Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na veled mi a helyzet? CBR vagy vmi?

én is leraktam A1-et, TZR-t eladtam és jön a 125-ös, csak még kérdéses milyen... te hogy állsz a jogsival?
Jóestét!
Én egy teli tankkal mentem kb 300 km - t, vagy egy picivel kevesebbet vagy többet..
Típushibája szerintem az ami van, az a műszerfal.. ( de ez sem tuti.. én tapasztaltam, és rajtam kívül még pár ember, ezért írtam.. ) A láncnak semmi baja szerintem.. csak foglalkozni kell vele, ahogy Beci írta.
Nem szabad szétpörgetni ( nem azt jelenti, hogy ne pörgesd.. mert pörgetni kell, mivel 2 T ), mert akkor széthajtod és nagyon hamar elfognak veszni belőle a kompressziók. ( nem olcsó mulatság visszahozatni.. )
Az alkatrészek nagyon drágák, mivel az egész hobbi drága, a Yamaha meg főleg drága.. az oldalidomok + a matricák horror árban vannak sajnos.. Hát, én kb. ennyit tudtam válaszolni kérdésedre.. ha van még valami esetleg, írj bátran!
enyem kb 12ezret birt ki
én fújtam rendesen és 7800at bírt ki.Igaz hajtva volt rendesen
lanc max azert nyulik mert nem foglalkozol vele eleget
a lánc az ami macerás nála mivel gyorsan nyúlik(már akinek) ,mert nem mindegy hogy hogyan hajtod.akkor a fordulatszámmérő ha túlmelegszik. pl egész nap kint áll a kánikulában akkor hajlamos megragadni mert a tű kitágul és csak ha lekocogtatod akkor visszamegy meg persze ha lehűl.
még vmi. ha ilyet veszel pár év múlva úgy megunod az erejét hogy elakarod majd adni és majd számolgathatod a maradék pénzed amit kaptál érte. én is ettől tartok a
boncterem-yamaha-tzr50
Sziasztok!
Most készülök venni egy TZR50-est és azt szeretnék mindent tudni rola...
Pl. mennyire igényes-igénytelen motor, van-e valami típus hibája vagy amit többet kellhet benne cserélni, igy álltalában mennyi hozzá az alkatrész?(pl henger,dugó stb.)
A válaszotokat és a segítséget előre is köszi
IkszdÉÉÉÉÉÉÉÉ
jól vanna erre a vacak nyomorék gépre (PC) de ez kicsit se off az rst meg az RS topicba árulják basszus aki rst akar odamegy...logikus...nem?nem...úgylátszik
erről beszéltem
sziasztok!rs125öt szeretnék venni!nem tudtok egyet?továbbá keresek fűnyírót!azt nem tudtok?
Sziasztok
Haverom úgy döntött megválik szeretett RS125-ösétől, mert nagyobbat vesz.A moci szép megkimélt állapotban van, az alábbi linken megtekinthető http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=122805
További infóért hivjátok őt
köszi
Honlapotok nincs?
hát nem értek hozzá de sztem megnézheted a honlapján is hogy hol vannak üzletei pl.pesten
Nem baj azé kösz Beci!
nekem ket eve volt kb 60k sztem 55k korul kijosz belole
uhh en nyiregyen vettem nemtudom pesten hol lehet :(

http://sportmotor.hu/motoros_k...

ez a gepem nezzetek meg :)
Hali!
Srácok Arrow kipufogó rendszereket hol lehet Pesten venni? Ja és az áruk úgye nem drágábbak Kb. 55 kilónál?
császtok..az lenne a kérdésem h a 2004-es tzr-be jo-e az aprilia af1 europa 50 villlaszárai?fontos lenne ..ide is irhattok .de van msn -em is .c7nyad@freestart.hu. köszi
Jah értem hát nem tom, mert nekem azt mondta a szerelö vagy a gyujtoelektronikálya halt meg vagy az alaplapja szal tippelnek csak, mert erröl a motorrol semmiféle gyári adatot nem közöltek. De azért köszi a segitséget utánna nézek majd ez után is!
ááááááááááá..... így érthető....
másik címemem vagyok fenn.
te amúgy mennyit vagy fent msn-en? vagy letiltottál? ejj
mostanában sosem látlak... oké mondjuk nem is vagyok túl sokat fenn, de azért előfordul
őőm hát nekem a simoval volt ez és marha nehezen indult be és gyengén is ment. lendkeréknél kell babrálni. az alaplapot kell piciket mozdítani és úgy állítod. nemtom tzr-nél is így van e