Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem se volt komolyabb problémám a Tzr-el, 12ekm-el adtam el, abba a 12ekm-be volt 1 olajpumpa meghibásodás és 1hőgomba amit gariba kicseréltek.Azért tempóztam énis rendesen vele, de bírta rendesen
A láncal nem volt gondom, amikor elvitték akkor már cserére szorult de addig simán birta.50-es kategóriába jobb motort nem is kívánhattam volna magamnak..
Az is lehet h ugye használtan vette, és lehet h volt már elég sok kilométer benn és az óra visszalett tekerve Mai világba ez is elképzelhető...1 ilyen 50es motornak bő 20-25ekm-t el kell mennie bontás nélkül ha rendesen vanszervizelve...
Nekem eddig 2x volt lánc csere, 1 alkalommal elszakadt a kuplungbowden, meg amikor kihoztuk a szalonból utána elromlott a műszerfal és az önindító. Az utóbbi kettőt megcsinálták garanciába (típushiba volt elméletileg), azóta nekem semmi gondom nem volt, rendesen lett szervízelve, oda lett rá figyelve stb... Jah meg most vettem első fékbetéteket... És több mint 13.000 km-nél járok
"700 km után megszorult a henger 100km/h-nál", be sem járatta, de csodálkozik hogy megszorul... jó én sem kímélem, általában 8-10.000 fordulaton használom, kívéve amikor elmegyek haverokkal túrázni... 25 C felett meg elvileg nem kéne forralni a vizet, lehet hogy hengerfejes lett neki, haverokkal nyáron körbemotoroztuk a Balaton északi partját (3-400 km lett összesen), egyszer kellett megállni útközbe mert felforrt a víze, de akkor volt 40 fok... Ez az én véleményem.
http://sportmotor.hu/teszt/yam...

nektek voltak ilyen problemak a tzr-el? pff
gabben!5ért viheted a rendszert
használtan van annyiért ugyh kuss
rosszul tudod
még az altató hatása alatt vagy biztos
50körül
én úgy tudom 20 körül,de nem tuti
nemtudjátok mennyibe kerül a LEO VINCE V6 rendszer?
hello!akkor tudsz felrakni képeket az idexröl?hová valósi vagy?
uncsimnak gianelli volt, de mielott eladtuk a motort kicsereltuk a kipuffot, neki is jobban tetszik az arrow :P
méért? 50esbe simo-nak van a legszebb hangja
csak az ARROW
blablablablő giannelli 4ever
nem robogo, szerintem kozelebb all egy simsonhoz :D
sportrendszer kell ra az dob erobe is meg hangra is sokkal jobb lesz !
youtubon tuti vannak vidik, kulonbozo kipufogokrol es a hangjukrol, de ugyse jon at rendesen ... nekem az arrow rendszerrel jo hangja volt, jobb mint a gianellis ...
valszeg jövőre veszek egy race replicát. szeretném megkérdezni, hogy kb milyen hangja van alapból a motornak? robogós, vagy azért sportosabb?
hát én minimum egy 10esben gondolkodtam de holnap írok:)
Hát megmondom őszintén engem teljesen gyári érdekelne, mert az enyém is karcos már egy csöppet.
Szóval a tiéd csak tartaléknak lenne jó, nekem 5000-nél többet nem érne meg.
Szia!Jól!az enyémen így volt rajta, én se értem miokból ilyen mennyit adnál érte?mondj valamit te
hello!na vannak képek ?
Egyébként a képen olyan mintha a dob előtti csőrész már vastagabb lenne mint a gyári.
Jól látom?
Z3 és te mennyiért adnád?

nekem is van eladó kupuff rendszerem!