Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és van egy 19es karbi eladó! ha érdekel írj
hátha esetleg az rs 50 sportkipuja jó a tzr-re akkor tudok egyet
Tsumih all ujra!:D Ha valakinek épp van elado sportkipuja a TZR-hez az irjon lécci! Köszii!
bazzeg egyre jobb
Nekem meg már nincs
én meg eladom! kinek kell?:D
nekem meg elszakadt a láncomxDxD
am no problem
mennyi bajotok van
Látom nagyon meghalt a topic
Egy új hír
Beállt a dugatyúm
enyimé a rózsi replika, ez meg max józsi repica vagy nem tom...
nem haragszom emberek, sőt! Szóval 2004-es felmatricázott,de még nem rossi replica (!). a lényeg,hogy eladó és ha valakit érdekel jelentkezzen!
http://teszvesz.hu/item7277559... Az ár irányár engedek belőle ha komolyan érdekel vkit
ez hol rossi replika?
1)ez nem rossi replica
2)2004ben nem is volt még rossi replica
Ez rohattul nem Rossi replika már meg ne haragudj
Hello srácok!
Van egy eladó 04-es Yamaha TZR50 Rossi Replicám 7800km-el. Ha valakit érdekel: varguba@citromail.hu
Hali!

Ma bp-n (kb fél órája :D) jött velem szembe egy kék tzr, a budafokiról kanyarodott be etelére, én intettem neki de nem vett észre és mire utána tudtam menni már nem tudtam merre ment :(

Aki magára ismer jelentkezzen

Am azt néztétek van-e benzin a tartályba?
Na jó csak vicc volt
Nekem volt hasonló problémám, nálam is volt gyertyacsere, de semmi nem történt, nem ment, leállt, meg ha ment is akkor dadogott nem ment...
de! nekem mondták h elromlik lassan az olajpumpám, tegyek egy kis olajat a benzin mellé...na ez az olaj lerakódott a kipufogóban, és eldugította... lehet h látod a füstöt meg minden, de sztem nézd meg azt a kipufogót
szevasztok!
lenne egy "kis" gondom a tüzéremmel, méghozzá az hogy nem megy úgy ahogy kéne neki, hiába húzom a gázt nem húz úgy mint ahogy szokottl meg pörögni se pörög valami hűdenagyon jól, + elég gyakran meent közbe leáll,most lett benne gyertya cserélve racingr gyertyára, szal biztos nem az a baja :S , most kezdte el ezt csinálni, nme tom mivan vle , pls írjatok lehetöségeket
Küldtem egy emailt az oldalidommal kapcsolatban csatolva van a kép is!
Hello képeket küldenél róla? Amúgy érdekel :)
ÜDV!nekem van oldalidomom 2006-os szériához!A balos oldalidom javítva van!és fényezni kell őket!A két oldalidom eladó 50 000ft-ért!Ha érdekel írj
éééééééééééééééééééén