Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másol nem tudom sajnos. Mindig a bontót ajánlanak de hát még nincsennek bontott cucok.
Ahhoz még kevesett is mondott árat és matricca nélküli ár.
És van rá esély hogy valahol olcsóbban meglehet szerezni?
köszi a választ.
Kereskedésben 200E ft/pár
hello! Nincs meg véletlenül a tzr oldalidomod? :)
köszi,hello
Sziasztok!
Fekete 2006-os tzr 50-hez keresek matricázott baloldali idomot!
Kereskedésben milyen áron lehet kapni?
Vagy esetleg van valakinek eladó itt?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ja és ha valakinek van sportkipufogója az megírná hogy honnan szerezte?....köszi
köszi a segítséget!..50cc-es 2004 es tzr. első gumi 100/80 17r a hátsó 130/70 17r ez első fogaskerék 12fogas a hátsó 46...
ha a foncsor megolvadt, akkor már úgyis mind1 mit raksz bele...
Motorodról kéne több infó... akkor tudunk ajánlanilánckerék méreteket.
Mennyire gyári a géped?
Mekkora ccm? Mekkora kerék méret?
Mikori gyártású gép?
Most milyen áttétel van?... stb.
Értem, köszi, akkor még öntök hozzá
mert neki 0.82 liter ami kell, akkor már meg kéne jelennie, de addig öntsed amig a csavarnál nem jelenik meg úgy, hogy a motor nem oldaltámaszon van hanem vizszintesen, tehát 90°-os szögben a talajhoz.
hali!Tudnátok nekem adni tanácsot hogy milyen fogaskerekeket tegyek a mocira.. nektek milyen van és mennyi a vége és milyen a gyorsulása...köszi a választ..
Hello!

Köszönöm szépen az infót, majd ha ez tönkremegy vagy végképp nem lesz jó,kicserélem majd egy sima ba20d 35/35 ös halogénre, vagy vissza teszem a gyárit,még nincs pénzem rá

Üdv!
Sziasztok!
Cserélve lett a váltóolaj a gépemben és bele lett öntve a könyv szerinti 0,75 liter de a deknin az ellenőrzőcsavarnál még akkor sem jön az olaj ha megdöntöm a gépet ez így normális?
XENON hatású halogént sose vegyél, az magasabb hővel működik,
használj normál halogént, én akkoriban nem találtam boltot pesten mikor szükségem volt rá BA20D foglalatú 35/35W-osat, így átalakítottam a HS1-es izzót, és csináltam hozzá foglalatot is.Nem olvasztotta ki a foncsort, és ez legalább halogén, nem úgy mint a Gömbfejű BA20D izzó ami állandóan elszakad, legtöbbször. Használj halogén BA20D foglalatút, annak ugyanakkora hővel kell üzemelnie, mint a HS1-es izzó. Mindkettő Halogén és 35W/35W-os. Vagy csak eredeti Bi-xenont 35W/35W-osat, vagy Halogén 35W/35W-osat használj. Ami mégkissebb hőt termel.
Kék üvegű izzót ne tegyél bele. Halogének tovább bírják mint a Normál BA20D-s gömb izzó mint ami gyárilag benne van. 35W-nál nagyobbat ne tegyél bele, halogénből se.
Szevasztok!
Eladó a képen látható zsír új Pirelli mtr01 dragon gumi 100/80-17
sziasztok!

vettem a tzr-be előre egy xenon hatású halogén ba20d foglalatba jó, 35/35w os RMS izzót, amit ajánlottak itt fórumon.
Csak a baj annyi vele hogy megolbadt a foncsor, és meg is repedezett.
ez gondolom nem jelent jót, a probléma orvoslására mit tudnátok ajánlani,mert rendelni nem akarok még egyet:D

ÜDv!
Ha valakit érdekel 125-ög GP-n használ slick garnitúra minimális kopással (még az ötőminta is látszik) sisak001@vipmail.hu mailcímen...
TZR-ben is a hengerfej tetején van.
Én szerintem kivitelezhető a hőfokmérő mert ugye az aprilia rs 50-nek is ugyan aza blokkja mint a TZRnek és az RS-nek ott van a hegerfejen a jeladó akk a TZR-nek is ott kéne lennie valahol
amit linkeltél annak előfeltétele hogy legyen a motoron gyárilag jeladó, így felejtős, mert ugye tzr-en nincs semmilyen szintjelző gyárilag.
Robogós cuccot be lehet építeni, nem tudom hogy láttatok-e már ilyet élőben? Van egy vasrúd, amin fel-le csúszkál egy műanyag, ami úszik a benzinen, így ha kevés van benne, hozzáér az aljához, akkor jelez, magyarul bizonyos ponton kivillan egy lámpa. Ehhez ugye ki kel fúrni a tankot, beledugni, leszigetelni, meg ugye az se mindegy milyen magas a cucc, mert ugye az befolyásolja hogy hány liternél jelez.
A hőfokmérő kicsit egyszerűbbnek tűnik. Gyárilag nincs ezeken? Mert ha nincs, valahova a rendszerbe be kell rakni egy hőgombát, meg hozzá valami mérőműszert, sztem ezt is célszerű bontottan megvenni. Minden megoldható, csak kérdés megéri-e vele szórakozni? Én pl a benzinszintjelzőt feleslegesnek tartom, kinyitottam aztán láttam mennyi van benne.
akk most jöjjön az én kérdésem,hogy kivitelezhető hogy egy hőfokmérőt rakjak rá? pl: Egy RS-nek? Mert a hengerfej csatlakozásnak ugyan olyannak kéne lennie.
pasz.