Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez a végső ára!
Köszönöm!
Egyébként ez a végső ára?
Hello motogp46!
Milyen állapotban van az a gyári kipuffancs? A dobon a lemez karcmentes?
rendben!és kösz a képeket
Helló!
Csak indexem van!

Igen a kettő darab ára 3e Huf!
Holnap rakok fel képet!
Helló!engem érdekellne a az index ?a kettönek az ára háromezer ?raknál fel rola képet?esetleg elsö jobb oldali lámpád vagy lámpaburád nincsen vagy visszapillantód eladó?
Sziasztok!

Eladó!

Gyári kipufogó 15e Huf
Henger 15e Huf
Karburátor 5e Huf
Hátsó indexek 3e Huf
nekem van fent kep :)
lupo1002
én szoktam nyíregy felé gutulni
mikor vittem a mocit szervízre , sztem azzal az rs-es gyerekkel találkoztam akinek a gépe fenn van az adatlapodon.
Előttem állt a lámpánál az esso kútnál, és autónagyhoz ment, mint én.
Benn még dumáltunk is keveset.
sztem ő volt mert nemsok új rs rohangál errefelé
aki csak tud tegyen fel képeket a mocijáról az adatlapjára mert már unom hogy senkinek nincsen lassan
az lesz :)külöben 20 e!
én a helyedben megkérdezném mennyi a gyári (mondjuk valszeg aranyárba mérik), majd ahhoz képest eldöntöd hogy megveszed e a bontottat. Amúgy mennyit kér érte a hirdető?
öt kérdeztem de szerintetek mennyi lehet az ára igy ?mert nem akarom h. nagyon átverjenek:)amugy köszi a hozzászolásokat
a képen a búra karcos de polírozható ami után olyan lesz mint az új
szegény tüzérke...
vazze levágta a végét:
szóval egyébként vatera, ebay, telefonálj bontókba, + google a barátod
sztem őt kérdezd meg először : http://www.hasznaltauto.hu/2398749_yamaha_tzr_2004
egy
Keresek yamaha tzr 50 hez (2006) jobb oldali lámpát vagy csak búrát!
véletlen nincs nektek válaszotokat elöre is köszönöm!vagy esteleg nem tudnátok segiteni honnan tudnék beszerezni?
Elnézést kérek a tegnap estiért csak akkor műtötték apámat, mert rkos és kérdéses hogy mi lesz.
potoltam
+1-t vegyél fel
Van 3bence fönt kiderült basszus mind1 csak 5msn címe van...bakker...törlöm is...a régieket
nem arra emlékeznék
biztos törölted a "nagytakarítás" közben