Visszatérve a tegnapira, nekem kb akkor érné meg ha a 150.000-helyett egy nullával kevesebbet írtál volna! gondolom ennyiért meg nem igazán szabadulna meg tőle senki. Ezért is írtam, hogy akkor tárgytalan.
Ha belegondolunk, hogy egy 50es segédmotorról beszélünk (legyen az akármilyen jó moci), nem igazán reális az ára (finoman fogalmazva), persze a gyártó minden színvonalasabb márkánál elszáll az árakkal, mert kénytelen az ember azokat megvenni ha minőségre vágyik. Pl. ha az idomok árára rákukkantok, ami valójában nem más mint egy megfelelő gyártási technológiával filléres anyagból legyártott műanyag doboz, rögtön elkövetek magamon egy harakirit! :D
tyűűű! Hát gondolhattam volna, hogy nem vesztegetik bagóért de ez azért megütött! Annyiért már bármilyen sportkipuffot is be lehet szerezni!
na mindegy, akkor tárgytalan, de azért köszönöm!
minden jót!
Azért köszi, rendesek vagytok! :D
De, az! Vagy bicó, vagy moci!Vagy egyik sem és felretesszük azt a pénzt!
50.000 alatt odaadom ha kell csak az a baj hogy szegedi vagyok
Ha belegondolunk, hogy egy 50es segédmotorról beszélünk (legyen az akármilyen jó moci), nem igazán reális az ára (finoman fogalmazva), persze a gyártó minden színvonalasabb márkánál elszáll az árakkal, mert kénytelen az ember azokat megvenni ha minőségre vágyik. Pl. ha az idomok árára rákukkantok, ami valójában nem más mint egy megfelelő gyártási technológiával filléres anyagból legyártott műanyag doboz, rögtön elkövetek magamon egy harakirit! :D
190.000 HUF,nem 150.000 HUF !
na mindegy, akkor tárgytalan, de azért köszönöm!
minden jót!