Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig néha vannak jó vételek, egyeseknek szorult helyzetei miatt.
hát ezt úgyse hiszi el senki ha leírom de 330-ért vettük full hibátlan állapot 2007-es a plexi az gyári rajta.
Köszi.
Hozászólásodban van a válasz mitől gyengül nyomatékban a motor, ami érezhető, amikor lánckerékcserét nagyobb sebesség miat cseréltünk hátul.
A nyomaték különbség kiegyenlítésére, hogy alul is jól menjen, a max. sebesség is megmaradjon és ~20% üzemanyag megtakarításra, kevesebb olaj fogyasztása, van megoldásom.
Úgy van ahogy Roilgold mondja.A hátsó fogaskerék adja a végsebességet az első pedig a gyorsulást!ha kicseréled akk. kicsit gyatrábban gyorsul viszont a végsebessége nagyobb lesz.
Akkor nekem, hogy lett gyorsabb?
Cool a tzr-ed. Mennyibe volt? Milyen évrárat?
Fekete Plexi gyári rajta? vagy külön vetted rá?
ha hátul növeled a fogak számát akkor kisebb lesz a végsebesség, illetve ugyanahhoz a sebességhez magasabb fordulat fog tartozni.
A fórumban már volt ilyen kérdés, de leírom neked nálam mi volt.
1. - Kipufogó könyökben csövet kell pl. flex-el vágni,
2. - Egy rózsaszín vezeték a műszerfalbba megy - elvágása,
3. - 2 fúvóka csere. Yamaha szervíztől beszerzed. (Tudják mi kell bele).
Ekkor megy a motor kb. 86-ot a saját órája szerint, ha még áttételt is változtatsz, 12/46-ról 12/47-esre, akkor kb 104-106-ot kihozol a gépből amit a saját órája mér. De GPS-el az a 104 km/h kb. 94-96 km/h lesz.
Ha mindennel megvagy, és mégsem megy többel, akkor valami nem jól van beálíítva.
Karbit esetleg állítsd be jól. Gyertyát is nézd meg.
Gyertya hézag: 0.6-0.7 mm. Gyertya típusa ami belevaló: NGK BR9ES. Motor alapjárata: 1800 ford/perc (üzemhőmérsékleten kell beállítani.
Esetleg rosszul járattad be (a kipuban a katalizátor elvan kicsit tömődve-ez is okozhatja). A katalizátor a kipuban egy hengeresre tekert lukacsos fém hálós lemez, és ennek a könyök felöli végéről lehet eltömődés esetleg. Brutálisan vissza tudja fogni a gépet ha eltömődik. Egyenlőre más ötletem nincs, hogy mi lehet a gondod.
Hali mindenkinek! valaki mondja már meg nekem h tzr-be hol vannak a folytások, vagy mi az amit cserélni kell h jobban menjen, mert nem tudunk mit kezdeni az enyémmel. 75 km/h megfogja és nem megy többet. ma hoztuk szerelőtől és ők se tudják h mit lehet vele kezdeni. lehetőleg olyan írjon akinek van, vagy volt, vagy ért hozzá mert eddig 5 embertől 5 féle dolgot hallottam eddig és olyan kéne aki 100-ra tudja h mit kell kezdeni vele. olyat is halottam h még 90-et se lehet kihozni belőle de sztem ez egy f*szság...(ezt egy szervízbe mondták, biztos okosak) aki segít annak előre is köszönöm
Az enyim nem tuningolt, de igen ő javította amit a Yamaha City elcseszett.
Elhiszem csak kérdeztem
Ebben most kivételesen igaza van, van pár régi szaki akik jók, Tuji az egyik.
Tiedet is ő csinálta ?
Ha tuningolni akarod a motorodat, akkor szerintem inkább csináltas a morotra megfelelő kiput, ami direkt arra a motorra készül. Sokkal jobb teljesítményt érsz el, mint az ilyen sorozatban gyártott "gyári sport tuning kipufogókkal". Tudok is olyat aki megcsinálja és nem drágán. TUJI 2T- tuning Itt az oldalán az emailre kattintva tutod felvenni vele a kapcsolatot. Legalább kérdezd őt, mielőtt költekezni kezdesz, biztosan segít. Számítógéppen szilumálja, mit fog nyújtani az elkészült darab. És azután készíti el. Jól dolgozik. Budapesten van. De ha kimondottan neked az a lényeg, hogy csili-vili sportosan nézzen ki és nem érdekel, hogy jóval olcsobban nagyobb teljesítményt kapsz, akkor költsél rá nyugodtan 40-50 ezret, bármilyen boltban ahol kapsz rá. Pár százalék teljesítmény növekedés szerintem nem ér ennyi pénzt.
Hello mindenki!ha tud valaki eladó sport kiput vagy 19es karbit szóljon....t
jó, bocs h tévedtem de ez is menne annyit ha nem lennék 186 cm és 75 kg...
konkrétan is van rá példám
na de téll nem akarok veszekedni
már ja
Volt egy kis offolás na

De vissza a TZRekhez
Ismeritek már?
http://myvip.com/club.php?act=...
akkor ez most tzr 50 fórum vagy sem?...
csak azért mert már napok óta ezekről a szarokról írtok...xDxD
Amway.
Civil üzletnek álcázott piramisjáték, a lényeg a hiszékeny emberek beugratása, és lehúzása.
emvéj?
Részemről itt lezárnám a témát
Törmelék persze több lesz, de a ha porrá darálod akkor nem
Sztem is, nem én akartam ezen vitatkozni, csak újra felhozta a témát
Emvéj mond valami?