na és krasy?Amiket írt mikor elvitték a gépét hát belekönnyeztem Aztán NSRezett most asszem Seatja van... olvass vissza a topic eleje felé motoGP beszélt vele sokat...meg ott volt Gergő (nem tudom mi a forumos neve) aki rs125re ült. haj no meg spydersp vagy mi volt a neve a srácnak,valami PCs boltban dolgozott,80as tüzérkéje volt/van(?)
vannak sokan, csak kevesen ismerik a honlapot, itt a mi kis varosunkba, ahol 10ezer lakos van, egy csajnak es unokatesomnak is tzr 50ese van
es olyan 30 kmes korzetbe ismerek kb 8 tzr-est :)
Most írok ide előx és elisbasztam mert cs 1 embernek akartam De mind1 majd belejövök ...
Nah akk akinek Yamaha TZR 50ese van az pls adjon msnt vagyitt írjon pár sort ! kc
Hello ! Halod sztem én is 1 ien gépet akarok meg minden csak nem tom h megvehetem-e mert félek tőle..
Am ha van msned és megtudnád adni az jó lenne ! És pls írj pár sort ha nincs msned.. ! kc
Értelek én titeket, klasszabbul néz ki ha nagy, meg az olyan ,,menő" mint a nagytesók. Na de később majd lesz alattatok egy-két igazi nagy dög, ha komolyan veszitek ezt a motorozást. Most meg kell tanulnuk a kis gépekkel a lehető legjobban motorozni, hogy a nagyokat minél biztonságosabban kezdjük el terelni a jövőben. Most még nem a kinézet a legfontosabb!(szerintem)
U.i.: véleményem szerint egy kétütemű olasz géphez nem illik hasonlítgatni a japánokat, csak mert formailag az kihívóbb, netán szebb...
Hát, oké.... de nemtom, nekem már a kis cbr formája sem jön be, meg olyan....nemtom furcsa h kicsi
ha a 600-as "kicsinyített" mása lenne, pl olyan formájú idomok lennének rajta mindjárt jobb lenne, sőt!
és aszem az ára 1.3milla annyi mint egy új RS
Azért örülnék ha az a ,,bicajvastagságú" kis gép alattam pöfögne, nincs avval semmi baj ha nincs agyontupírozva, hisz ,,csak" egy kezdő moci. a tüzérke is fürgébb és még kezelhetőbb lenne ha nem lenne túlméretezve a súlya,és a teste. Ha arra gondolunk hogy ezek a motorozás ranglétráinak első fokai, nincs is értelme a túlzott felépítménynek a gépen. pl az is tök vicces hogy egy csomó srácnak problémái vannak a gyári gumimérettel és azok helyett szélesebben pakoltatnak fel, mert hogy attól lesz ,,kemény" a mocc. Holott az mérnöki munka szerint olyan amilyen, nem csak találomra. A kis cbr-t is vezettem jópárszor, és fő erénye hogy ilyen kicsi,kezelhető, városban az egyik legkiválóbb kis gép(pl:autósorok közötti lavírozásnál!), és mindezek mellett a kakucsi pályán többször is jobbat tudtunk vele menni mint szélesebb társainál.
szóval nekem naon bejön a kis ninja!
A kis kawa elég jó sztem! csak nemtom, engem a 125-ös cbr-re emlékeztet vmiért...de
1 Kawasaki
2 iszonyatjó hangja van
3 180-as végsebesség mindenhova elég
4 4t
5 ZÖLDET vegyél
Sziasztok!
Rég írtam(suli,meló,motorozás), de gondoltam most feldobok egy témát egy mociról. Hamarosan itt a tél és jövő tavasszal szeretnék új moci után nézni.(bár még csak terv) Jó lenne a kis tüzér után egy nyomatékosabb, túrázósabb moci, de azért mégse egy 125-ös,mert szeretném ha néha egy benzintyúkot is felcsaphatnék magam mögé egy rövid túra erejéig.
Szóval mi a véleményetek a Kawasaki 250R-ről (mini-ninja )?
Árat nem tud véletlenül valaki?
es olyan 30 kmes korzetbe ismerek kb 8 tzr-est :)
régebben ittlévő emberek már mind eladták(motogp_46, Z3, Tiger, Beci, DAVE***, és most már én is), feljebb léptek/nek majd.....hát cserélődünk
R.I.P TüZéRek
Nem tudom neked milyen sürgös, de lehet hogy 2-3 hónap múlva nekem eladó sorba kerül.
Nah akk akinek Yamaha TZR 50ese van az pls adjon msnt vagyitt írjon pár sort ! kc
Am ha van msned és megtudnád adni az jó lenne ! És pls írj pár sort ha nincs msned.. ! kc
U.i.: véleményem szerint egy kétütemű olasz géphez nem illik hasonlítgatni a japánokat, csak mert formailag az kihívóbb, netán szebb...
ha a 600-as "kicsinyített" mása lenne, pl olyan formájú idomok lennének rajta mindjárt jobb lenne, sőt!
és aszem az ára 1.3milla annyi mint egy új RS
szóval nekem naon bejön a kis ninja!
úgy is 09től kint lesz az utakon az új YZF-R250 május felé
addig ki lehet bírni
cbr-t nem veszek, sm nem kell szal nem maradt más
1 Kawasaki
2 iszonyatjó hangja van
3 180-as végsebesség mindenhova elég
4 4t
5 ZÖLDET vegyél
látom te is hamar kinőtted a TZR-t
Rég írtam(suli,meló,motorozás), de gondoltam most feldobok egy témát egy mociról. Hamarosan itt a tél és jövő tavasszal szeretnék új moci után nézni.(bár még csak terv) Jó lenne a kis tüzér után egy nyomatékosabb, túrázósabb moci, de azért mégse egy 125-ös,mert szeretném ha néha egy benzintyúkot is felcsaphatnék magam mögé egy rövid túra erejéig.
Szóval mi a véleményetek a Kawasaki 250R-ről (mini-ninja )?
Árat nem tud véletlenül valaki?
vagy baszd a földhöz