azt kérded mennyi a végsebesség? Mert az sok mindentől függ egy ilyen motornál, első sorban a dugattyú állapotától... Enyém új dugóval, bejáratás után 90-100 között ment...
Számtekóra Csáó tüzéresek a 08-as 2. Kunmadáron nem arcoskodott véletlenül egy fekete Aeroxxal? Csak úgy kérdezem ,hogy valaki hátha magára ismer esetleg 1x 2 személlyel voltunk akkor a TüZéResek is meg 1x egyedül. Leginkább Lupora gondolnék ,a tulaj hasonlított rá
Utazó sebesség nekem 65-70 (ekkor kb 6-7.000 pörög), így a fogyasztás kb. 2,5-3 liter. De ha városba megyek vagy sietős a tempó (90 felett) akkor lazán bekajál 5 litert is. De ez sokmindentől függ...
Hello! Én 185 cm vagyok és 110 kg, nekem 2vel nagyobb fogaskerekem van elől, sztem így is jól megy, nekem leforogja a 11.000-et simán. Kezdőmotonak tökéletes, jó fékek, jó futómű, kényelmes, ha rendesen szervízeled, figyelsz rá gond nélkül elmegy 25-30e km. Igaz nekem nem ez volt az első motorom, de jobbat nem is kívánhattam volna magamnak...
Hello! Teljesen új vagyok a motorozás világában, bár már régóta vagyok közeli szemlélője (mind2 szomszédom motorszerelő:)). Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mennyire ajánljátok ti a tzr 50-et kezdő motornak? Azért nem akarok semmiképp vmi robogót venni mert 188 centi magas vagyok és bár tudom hogy vannak nagytestő robogók, de én inkább egy olyan motorral szeretnék tanulni amin manuális váltó van és olyan mint egy nagymotor. A másik kérdésem hogy a 90 kilóm alatt mennyit tud egy ilyen gép?:D
Na, de legalabb mar nem beszelsz ugy, ahogy az elozo par postba ...
en amugysem neked irtam az elso postom ha jol visszanezed hanem bencenek ( a kreatinosra gondolok) ...
Na es hogy orulj szerintem egy fojtas volt benne, a kipufogoba, es talan kisebb fuvoka is volt, de ez attol fugg hol arultak a motort, nekem pl: nem kellett cserelni, Z3nak meg azthiszem hogy kellett ...
oruljel ^^
Na akkor figyeljetek elmondom még1x.Én normálisan feltettem egy kérdést nézzétek vissza.Általában a normális emberek vagy normálisan válaszolnak rá vagy nem válaszolnak!ezzel szembe a beci meg a bence rs mindenféle hülyeséget ir !nahát köszi ez nekem nem kell
gabor, hozzatannem hogy eloszor olvasd el amit irsz, mert sajna nem tudom felfogni, lehet bennem van a hiba, de a ket legutolso uzeneted szamomra felfoghatatlan, csak sejtem, hogy mi all a betuk mogott :)
Zoli koszi, nem kell beragni ra, szerintem o meg 16 eves sincsen :)
en amugysem neked irtam az elso postom ha jol visszanezed hanem bencenek ( a kreatinosra gondolok) ...
Na es hogy orulj szerintem egy fojtas volt benne, a kipufogoba, es talan kisebb fuvoka is volt, de ez attol fugg hol arultak a motort, nekem pl: nem kellett cserelni, Z3nak meg azthiszem hogy kellett ...
oruljel ^^
amúgy birom itt ezeket az új embereket... jönnek, írnak, nem ismerik az előzmény gombot, felidegesítik magukat, és elmennek(általában)
Zoli koszi, nem kell beragni ra, szerintem o meg 16 eves sincsen :)