Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne álmodozz
Yamaha trz 50-re (2006os) keresek visszapillantót 6os menenttel ha vki tud szoljon köszi:4
Csáóó! Nem. Ez a visszajelző csak azt jelzi ,hogy üresben vagy(-e) vagy nem... A sebességi fokozatokat nem mutatja. A gangokat neked kell jegyezned Am az N betű úgytudom a Neutral röviditése
és ahogy váltasz ugy mennek a számok?
Sziasztok! Eladó az imádott Yamaha TZR 50-em, akit érdekel írjon vagy hívjon : tagtim@freemail. hu, 0630/5448539
Az ár 495ezer Forint. 2007-es, nagyon vigyáztam rá, az oldalán van egy kissebb karcolás. Csak full szintetikus Repsol olajjal volt használva.
bingó
akkor világít az N, ha üresbe van. legalábbis a többi motornál asszem így van.
háát igen:D
köszi a választ, ja még az higy mi az az N betű?
nincs de megfog állni a motor azt észre lehet venni amúgy megoldás:150kmenként tankolsz.ennyi
akkor nincs semmiféle lámpa ami felvillan?
sztem is akörül lehet... egy jó 50km-re talán elég
ahogy emléxem
vagy picivel több mint mint 2 liter
msn: lupo1002@hotmail.com
csáó. és ha tartalékra kapcsol, akkor ott hány liter van? legalább annyi, hogy elmegyek a benzinkútig?
lécci aki tud egy jobboldali lábtartót a tzr re az szóljon! vagy vmi alkatrész linket is elfogadok pls!
de jelzi.....azzal h leáll utána tartalékra rakod
am engem is megviccelt az elején sokszor.... leáll, na mondom mi a rák? fos egy dolog ez a tartalék....

nem értem egyébként mi veszi rá a tervezőket arra h ne rakjanak egy motorra benzinszint jelzőt.... sokat számítana, és simán elfért volna TZR-en is....
Üdw Mindenki!

Ha jól látom a képeken akkor nincs a motoron "benzinszintmérő" és ha kifogyásban van azt sem jelzi semmi? Vagy hogy van ez?
ati445@hotmail.com
dobj egy msn címet
sziasztok. akinek tzr-e van 2004 utáni, az lgéyszi adja meg az msn címét. lenne 1-2 kérdésem..
Yamaha trz 50-re (2006os) keresek visszapillantót 6os menenttel ha vki tud szoljon köszi:4
Yamaha trz 50-re keresek visszapillantót 6os menenttel ha vki tud szoljon köszi:4
sos, tzr hez lábtartó kellene! aki tud vmit az szóljon pls!
Egyik pápai haveromnak 30.000 km volt benne és nem szorult meg neki, csak már a végén kevés volt benne a kompresszió
Jah bocs 2004es volt, de akkor se lehetnek ilyen bajai ennyi km-nél...
Javítanivalók:
komplett henger csere (60 ezer), kuplung, hűtés rossz volt, hátsó rugóstagból folyt az olaj...stb
Meg azért nehéz elképzelni ezeket 1 2007es 5ekm körüli motornál ezeket a hibákat...