Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi b_ricsi
Ott voltam.. vagyok :S
vegyél már fel engem is pls:) RS 50 topikba ott a címem hali!
gyere már fel msn-re most... köszi
londaleteamkft@vipmail.hu

ez email és msn együtt...
Msn-t ritkán használok nagyon:(
cső, nemtom hovavalósi vagy, de a legolcsóbb bőrruhákat a "mofaker"-ben lehet kapni, Bp-en. márkája: Rush-m. Ütésre keményedős protektorokkal bőrkabát van 30 körül, bőrgatya 20 körül asszem, meg bőrkesztyű is van olcsó. csizmát asszem nem árulnak. Jó tudom nem egy IXS vagy Dainese de sztem bőven elég még egy 250es mocihoz is. (mondjuk babival is lehet nagyot esni :D)
amúgy nekem is ilyen van és szél nem megy át rajta, meg vagyok vele elégedve.
vannak corduraruháik is kb fele annyiért mint a bőr
remélem segítettem
üdv
www.mofaker.hu
Elég a BR9EVX vagy a BR9EIX!
Első a platina második pedig az irídium.
Azt is mond neki hogy vegyen egy 10-es NGK (B10EG) gyertyát mert nekünk megsütötte a 9-es championt, meg sztem az NGK-val ami most van benne azzal egyenletesebben húz (de egy kicsivel lassabban is melegszik), nekem ARROW van és ordít
én olyan 50.000Ft-ba gondolkodtam együtt mindennel (nadrág,kabát,csizma)
Hát attól függ hogy mennyit fizetnél rá....... ? van msn-ed mert ha igen akkor add meg és felveszlek....
Amerigo tipusu nagyon nagyon megkimélt és keveset használt, papiros robogo is érdekel?
75/50 es
Az ára 200 ezer forint. Szerintem nem adom sokért :D CSak kell a pénz vagy valamilyen motorcsere is érdekelhet. Attól fógg h milyen. Ajánlatokat várok. pl érdekelne szimszon csere is csak akkor rákellene fizetni......
Gabee: mi az ára?
csá nem tudtok ajánlani valami védő ruhát:nadrág csizma kabát olcson és jó márkájú legyen most estem motorral és nem volt rajtam védőruha de megúsztam kisebb karcolásokkal háll""-nek és most megigértem ha veszek egy tzr-t akkor veszek védőruhát is a biztonságkedvéért elöre is köszönöm a válaszokat
hollennénk?ilyen tájban még javában sulibaaaan
Ne feledjétek a Leo Vince V6 -ot sem, szerintem az a legdögösebb, és árban is elég jó!
Giannelli,Arrow,Malossi,Polini.
Ha vennék még1x akkor Malossi-t!
Rendben átadom köszönöm szépen
Sziasztok ELADó honda nsr-em. Nagyon jó állapotú..... CSERE is érdekel....... érdeklődni lehet emailben is. gabee1204@freemail.hu
Óó fiúk! Hol vagytok?!
Gratulálok ColdF, az eladáshoz!
200.000 HUF?!? Miért nem nekem szóltál, én megvettem volna egyből! (komolyan)
sportváltót?mért, mibaj a gyárival?
Szia!A legolcsóbb a technigas ami 40körül megy, de a legtöbb TZRen arrow-hebo vagy gianelli van.A gia 51ezer volt karbon hangtompítóval (vagy 52?), mind1 az arrow is kb ilyen árban van és a változatosság kedvéért...a hebo is durván sztem e három közül válasszon, ezek jól szolnak és igen csak sokat dobnak az élvezeti értéken.Tulajdonképpen annyit segít hogy a motor gond nélkül lepörög 12-13ezerig.7ezer felett erősebb lesz,jobban megindul, bár igaz hogy ezt az erőt érzésem szerint lentről veszi el...na de ki nem forgatja ezekete a gépeket?hisz akkor mennek ha forgatva vannak szal üzenem az ismidnek hogy nagyon megéri.
Sziasztok!

Én vagyok az az ismerös és sport váltot tudna nekem valaki ajánlani?Elöre is kössz!
Enyhe kifejezés ColdF, annyit bőven megért az új gazdinak....