Ahhh, mar varom... ultem azota mar par motoron es ahhh, faj a szivem, megcsinaltam mar a kis beallojat az udvarra, kikavicsoztam, kibetonoztam stb. Varom mar nagyon! Tudom, hogy nem egy eromuvesz, de az enyem :)
Plussz a 8. ker nagy gettojan megy at a buszom, ami a melohelyre visz es este 9kor mikor indulok haza en vagyok csak feher ember...
Motorral meg kb 15p alatt ott lehetnek. Igy este fel11 mire hazaerek... De ez a popp szakma!
Kepeket majd dobhatnal mailben vagy vhol a cbredrol.
Ha jol tudom kisebbek a gumiai, mint a tzrnek, vagy nem?
Hmm, az akkor ugy jo is, akkor a baratod motorjat vetted meg, amit emlitettel! :)
Nekem meg sajnos szervizben all... egy kemeny 800forintos alkatresz miatt... valahogy a yamaha lassan postaz... Igazabol jo nelkule is a jargany, csak megmondtak, hogy kicserelik, igy nyugodnak meg es igy szebb is.
Gondolom emlexel, hogy az olajpumpanal ossze volt ragasztozva. Na ott kell kicserelni az atvezetot.
Persze hogy rendszámmal. Hát egy olajcserét rögtön csináltam rajta, 9000 km-mel vettem, plusz az átírás meg az eredetvizsga volt vásárlás után kb 30.000, de a nagyobbaknál ez a duplája is lehet. Egyébként csak tankolni kell, és indul a mandula. Furcsa hogy nem kell már a 2T olajat se ellenőriznem, néha még tankolás után gondolok rá!
Neked hogy alakul? Remélem megy már a gép!
Üdv!
Jaja, hála az égnek összejött!
Korlátlan jogsi már megvan, a kis tüzérrel meg nehézkes volt a túrázás, úgyhogy már régóta nézegettem a 250,400-asokat, de lebeszéltek róla (szerencsére). Japán belpiacosok, régit tudtam volna venni olyan áron mint egy ilyen új kis cbr, és akkor még új gumi,új lánc, több az átiratás, dupla ennyit eszik, a zsebem meg szűkös. 600-ast nem akartam rögtön, kétüteműt megint végkép nem. Ráültem egy ilyen kis cbr-re, kényelmes bár pici virsligumis de 4T, egyszerű, városban szaladgáláshoz még jobb mint a tüzér, túrát 100-al folyamatosan bírja, nem a lóerők királya (13-14) de nyomatékos kis pöfögő. Kezdőknek első vagy második lépésnek a legideálisabb. Ez már injektoros, 3 litert eszik, évi biztosítás 7000HUF. Ennyi....
A nyugodtabb motorosok közé tartozom, és ha a tüzérkémmel bejártam fél magyarországot átlag 80-nal akkor ezzel irány a horvát tengerpart!
Azért hiányzik a kis yamaha, soha semmi bajom nem volt vele, azon kívűl hogy estem keltem...
Sziasztok! Alkatrészek eladók! Pl.: 24-es dellorto karbi, gyújtás, hengerszett, nyitott membránház, nyitott szívócsonk, stb...ha bármi más kell kérdezz!
Ha valakit érdekel,Tel: 06-30-535-36-45 E-mail: 2csako@citromail.hu
Üdv!
Tőlem is vett valaki hebo kiput, ezekszerint te lehettél az.
Fúvókát egy motorszerelő barátommtól kaptam, volt neki egy elfekvőben. Azthiszem a Yamaha Jog-jának 3KJ - s változatához való (ez nem tuti). Robogós boltokban érdeklődj, hívd fel őket és segítenek.
Egyébként a gyári fúvókádat is fel lehet dörzsárazni. Van ehez dörzsár készlet. Kiveszik a fúvókád, áttekerik rajta a kívánt méretnek megfelelő dörzsárat, és mehet vissza a karbiba. Nekem 110-es volt benne.
Sok sikert!
Plussz a 8. ker nagy gettojan megy at a buszom, ami a melohelyre visz es este 9kor mikor indulok haza en vagyok csak feher ember...
Motorral meg kb 15p alatt ott lehetnek. Igy este fel11 mire hazaerek... De ez a popp szakma!
Kepeket majd dobhatnal mailben vagy vhol a cbredrol.
Ha jol tudom kisebbek a gumiai, mint a tzrnek, vagy nem?
Addig is kitartás, és minden jót!
Nekem meg sajnos szervizben all... egy kemeny 800forintos alkatresz miatt... valahogy a yamaha lassan postaz... Igazabol jo nelkule is a jargany, csak megmondtak, hogy kicserelik, igy nyugodnak meg es igy szebb is.
Gondolom emlexel, hogy az olajpumpanal ossze volt ragasztozva. Na ott kell kicserelni az atvezetot.
Neked hogy alakul? Remélem megy már a gép!
Mas havi koltseged nincs rajta? Mert gondolom rendszamosan vetted
Jaja, hála az égnek összejött!
Korlátlan jogsi már megvan, a kis tüzérrel meg nehézkes volt a túrázás, úgyhogy már régóta nézegettem a 250,400-asokat, de lebeszéltek róla (szerencsére). Japán belpiacosok, régit tudtam volna venni olyan áron mint egy ilyen új kis cbr, és akkor még új gumi,új lánc, több az átiratás, dupla ennyit eszik, a zsebem meg szűkös. 600-ast nem akartam rögtön, kétüteműt megint végkép nem. Ráültem egy ilyen kis cbr-re, kényelmes bár pici virsligumis de 4T, egyszerű, városban szaladgáláshoz még jobb mint a tüzér, túrát 100-al folyamatosan bírja, nem a lóerők királya (13-14) de nyomatékos kis pöfögő. Kezdőknek első vagy második lépésnek a legideálisabb. Ez már injektoros, 3 litert eszik, évi biztosítás 7000HUF. Ennyi....
A nyugodtabb motorosok közé tartozom, és ha a tüzérkémmel bejártam fél magyarországot átlag 80-nal akkor ezzel irány a horvát tengerpart!
Azért hiányzik a kis yamaha, soha semmi bajom nem volt vele, azon kívűl hogy estem keltem...
Mizujs, latom adatlapodon h cbr, sikerult venni egyet?
Tzr 50 füstszínű indexek+sötét hátsólámpa eladó(a lámpa csak egybe)
Érdekelne még a 2006-os fekete TZR?Nem találom az emailod amit küldtél.
Ha nem,akkor is írj légyszives egy emailt a címemre.
Köszi.
Menyiért adod ?
gyári fényezés, matricák 2008-as, bal idomon minimális karc (polírral orvosolható)
tel 06705496103
Ha valakit érdekel,Tel: 06-30-535-36-45 E-mail: 2csako@citromail.hu
Tőlem is vett valaki hebo kiput, ezekszerint te lehettél az.
Fúvókát egy motorszerelő barátommtól kaptam, volt neki egy elfekvőben. Azthiszem a Yamaha Jog-jának 3KJ - s változatához való (ez nem tuti). Robogós boltokban érdeklődj, hívd fel őket és segítenek.
Egyébként a gyári fúvókádat is fel lehet dörzsárazni. Van ehez dörzsár készlet. Kiveszik a fúvókád, áttekerik rajta a kívánt méretnek megfelelő dörzsárat, és mehet vissza a karbiba. Nekem 110-es volt benne.
Sok sikert!
Figy azt szeretném kérdezni h te honnan is vetted a fúvókát ?