Csáóó! Nem. Ez a visszajelző csak azt jelzi ,hogy üresben vagy(-e) vagy nem... A sebességi fokozatokat nem mutatja. A gangokat neked kell jegyezned Am az N betű úgytudom a Neutral röviditése
Sziasztok! Eladó az imádott Yamaha TZR 50-em, akit érdekel írjon vagy hívjon : tagtim@freemail. hu, 0630/5448539
Az ár 495ezer Forint. 2007-es, nagyon vigyáztam rá, az oldalán van egy kissebb karcolás. Csak full szintetikus Repsol olajjal volt használva.
de jelzi.....azzal h leáll utána tartalékra rakod
am engem is megviccelt az elején sokszor.... leáll, na mondom mi a rák? fos egy dolog ez a tartalék....
nem értem egyébként mi veszi rá a tervezőket arra h ne rakjanak egy motorra benzinszint jelzőt.... sokat számítana, és simán elfért volna TZR-en is....
Javítanivalók:
komplett henger csere (60 ezer), kuplung, hűtés rossz volt, hátsó rugóstagból folyt az olaj...stb
Meg azért nehéz elképzelni ezeket 1 2007es 5ekm körüli motornál ezeket a hibákat...
Az ár 495ezer Forint. 2007-es, nagyon vigyáztam rá, az oldalán van egy kissebb karcolás. Csak full szintetikus Repsol olajjal volt használva.
köszi a választ, ja még az higy mi az az N betű?
vagy picivel több mint mint 2 liter
msn: lupo1002@hotmail.com
am engem is megviccelt az elején sokszor.... leáll, na mondom mi a rák? fos egy dolog ez a tartalék....
nem értem egyébként mi veszi rá a tervezőket arra h ne rakjanak egy motorra benzinszint jelzőt.... sokat számítana, és simán elfért volna TZR-en is....
Ha jól látom a képeken akkor nincs a motoron "benzinszintmérő" és ha kifogyásban van azt sem jelzi semmi? Vagy hogy van ez?
komplett henger csere (60 ezer), kuplung, hűtés rossz volt, hátsó rugóstagból folyt az olaj...stb
Meg azért nehéz elképzelni ezeket 1 2007es 5ekm körüli motornál ezeket a hibákat...