Vízpumpa olajpumpa nem kell még vízpumpafedél se csak dekli+kar+szerkezet
csak motorikus alkatrészekkel foglalkozol vagy mindennel mert akkor úgy irom mi van cserébe
szia, ha pesti vagy akkor tudok ajánlani agip speed 2t olajat 2600Ft/liter-áron (vidékre már nem érné meg postázni, csak ha többet rendelsz). Full szintetikus, aprilia rs 125 gyári olaja, tehát mindenképpen jó választás.
Nekem most repsol van benne, szervizben kaptam meg 1 literes q8 Moto Extreme-et. Repsollal eddig semmi bajom, van jobb is, de szerintem azert egy 50esbe 5-6 ezres olajat tenni sztem felesleges...
De errol majd Roil fog felvilagositani, o van benne ebben a temaban jobban!
-lamella szett 12ezer ft
-váltó sor 15ezer ft
-henger+dugó 15 ezer ft
-kuplung kosár 5ezer ft
-kuplung belső agy 5ezer ft
-oldaldekli 5 ezer ft
-berúgórész+kar 15ezer ft
-forgattyúsház üresen 15ezer ft
Szerintem előbb tankold meg rendesen, és ha utána is produkálja nézd meg a benzincsapot, benzincsövet esetleg benzinszűrőt hogy nincs e dugulás valahol...
Fiuk, tudom h nagyon kezdo es hulye kerdes, de produkalhat olyat a motor, hogy megyek vele, huzom es egyszercsak olyan, mintha elvennem a gazt es gurul addig amig van lendulet es addig forog is a motor. Viszont ha utana atrakom tartalekra vagy varok par percet beindul, de atforditom onra, akkor megint elmegy egy darabig?
Lehet h tankolni kell, elozo tulaj tankolta meg eddig csak meg, de ranezesre van benne meg benzin, bar lehet h becsapos....
van egy eladó dellorto phbl 24es karbim,teljesen jó állapotba 10e ft-s irányáron.Érdekelne helyette 32es 34es karbi. szabee49@freemail.hu
tel: 30/824 10 49
csak motorikus alkatrészekkel foglalkozol vagy mindennel mert akkor úgy irom mi van cserébe
ismétlem ezek új alkatrészek
milyen cserére gondoltál?
A berúgót deklistől karostól menyiért adod?Csere érdekel e?
pl:
-50-es fúrható henger+hengerfej 8.000Ft
-50-es jó állapotú hengerszett 16.000-19.000Ft
-főtengely 15.000-18.000Ft
-kuplungszerkezet erősített lamellákkal 14.000Ft
-gyári membrán 3.000Ft
-karbonlapos nyitott membrán 5.000Ft
-malossi membránlapok 2.000Ft
-24-es Dellorto karbi 12.000Ft
-14-es Dellorto karbi 10.000Ft
-gumi nyitott szívócsonk 4.000Ft
-fém nyitott szívócsonk 4.000Ft
+minden ami egy blokkban van.
Ha bármi más kell, kérdezz!
További képek e-mailben.
Tel: 06-30-535-36-45 e-mail: 2csako@citromail.hu
De errol majd Roil fog felvilagositani, o van benne ebben a temaban jobban!
DR 80 henger 7ezer ft
stb
max 1000km-ert ment.
-lamella szett 12ezer ft
-váltó sor 15ezer ft
-henger+dugó 15 ezer ft
-kuplung kosár 5ezer ft
-kuplung belső agy 5ezer ft
-oldaldekli 5 ezer ft
-berúgórész+kar 15ezer ft
-forgattyúsház üresen 15ezer ft
Lehet h tankolni kell, elozo tulaj tankolta meg eddig csak meg, de ranezesre van benne meg benzin, bar lehet h becsapos....
Melyik kipumra gondolsz leo vince(polír dobos),tirbo kit(GP stílus),top racing(karbon dobos)
tel: 30/824 10 49