Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze majd a fojtást vetessétek kibelőle.Amúgy ajánlom a Yamaha Harmatit, adok telszámot ha kell
csáó... háttő... mit mondjak vacsi ujjat nem ajánlom(kivéve ha eléggé bírod majda benzint fizetni)... 2007-től már... valami baszódás van... és gyárilag folytás nélkül 90-95 körül megy... és 7 litert zabál... enyém... 70esen, gia kipuffal, 115-120nál evett 7 litert csak azért mondom...
bocsánat: vacsi újba.
Még a vacsi úja is? Mert 0-km-est fogunk venni, yamaha ker.-ben. Abba is ez kell vagy azt majd ott?
Tökéletes Két dologra kell figyelni:Jó benzin (mol de inkább OMW és ha lehet akkor carrera és csakis 95ös!) és jó olaj (fullszintetikus Castrol )
Nagyon szépen köszönöm. Én is hülye vagyok hozzá, szóval akkor jó kezdő motornak nem?
amúgy szerintem érdemes Abszolult hülyebiztos motor én az összes hibát elkövettem vele amit kezdőmotoros elkövethet (igen egyhelyben való "eldőlés",poros utón satu első...) és nagyon barátságosan reagált mindig.Egyszer volt a kakucsringen hogy épp csoportosan előztünk egy túrázót és beesett elém egy z750es...nem örültem neki mert másiven fordult körülöttem voltak, fékeznem kellett...hogy legyen értelme elsővel.Mert elesni is jobb mint telibeverni vkit hátulról...de a motor tök barátságosan reagált egy hangyányit bebicsaklott de teljesen kezelhető maradt.Nagyon kényelmes gép és élmény vezetni még egy erősebb gép után is az r után ráülve feltünt hogy milyen pillesúlyú és hogy milyen könnyen fordul szal jó kis gép én nagyon szerettem
tudni illik az én szakértő szemeimmel nem tudom még hogy ki mi hol merre....
Köszönöm szépen
Csak gondoltam megkérdezem tőletek hogy mégis.....
Szia!A BONCTEREN menüpont alatt a yamahán belül megtalálhatod a legtöbb tzres "forumlakó" véleményét.Ha elolvastad és még merül fel valami konkrét kérdés akkor azt légyszi ide ird,ne a tesztekhez am, üdv a forumon
egyértelmű
Üdv mindenkinek! Először járok ezen a fórumon, azért mert nemsokára lesz egy TZR-em. Ahogy elolvastam az előzményeket, láttam hogy többen értenek hozzá. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érdemes e venni egy olyan vasat?
(a "b" betűk kihagyásáért elnézést kérek, rossz)
R125 & RS-ek akkor már a saját fórum jogán a TZR-ek is !
mondjuk pályázni huh hát nem tudom sztem nyáron kéne de meglátjuk hogy lesz mi lesz
igen olyat is meg valami túrázosat is ahová azokat az rseseket szivesen várnánk akik részei a forumnak no?
tavasszal vmi pályán
persze ha rs-esek is mehetnek
majd jövőnyáron esetleg összehozhatnánk vmi közös gurulást.
szép az r125 ösötök még csak most néztem a képeket
am nem szoktatok nyíregyfelé gurulgatni? akárki!
szintúgy!
csáó gabben12 ! igaz már nem TZR-em van... hanem R125-öm..de ha megoldható (lenne) ehhez a típushoz is érdekelne egy pályaidomszett... egyenlőre csak anyagiakban
lupo1002
Most már ezt is tudjuk! :)
én kéki vok szabolcsban, kabáról hoztam a mocit. de ez tutii nem érdekel senkit XD
Én zala-i vok a motort meg Balatonról hoztam..
Adrenalin!
Te nem nem Pest-Gödöllő környéki vagy? Mert láttam egy pont ilyen szinű Rs-t mind neked van még 1 Aprilliással?
rs 125-re nem csinálsz?