Üdv Mindenkinek!
egy 2008-as TZR50-el közlekedek kérdés... Hogy lehet a fordulatszámmérő hátuljából kiszedni az égőket? mer az oké hogy azt a két gumiizét kiszeded és ott a két égő... de hogy jönnek azok ki? (2003-astól felfelé mind1ik motoron ilyen óra van) Segítene valaki? köszi!
Én úgy adtam el a TZR-t h véletlen alig maradt benne benzin... de nem direkt télleg...
megvették.. másnap hív a tag h nem akar beindulni.... kiderült h nemvolt benne benzin
enyémért is qrvamessziről jöttek! Kisvárdáról vagy honnan a fenéből...
am nem értett egyikük se a motorhoz, SŐT, amatőrök voltak nagyon.... egy nálam 1 évvel fiatalabb srácnak vették, jött az apja, ő meg még vkijük....
és még meg is ijesztett a TZR, mikor szólt a vevő h jönnek, 2-3 óra és itt vannak, na mondom kihozom, lemosom, beindítom, na nem indult és pont 2 perccel előtte sikerült megcsinálni mielőtt megjöttek! mákom volt.... ne értsétek félre, nem nagy baj, csak megszívta magát, én meg nem értettem mért nem indul....
jöttek, megmutattam.... még csak ki sem próbálták! mondtam egy két dolgot, aztán meg is vették-bár nem voltak szimpatikusak túlságosan... és a srác ráült, motor leállt alatta és észre sem vették alacsony volt az alapjárat, ha bemelegedett olyan alacsony lett a fordulat h leállt, de ennek fel sem tűnt....
nekem tetszik az 5let, bár nem biztos hogy ráérek, de ha igen akkor vasárnap. Még dumálok erről haverokkal...
Neked jó lenne ha pesten találkoznánk és onnan mennénk valahova?
Ricsi
enyém akkor sokkal könnyebb (meg kisebb is), max 80 kg lehet, talán annyi se. Bár pontosan nem tudom mert ehhez a japán belpiacos modellhez kézikönyvet kb sehonnan nem lehet találni, majd ha ráérek bemegyek yamahába, ott tuti megmondják...
a gyorsulást fenntartom azért, bár enyém vashengeres, power nélkül.
ja amúgy én már váltottam nagyobb vasra: kawasaki er-5, csak a rendszámozást kell még elintézni mert olaszból jött
Hát igen.. Enyém 2006. ( szeptember ) - os volt és 480.000 HUF - ért tudtuk eladni..
Pont azt beszéltük aznap.. hogy csoda, hogy valaki kiad ennyit egy 50 cm3 - s motorért.. Elég jó áron tudtuk eladni azthiszem.. Debrecenből jöttek fel érte. Aznap mikor pont írták bent az adásvételi szerződést, 3 ember telefonált, h most azonnal megvenné kézpénzben. Tiszta röhej volt.
Jónapot!
Hát velem semmi különös... nekem nem lesz motor sajnos.
De nem baj, így több pénz jut a bicómra, vagy egyéb dolgokra.. Én még nem kezdtem el lerakni a jogsit, de kedvem nem is nagyon van hozzá. Lupo, a te TZR - d nem ér sokat, úgy ahogy egyikőnké sem.. 3 év múlva meg főleg.. örülj majd, ha eltudod adni 200.000 - 300.000 HUF között ( ezt nem beszólásként írtam, de én ezt gondolom ).
egy 2008-as TZR50-el közlekedek kérdés... Hogy lehet a fordulatszámmérő hátuljából kiszedni az égőket? mer az oké hogy azt a két gumiizét kiszeded és ott a két égő... de hogy jönnek azok ki? (2003-astól felfelé mind1ik motoron ilyen óra van) Segítene valaki? köszi!