Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem feltétlenül.. használod már 8ezer felett? tegyél bele 9eset az tuti lesz... 1000kmenként cseréldki. ha nem használod 8ezer felett akkor kisebb gyertya kell belei nkáb 7es
hajnalban melóba menet friss, hűvös oxigéndús időben elértem a gps szerinti 94,6-ot... és mindezt 10500-as fordulaton... jó ez a 13-as első lánckerék, gyári kipurendszerrel... hétvégén kapok próbára egy Gianelli-t, de lehet, hogy visszarakom a jólismert Vincét, hátha elérem végre a 100-as "álomhatárt"...
Hello!

Még lenne egy kérdésem a mociról.A tesztedet olvastam és azon azt írtad, hogy a BR10ES gyertya jobb mint a 9-es.Ez tényleg így van?
TZr 50 farokidomot vennék ülésel! lámpa nem kell!
aki tud az irjon!
eladó a motorom(zxr250):
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
RS 50 Extrema ha érdekel valakit.
nagyon szép, nagyon jó....
oké
Remélem csak ennyi a baj:)
Most is megkapja:)
hali!

jövőhétre tegyük át, mert hétvégén jönnek megnézni a mocit.
:D igazábol van nekem is egy valag alkatrészem és csak egy kipufogom van ami több helyen lukas és csak kipuf kéne! de mondasz egy árat és lehet meg tudunk egyezni!
Enyém volt :') nagyon szerettem, minden földi jót megkapott!
Sziasztok!

Eladó sorba kerul kis tzr-em, csak van rajta kis javitani valo... egyszer megcsusztattam aztan kellene ra rossi replica matricazas a jobb oldalara.. tud valaki valami helyet ahonnan be lehet szerezni? nyilvan yamaha szalont kiveve... onnan mar kaptam ajalatot de nem teccett ^^
Hibajelző lámpa valam vezeték le van lazulva szerintem a hőgombájé
mennyit adnál érte?
ma cseréltem ki az első lánckereket 12-ről 13-asra... volt nálam egy, csak úgy próbaként... azt hittem, hogy elindulni se lehet majd vele, de eddig egész jó...holnap kipróbálom hosszabb távon is.
100ezerért...
Akkor ottan valami nem oké,azért jelez.
Hát nem tudom, mert menet közben egyszer megvillan aztán pedig elalszik.
Szerintem rendszerellenörző lámpa.De javitsatok ki ha tévedek
Sziasztok!

Valaki nekem megtudná mondani, hogy a fordulatszámmérőn a "Digital instrument system" lámpa fölötti narancssárga lámpa mit jelent?
mindenki azt kéri:)
figyu megveszed a kiput és a többi ajándék:)
a kiput nem adod el külön?
Eladó Aprilia RS 125 !

link

tyt001@freemail.hu
szerintem e-mailben jobb lenne megdumálni és akkor nem OFF-olnánk szét a forumot.

orozoli2002@yahoo.com

ugyanaz, mint az adatlapomon:)