Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RoilGold olajat öntött bele:D
annyi, dede istvan epites, kemeny kis gep, szeria RS 125 szint:)
hatalmas poen.
TZRszabi gépét 2t fejlesztő csinálta hajduszoboszlón (D.S.R.) tehát nem kitalált dolog ha kell meg adom a számát és hívd fel és kérdezd meg hogy mi van benne és hogy került bele az a 20 ló
nagyobb fúvókát neki
Hát túl nehéz nem vagyok a 67kilómmal. Amúgy az normális ha valami rezonálás hallatszik 4 ezer felett a váltóból üresben?
47/12-es (3,9167) áttétel arány, a saját gyári órája szerint 102-106 km -okat lehet mérni. Sokmindemdől függ a változás, saját súlyod, keréknyomás, fúvókák mérete, egyébb motorikus beállírtások, egyéb elkatrészek állapota/beállítása, stb.
Üdv srácok. Van egy 2005-ös Yamaha TZR50-es mocim. Nem rég vettem, látszólag minden gyári. Most 90Km\h a vége... Mekkora fogaskerék kell előre illetve hátulra hogy optimális legyen minden?
Üdv tzr tulajok!
Segítsetek ha tudtok PLÍZ!
A problemám a köv.: Van egy 2004-es gyári kis tüzérem, idén sikerált vennem rá egy hebo sportkipuffot, gondoltam egy minimális tuningot már megérdemel. Tegnap végre ki is próbálhattam, a hangja dobhártyaszaggató, de erő sehol. sőt, még annyit sem megy mint gyárilag 85-90 a vége és nincs meg az a fordulatszám tartomány amikor meg kéne indulnia. Egyszóval SZAR!
Esetleg akinek ilyen kipufja van megírhatná mit kell a gépen még hozzáfabrikálni! Fúvoka oké, de mást nem? Esetleg aki boltba vett tuningrezót az nem kapott hozzá átalakítószettet?
köszi előre is!
valószínű 20 ló húzza mert nem gurul.
mi van a motrodban hogy az szerinted 20 loerő?
tiszta óvoda...
enyém 5-el gyorsabban megy mint a tiéd...bübűű...
ez kész...nőljetek már fel...
Akkor?
Csak viccesnek találtam hogy szinte mindenhez van hozzáfűznivalód
Nem 2006-tól van szvsz
amúgy meg nem vágom, mért baj az hogy leírtam hogy 2006-tól van benne elektonikai folytás..ettől még nem leszek szakértő hogy ennyit leírtam ..
oks..
És Zsolti (zSOLa) ne játszd már a szakértőt az embereknek
Hinni a templomba kell az én2007 esem leovinchivel keményebbet ment mint most a tied a 75ccm top-al meg a többi kóccal
Ennyit az elektronikus fojtásodról
Vagy lehet hogy én teszteltem rosszul 15000 nél még semmi gáz nem volt pfffffö
Szerintem a castrol nem jó tzr be én az agip sped2t ajánlom
Eladó a Yamaha Tzr 50 esem ,2006 os ,3500 km el tökéletes,csak a jobb oldalán van egy nagyon pici karc. csak tankolni kell és megy :)
430 000 Ft
akit érdekel az irjon a lupo1002@citromail.hu ra vagy 06202543568
szaisztok!
yamaha tzr 50-et vennék de mivel ide írtam ezt gondolom kitaláltátok. reális áron keresnék jó motorral és esztétikailag is jót(ha van egy csík rajta nem hiba csak törött ne legyen). akinek van eladó az írjon ide fórumra vagy e-mailt a zovinho10@freemail.hu címre. előre is köszi
kösszkössz:D olaj szakértőők help!:D
Csá! én a Castrolt ajánlom azonbelül is Power 1-et vagy a Act-evo-t.
Attól függ mennyit szánsz rá. De vannak itt nálam nagyobb olajszakértők:D
szevasztok! milyen motor olajat ajánlotok gyári 2006 os tzr be?