Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szivatót rátoltad? ilyenkor könnyen igénylik a dús cuccot...
Sziasztok!
A segétségeteket szeretném kérni!
Van egy yamaha tzr 50 em és egyszerüen nem ad szikrát a gyergyának. Mi lehet a baja? (gyergya az jó)
Elöre is köszönöm a válaszokat!
Beckham7 & RsGergo itt az msn cimem michael.schumacher@monornet.hu vegyetek fel légyszi
am a 25 kw. az nagyjából 250 ccm ig van. (általában) dea tesóm egy 600ccmes gépet vezet. mivel az egyhengeres ezért annyit tud leadni .de igy is a határon van! meg am ezeknél a gépeknél ha kicsit csalsz a papíron már nem buksz le.csak ha balesetet okozol és kivizsgálják.
Az A "korl" kategóriában nincs köbcenti megkötés, annyi van hogy legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motor.

Tehát 25 kW, és nemtudom mire gondoltál hogy mennyitől, de az ezelőtti kategória az A1 ami legfeljebb 11 kW.
am az A"k" kategória hány ccm3-tól szól meddig? mert én úgy tom h 125-tól 380-ig...nem tud erről vki vmit?
nekem nagyon jol megcsinaltak majd megkerdezem oks? :)
okéé...lehet róla szó!
Tavaly osztállyal gödre mentünk "bicikli" túrárára, vagyis mentek a többiek, 3an mi motorral mentünk vmi tónál voltunk....
Beckham07
Kerepes-Mogyoród arra simán szoktam menni.Vác az ritkaság de végül is néha arra is megyek néha.Ha jó az idő találkozzunk már egyszer.
Nem, Gödön lakok, csak úgy megkérdeztem.
eladtam....
mivan a mocival báttya? csak nincs vmi baja? vagy csak elment téli álmot aludni?
hát nem igazán... de nincs messze (20km)
am vácon laksz vagy mér kérded?
Vác felé nem szoktál jönni?
yamaha hungária.
Én nem vagyok messze tőled... mondjuk közel se de TZR off szal majd ha meglesz a másik mehetünk gurulni egyet ha gondolod! Merre szoktál menni?
én ha megyek akkor Fót-Mogyoród-Kerepes..... környéke.... ha vhol erre jársz szólj! majd....
de ha meghggesztetem és lefujom akkor eltérő lesz a szín. amit nem akarok
ezért akanám glettel és egy pici festékkel.
am lábtámaszt hol találok hozáá?
Sziasztok
Yani vagyok Maglódról (Pesttől dél-keletre a XVII.ker. határától 5-6km) .Csomó ismerősöm sajna kezdi abba hagyni a motorozást sajna és én ezt kezdem megunni. Közületek nincs valaki a közelbe TZR-el vagy tök 8 csak, aki a tüzér "sebességtartományában" motorozik? Irjatok légyszi, gurulni kéne már egyszer többen is. Sziasztok
1,9 hátul meg 2,1
sztem inkább vidd el műanyagoshoz, az "meghegeszti" és összedolgozza, aztán meg lehet újrafújni
nekem a Runneremen kellett a komplett bal oldalát festeni meg összedolgozni mert 4 darabban volt
ja meg vki mondja már meg hogy mennyi a hivatalos guminyomás az elsőben meg a hársó gumiban!
a hivatalos eladónál(yamaha) lehet rendelni
de az elgé drága, jobban jösz ki ha javíttatod.
am vki tudna mondani egy pár törött idom javító tippet? glettel csináljam ? vagy spéci ragasztóval? a farka amocin a légbeömlőnél van 2. 2cm es törés.
nem tud valaki yamaha tzr 50hez hol lehet oldalidomot kapni? thx
hát valószínűleg az lesz! de még nem tudom biztosan..... vagy RS vagy R125, majd meglátjuk.... nem feltétlenül gondolkodom újban ezt hozzáteszem, mivel nem hiszem h megvennék nekem....
leírtam pár hszel előbb h milyen "élményeim" voltak... szal nemsokára szülinap meg mittomén, hátha kicsit több pénzem lesz, az után nyilatkozok