Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:-:
Akkor vidd a mééééééééééhbe!
de az enyémen több az ezüstmetál
http://www.hasznaltauto.hu/2043275_yamaha_tzr_2004
Ez mind szép és jó, nekem is volt simóm. sok fajtán nincs egyáltalán helyzetjelző, vagy ha mégis van nem működik, de pl. a tüzéreken még a helyzetjelző izzó helye sincs kialakítva....
a "b"-s simsonok mindegyikén van helyzetjelző.
Igen én is hallottam erről a rendeletről, de én úgy tudom csak 2011-ben vezetik be ezt a törvényt.
Sziasztok!
Valaki hallott valamit arról,hogy jövőre behozzák az 50-esekre a rendszámot?
A szerelőnél ott volt egy fazon aki vizsgáztatással foglalkozik, és azt mondta, hogy már a rendelet megvan, és építik a teljesíménymérő padokat a segédmocikhoz! Bevizsgálják állítólag, hogy megfelel-e az előírásoknak minden a mocin.(végseb,lökettérfogat,fékhatás stb.)
Azt ugye tudjátok, hogy (az ezer éves előírások stzerint) az minősül segédmotorkerékpárnak ami nem haladja meg a 45 km/órát, és 50 köbcenti alatt van. Ilyen előírás a helyzetjelző is, és még sok más aminek a sokmillió babszi meg simson nem felel meg, sőt még a kis tüzérek sem!
Ja, és gondolom mindezt majd jól megfizettetik a motortulajokkal! Ha igaz, vicces lesz az tuti....
Sziasztok.70-es tzr-esek segítsetek.Nektek milyen membránotok van és milyen légszűrőtök?A sportlégszűrő emel a teljesítményen?Köszi
Ez a kecsóring vagyis a kecskeméti gokartpálya, meglepő módon kecskeméten van:) a buzavirág, vagy buzakalász vagy balami búza utcában.
Bakker, az kemény! Remélem azért nem lett nagy bajo(tok)d!
Gyors felépülést!
úgy látszik rossz napok járnak! Engem a kocsi ütött el ! nem adott elsőbbséget!
hát ez szar, télleg vigyázni kell.
Ma engem is kegyetlenül dobált a szél, néha meglepő dolgot művelnek a "körülmények".
jobbulást nektek
attól függ egyenesben kanyarban városban faluba pusztán szakadó esőbe
Én tegnap jöttem haza a Hunyadiból mert a széchenyiben lakok és a Nagy Lajos király körút végén van a vasút és azzal egy párhuzamos út. Ha egyenesen mész akkor homokút van és balra a falusi fagyizó ha meg jobbra egy elég éles kanyar van ami a vacsi közbe vezet.
Jöttem a vasút felől egy fickó tolta a robiját az út szélén és a csaja meg kísérte mellette. Mondom nehogy nekik menjek kicsit kintebb húzódtam és nagyobb ívben akartam bevenni a kanyart de ott elég sima az út meg lehet egy kis olajfolt is volt de mikor döntöttem a hátsó kerék kicsúszott és nyaltam egy nagyot, pedig jó ha mentem 20-30 körül kb, fene tudja. Aztán csúsztam, kb 2-2,5 métert + fordultam a fekvő motorral csúszás közben kb 180 fokot, ja és persze most először mentem rövid gatyában és rövid pólóban. A motor jobb oldala elég karcos lett meg elgörbült a a hátsó fékkar én meg lehorzsoltam a könyökömet meg a térdemen van egy nagy banán alakú seb ami ezekben a pilanatatokban is gennyedzik xD mint állat.
Szóval csak annyit hogy ha arra mentek vigyázzatok nagyon mert csúszik! Ja és most nem motorozhatok egy hétig.
Hali rsata! Te szoktál Kunmadarason fighterkedni a simókával?
Naon király szokott ott lenni a motorostali, én is minden évben ott vagyok a haverokkal!
arra az oldalra kell dőlni amerre a motor dől!
jaés kecskemét
1000Ft 20perc :s
Lehet, csak gondoltam akik már nyúzzák egy ideje, esetleg tapasztaltak már ebből fakadó hibákat, pl.:túlmelegedést, esetleg valakinek megakadt stb.
Ne haragudj, hogy ezzel felkavartam a lelki békédet!
Hol van ez a gokart pálya amin a képeken nyargalsz?
Mennyiért lehet felmenni rá?
ez hülye kérdés ,má bocs