger szett

100at úgy viszi mint a Simson a 45-50et

90-100al utazóval elvan

ez nem a végsebessége!

és eladó is a kis gép