Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom hallottátok-e, de 2009-től az új, 2011-től a már használatban lévő "robogók" rendszámkötelesek lesznek.
http://www.vallalkozoinegyed.h...
Köszi!
lécci adj már róla képet
Rendben dec.1 után küldöm a kuplug kart
A kipufogó hibátlan nem rozsdás 5000 km-t futott 10000 ft
II.Rákóczi F.Gimnázium, Orosz Miklós
4800 Vásárosnamény,Kossuth u.19.
Annyi kérésem lenne,hogy december 01.után postázd,mert addig külföldön vagyok.
Köszi!
a kipuff dobot mennyiért adod? ugye nem rozsdás?
Rendben küld a cimet és küldöm!
Érdekel a dolog!
Ha elküldöm a címem,utánvéttel feladod?
TZR 50 kipuff rendszer eladó!(gyári)ár megegyezés kérdése. érdeklődni:maszlik@t-online.hu
Gyári eredeti hibátlan kuplung kar tzr 50-hez 4000 ft
A kuplung behúzókart mennyiért adod?
A kuplung behÚzÓkast mennyiÉrt adod?
Szevasztok srácok !
Eladósorba került a motorom, '96-os Tzr , kipufogógáz gyorsító szeleppel ( 105 Km/h a vége és 14200at forog )és sok finomsággal mint pl : Leo Vince sport kipuff , könnyített légbeszívást segítő sport légszűrő ( nem az a gagyi 300 Ft -os hanem rendes Malossi szivacs) új fékbetétekkel , új hátsó gumival, minden olaj újra van benne cserélve ! Nem gyári idomokkal hanem 2006 os Barkovic karbon idomokkal. Led es hátsó lámpával és igen szép indexekkel.
Ár : 165 ezer Ft
én is nézegettem ilyen eladó "olcsó" csak oldalidoma hiányzik tüzért de sztem azzal igen elpereceltek vmikor és nem csak az oldalidoma hibás...
Akkor asszem olyan TüZéR-rt fogok venni amin minden megvan és lehetőleg hibátlanul
EGY oldalidom kerul 100be ha jol tudom nem ketto :D
tenyleg vicc az egesz amugy
keresd meg a legközelebbi yamaha kereskedőd és ott bármit hoznak neked.
én olyat hallottam hogy a 2 oldalidom 100 ezerbe kerül.nemtom mi igaz belőle. de gyanús hogy gyakorlatiag a motornak a kasztnijáért kell fizetni és nem az erejéért.ennyit erről...
Helló! TZR-re lehet kapni oldal- és fejidomot valahol? Ha igen, akkor kb mennyibe fáj egy ilyen beruházás?
nagyon gallycsomóra lett vágva ez a tzr
Yamaha tzr 50 2002-évj-2008-as évj-ig bontott alkatrészek eladók
Nekem van hibátlan állapotú jobb oldali lámpám 15000ft
gyári kipu rendszer elado!Ár: alku kérdése
9000 től 12 ezerig általában sztem
lol