Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

430
menyiért atad el?
Ez a Tzr már nincs meg, Rs 125om van
szevas z adrenalin megadod a msn cimed mert engemet érdekelne a motor
Érdekelne az enyém
Hát... egy R125 lenne a legjobb talán, de nincs rá 1millám... így marad egy RS! pl olyan mint a tied, az nekem tetszik meg persze az újak, de az mégdrágább....
mito, cbr nem kell, ybr mag hasonlók végképp, sm-et sem szeretnék, inkább speed, szal RS lesz sztem
Milyen motort akarsz
Hát hallod nekem is meddig kellet küszködnöm mire megengedték....ejj
minden volt, hogy hát az veszélyes, gyors, meg fogok halni
aztán jöt h megcsinálom B kateg.-t na akkor mondom megcsinálnám A1-et is 2hét semmiből nem tart, motorozni tudok...meg is lett! TZR-t eladtam, most keresgélés folyik.... ja és hallottam neked is probémáztak a vizsgán!
nekem is volt-Vácon vizsgáztam... Rutinhoz készülök, odamegyek vizsgabiztoshoz, Jónapot, pacsi, és:: a cipő...mondom tessék? aszongya cipő(szimpla sportcipő volt rajtam) nem jó, vegyen másikat há mondom honnan szerezzek másikat? hát őt nem érdekli.... na volt ott egy sárc neki jó cipője volt, na mind3-an abban vizsgáztunk! cipőbe beleköt, de protektoros kabát nem kell.... szép
na mind1, megvan az A1, már volt B gyakorlásom, nemsokára vizsgázom is...
biztos szuper érzés irigy pöcsnek lenni
Egyszer kipróbálnám milyen olyan gyereknek lenni, akinek nem kell megdolgozni a vágyaiért...
Biztos szuper érzés...
Kösz h nem hagytál ki
A legjobb 50es motor a Tzr.
Áhhhh nagyon szerettem , de ez már csak a múlt
Én vennék Apriliát! sőőt sokáig azt akartam
Csak szüleimnek nem jön be .. mint márkanév és ugye ők a kasszások

Összehasonlítás? hmmm..... sokkal másabb... nem ezt így nem tudom leírni mert írnék 88 oldalt
nekem az volt a h mikor egy öregasszonyt akartál megelőzni... ugye ne húzd powerbe mert az öregasszony szívrohamot kap és meghal menet közben.... de power alatt meg 1 óra mire elmentél mellette...

az R125nél nincs ilyen mivel 4T alul is megy és nincs az h egyszer megindul mint az állat.. folyamatosan indul meg a kis R1
kérdezz konkrét dologra
miért nem vennél apriliát semmi pénzért?
jah télleg a szüleid szerint az aprilia nem motor
Mi az összehasonlítási tapasztalatod? Érdekelne,a müszaki adatokat nem érzem hiába olvasom el
Nekem nem akarta anya engedni a 125öst se nagyobbat....
apa nem akart 125öst mert azt mondta h nincs sok különbség az 50s és a 125ös közt teljesítménybe... akkor vegyünk nagyobbat
én SM et akartam.. anyának nem tetszett.... Apriliat nem vettek volna semmi pénzért.....
Speedből volt még a R1 25
nagy nehezen rávettem anyát h gyerünk már be a yamahához nézzük már meg...
bementünk megnéztük.. anyám beleszeretett a kinézetébe.. meg a hangjába..
Utána 17. szülinapomra megkaptam... úgy volt h szülinapomra meg is fog jönni... de a köcsög szállítók elbasztak v.mit és késtek... így csak a papírt kaptam meg h megvan rendelve... és van
na akkor majd ki ugrottam a bőrömből örömömben

nekem így történt a váltás
Köszi a megemlítést
Megvan még a motor,sőt meg is hagyom,ha szert teszek nagyobb ccm-res is marad,sajna a paneldzsungelbe nem tom hazahozni így garázsba van. Jog robesszal gurulok a másikért. Olvasom mennyien váltanak dícséretes.Lehetőséggel élni kell nem pedig visszaélni
lehet 75os de teljesitmenyre attol megeheti a 80ast is ...
én nem akarok
Hali!
Srácok a Polini iron az valósan 80ccm ugye?Mert a Malosi MHR az hiába mondják zsargonban hogy nyolvcvanas az valójában csak 75. Ha nem így van ne hülyézzetek csak már összezavarodtam ettől a nyolcvanasozástól :)
Sziasztok! Nekem elméletileg megvan az utódja
és elég drága egy suli azért
Hát ez így természetes
Mindenki nagy motorossá akar kifejtődni, ehhez vezető úton járunk
ez olyan mint az iskola... mindenki elkezdte az általánost... utána elballagtunk...
új közösség, új élet új motor
hopp ésmég kimaradt a kiesettek közül:
Adrenalin---RS125
ColdF---CBR125 és neki mos nem rég volt balesete CBR-rel jútúbon fent van ha vkit érdekel "Motorbaleset Kecskemét" néven.... vmi kecskemétnyúzból van részlet...
ja télleg.... krasyra emlékszem! meg asszem Gergőnek szimplán gergo a nikkje...
spydersp-re viszont nem emlékszem

akik "fennmaradtak":
david91, lupo, gabben, Yanithedoctor, meg emlékeztek Hepi-re? asszem 07-es fehér-piros TZR-je van/volt
így hirtelen más nem ugrik be