Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
ELADÓ FÚVÓKÁT KERESEK 2007 modelbe !
Lehetőleg Postai úton !
a Fúvók a Gyárinál nagyobb legyen !
Köszi
Akkor szerintem ott hozzáérhetett. Nekem a Yamaha Aerox robeszomban ugyanilyen foglalatú izzó volt és 1 évig 45\45wattos volt benne és gond nélkül használtam.
Mondjuk azert az furcsa... lehet h hozzaert vhol, csak nem vette eszre. Mar a gyari 25Wostol is megolvad, ha hozzaer...
lejjebb írta az ember, hogy a 35/35W-os izzótól megolvadt neki a foncsor...akkor mi lenne a 65/55-el? az autóba való...
mondjuk nekem sima gyári 35/35W-os gömbizzóim vannak és azok jók...
En ezt a kinai csodat talaltam:
LED Automative Light lamp Car FOG-BA20D/H6

Led fenyerejerol videok:
http://youtu.be/tqvmygVlTkc
http://www.youtube.com/watch?v...

En meg erre gondoltam, hogy be lehetne epiteni:
http://www.xenon.hu/shop/kepek...
Ezek a ledes izzók mekkora erős fényt tudnak produkálni? Szerintem koránt sem eleget, valami infót ezekről a ledes ba20d-ről tudsz valami képet, technikai infót, és árban hol van a HS1-ízzóhoz képest? A HS1 bruttó 990 Ft /db-ba kerül, hozzá foglalat betétet sufnituning módszerrel lehet kialakítani mint azt korábban írtam, az eredeti foglalat betétet ne használd nem lesz jó hozzá, inkább csinálj párban másikat HS1-hez. Van még a HB5-ös ami 65W/55W de ezek hőtermeléséről kéne infó, mert ennek van még esélye, ha az elektromos rendszer elbírja, és nem termel akkora hőt hogy a foncsor károsodjon.
Tingsram Ízzó gyűjtemény

HB5 12v 65W/55W
Hat, kinaiak csinalnak ledes BA20D-ben, de Roil, ha tudsz mas foglalatot, amire at lehet alakitani a TZRt, akkor leirnad. Hatha talalok hozza izzot.
Kossz a valaszt! Neztem en Xenon szettet... de akkor mar inkabb ledes izzok... Mert Xenonhoz erosebb akku stb stb. kellene.
Utana nezek h a ledes dolgot h lehetne megoldani!
a 608-607-es lapon [15167] június 2. 11:28 hozzászólásnál megtalálod.. sajna vándorolnak a hozzászolások, így nem lehet követni melyik lapon van, még jó, hogy meg van számozva egyáltalán,
a jobb alsó a világosabb sárga ellenállást is ki kell még cserélni rajta...ennyit tennék még hozzá ahhoz a képhez lévő szöveghez.
pár lappal visszább olvashatod mi a gond a jeladóval, hogy nem mér az óra sebességet, igazából nem pénz amiből megcsinálható, ha hajlandó vagy gányolni.
Ha már a hengerről is letőrtek a fülek, a jelídóházban, akkor nagy gáz van.
Ha azt valahogy ki tudod cserélni pontos méretűre, akkor lehet megúszód kb. 10000 ből, de ha nincs megfelelő méret 2 füllel, akkor az egész jeladórendszert mit korábi hozzászólónk is írta 20 000 Ft ért megkapod a YAMAHA-tól.
Ha olvastad az izzós hozzászolásokat akkor olvashattad azt is hogy XENON HATÁSÚ KÉK ÜVEGES ÍZZÓT NE HASZNÉLJ BENNE, MÁR ÍRTA VALAKI HOGY NEKI MEGOLVADT A FONCSORA, más ba20d, szintelen üvegbúrás 35W/35W-osat tehetsz bele, vagy átalakítva a HS1-re a foglalatot, és a peremet leszeded róla, mélységig betolva megfelelő fókusz beállítással használhatod. Némileg több mint a gyári 25W/25W, de még édes kevésmég ez is... Még nem írta senki, hogy XENONT szettet beépíttetett volna a TZR50-esébe. Az lenne az igazi világítás, és még kevesebb hőt termel mint a halogén 35W/35W-osak.
Sziasztok!

Keresgélek mostanában de nem nagyon találok 2004 utáni szép állapotú TZR-t.
Horribilis áron mennek de nekem maximum 320 lenne a keretem.Nem tud valaki segíteni?
És fontos volna, hogy vagy pesten vagy tatabánya környékén mivel szállítani sajnos nem tudok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Mint, sok eddigi motornal es az enyemnel is, jelado kuka benne... Ha van penzed, akkor szervizben 20.000-ert kicserelik, de szerintem jobban jarsz egy jobb minosegu bicajos km oraval.
Sziasztok !
Nekem az lenne a problémám hogy nem mér a sebességmérő !
Mikor ráadom a gyújtást kiír mindent aztis hogy 12000km van benne meg hogy 00km/h (mivel álló helyben van) de ha megyek vele akkor nem is méri hogy mennyivel megyek meg a megtett távolság sem nő !

Szerintetek mi lehet a baja ?

Üdv: András
Szep jo napot, mindenkinek! :)

Nemreg vasaroltam en is tzrt, most szerelonel pihen a kicsike... (kuplung beallitas, szivatokar es gumi csere)

Lassan nallam is esedekes lesz tartalek es uj izzok beszerzese es olvastam itt, hogy miket lehet bele tenni.
Talaltam is jo izzot es azt szeretnem kerdezni, hogy valaki hasznal e ilyet?
http://www.egumotors.hu/133-iz...
Igen a meleg és hideg eléggé relatív
én szélsőséges időjárást vettem alapul, 35-38° napon, és télen a minuszba azért csak kevesebb hely kell, ugyan annyi súlyú lötynek.
Hidegnek inkább a telet mondanám a 15°C-t inkább hűvösnek.
én ezt vágom de nálam meleg:25-30fok,hideg:15.Szal nem tudom,szerintem annyira nem tágul nagyot.Persze ha elötte órákig süti a tankot a nap az más...
Mert az benya melegben jobban párolog, több helyre van szükség. nagyobb a nyomás.
Más hőmérségleten tágulnak a folyadék és a szilárd anyagok. Így a Műanyag tank a burkolat alatt kevésbé tágul arra a melegre mint a begya.
Tigert vagy motopityut keressétek a gsr600 topicba,ők csináltattak tzrrel matricát,olyan volt mint a gyári.(persze az ára nem:D)
hidegbe mért is megy bele több?
Matriccákat jobban jársz, ha marticcással készíteted, mert ők olcsóbbak mint a gyári marticcák. Persze ehhez kellenek a pontos méretek is, de ekkor meg már lehet egyedi is.
www.motorline.hu

innen,52ezer volt asszem.Gianelli,karbon véggel.Honlapon nincs semmi,fel kell őket hívni.
A képen olvasható a tank tartalék és teljes kapacítása, én lemértem és a következő értéket kaptam: amit a benzinkúti tankolás is igazolt teljesen üres tankoláskor tele tankig.
a tartalék állástól 4 Liter és nem (2.2) üzemanyagod van még,
a telitank amit tankolni tudsz 14.1 liter és nem (13.8) ha teljesen üres. Ezek nyáron lettek mérve, tehát lehet még hidegebb időben még 1-2 cseppet tudsz beleszorítani. Ha ennyit tudsz tankolni, akkor ne hagyd napon, mert a hő miatt tágulni akar a benzin, és túlfolyón távozik a lé.
hát igen.
burkolatból elég nehéz bontottat találni...
egyéb utángyartott alkatrészeket meg lehet jobb inkább újat venni mint más kompatibilis motorból kiszedni. De én is találtam kompatibilis indítómotort az Aprilia RS nek is ugyan az van. (Ducatti) És nem YAMAHA
Nem írtad, hogy folytott-e a motor (gyanítom, hogy már nem az egy kb. 6 éves gépnél), mert ha már nem, akkor cseréld a hátsó lánckereket 47-re, így lesz a kb. 86 km/h ból kb. 105 km/h az órája szerint. Gps-el kb. 95 km/h, ha jól van beállítva a gép. Tuningok és egyéb átalakítások nélkül. Ha mégjobban, be tudod állítani akkor jobb sebességet is talán ki tudsz hozni. mint pl. hazock (persze egyéb tényezők is fontosak mint a súlyod, mennyire fekszel a szélvédő mögé a tankra hasalva, mekkora a guminyomás, karburátor beállítás, mind azon múlik, hogy mennyivel megy a gép, és remélhetőleg nincs széthajtva, és megfelelő olajakkal használod a gépet.
A fojtásod már nincs persze, és a fuvókkat is cserélték...

Itt adom meg a 2003-tól gyártott szervizes szabvány adatokat. lásd a képet.