nem feltétlenül.. használod már 8ezer felett? tegyél bele 9eset az tuti lesz... 1000kmenként cseréldki. ha nem használod 8ezer felett akkor kisebb gyertya kell belei nkáb 7es
hajnalban melóba menet friss, hűvös oxigéndús időben elértem a gps szerinti 94,6-ot... és mindezt 10500-as fordulaton... jó ez a 13-as első lánckerék, gyári kipurendszerrel... hétvégén kapok próbára egy Gianelli-t, de lehet, hogy visszarakom a jólismert Vincét, hátha elérem végre a 100-as "álomhatárt"...
:D igazábol van nekem is egy valag alkatrészem és csak egy kipufogom van ami több helyen lukas és csak kipuf kéne! de mondasz egy árat és lehet meg tudunk egyezni!
Eladó sorba kerul kis tzr-em, csak van rajta kis javitani valo... egyszer megcsusztattam aztan kellene ra rossi replica matricazas a jobb oldalara.. tud valaki valami helyet ahonnan be lehet szerezni? nyilvan yamaha szalont kiveve... onnan mar kaptam ajalatot de nem teccett ^^
ma cseréltem ki az első lánckereket 12-ről 13-asra... volt nálam egy, csak úgy próbaként... azt hittem, hogy elindulni se lehet majd vele, de eddig egész jó...holnap kipróbálom hosszabb távon is.
Még lenne egy kérdésem a mociról.A tesztedet olvastam és azon azt írtad, hogy a BR10ES gyertya jobb mint a 9-es.Ez tényleg így van?
aki tud az irjon!
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
nagyon szép, nagyon jó....
jövőhétre tegyük át, mert hétvégén jönnek megnézni a mocit.
Eladó sorba kerul kis tzr-em, csak van rajta kis javitani valo... egyszer megcsusztattam aztan kellene ra rossi replica matricazas a jobb oldalara.. tud valaki valami helyet ahonnan be lehet szerezni? nyilvan yamaha szalont kiveve... onnan mar kaptam ajalatot de nem teccett ^^
Valaki nekem megtudná mondani, hogy a fordulatszámmérőn a "Digital instrument system" lámpa fölötti narancssárga lámpa mit jelent?
figyu megveszed a kiput és a többi ajándék:)
link
tyt001@freemail.hu
orozoli2002@yahoo.com
ugyanaz, mint az adatlapomon:)