hali.. Yamaharon itt vok .. Nem tom miért töröltél le msnről ... azért mentem el olyan hírtelen szó nélkül me kidobott az a szar...visszalépni meg nem tudtam ... zsír vírus volt a gépem... ... most amikor felvettelek ujra... nem "jelöltél" még vissza v. nemtom...
De az az, motorikusan télleg kiválló, de rendesen leápolták mindkét oldalát! így is jó nagy adósságba vertem magam de azért szeretném kicsit összekapni, fényezés nem érdekel egyenlőre, de mindene meglegyen.
Naon tuti gép, bár nagy tapasztalatom nincs, simóval kezdtem és azon kívűl egy magyar motorral jártam, GAIA -val, az nem ilyen szép de apró pézből tuningolva az is ment 95-öt és iszonyat tartós, jó minőségű a blokkja.
úgy nézem ez a moci sokkal-sokkal több pénzbe lesz... remélem megéri...
továbbra is várom az infókat! köszi
csak nem ezüst-fekete színű? nő használta (legalábbis ezt írták még a hirdetésben) ezért a horzsolás
jó vétel volt! néztem én is h 370 volt csak és 500kmrel..... gondolkoztam is a cserén (nem is )
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni minél előbb motoralkatrész keresésben! Vettem egy 2004-es évjáratú yamaha tzr 50-es gépet 500 km-rel, de elég karcos mindkét oldala, hiányzik egy kormánysúlya, a job oldali lábtartó törött, és a jobb oldali visszapillantóból is kiugrott a tükörlap! ezeket szeretném pótolni és ezért kellene valami oldalcím ahol mindenfélét lehet találni! Ha esetleg bárkinek van a felsoroltak közül bármilyen alkatrésze, írjon bátran!
Továbbá érdekelne az is hogy kb meddig járattátok az új gépeket, 1000-1500 km-ig? és hogy a folytások merre találhatók a benne, és mi az eredménye ha azokat eltávolíttatom? Egyszóval minden infó érdekel a géppel kapcsolatban,elsőre beleszerettem!
Előre is hálásan köszönöm mindenkinek!
a tzr-be milyne foglalatú ízzó való? - kiégett mindkettő havernak s azt kéne venni, s ahhoz kéne tudni:D
illetve az miért leeet, hogy a motor leáll, amitn villágítás lesz rá kapcsolva? (alapjáraton) folyamatos gáz adás mellett mükdöik azért... de...
jaja az a kanyargás marha jó volt azért jó hogy nem láttak minket kanyrban mikor elindultunk elkezdtél öltözni én meg tapsoltam aztán a kanyargás fain volt Idén YZF-R VS Janovics"s racing bike lesz
töltsd ki adatlapod is!
Naon tuti gép, bár nagy tapasztalatom nincs, simóval kezdtem és azon kívűl egy magyar motorral jártam, GAIA -val, az nem ilyen szép de apró pézből tuningolva az is ment 95-öt és iszonyat tartós, jó minőségű a blokkja.
úgy nézem ez a moci sokkal-sokkal több pénzbe lesz... remélem megéri...
továbbra is várom az infókat! köszi
jó vétel volt! néztem én is h 370 volt csak és 500kmrel..... gondolkoztam is a cserén (nem is )
Továbbá érdekelne az is hogy kb meddig járattátok az új gépeket, 1000-1500 km-ig? és hogy a folytások merre találhatók a benne, és mi az eredménye ha azokat eltávolíttatom? Egyszóval minden infó érdekel a géppel kapcsolatban,elsőre beleszerettem!
Előre is hálásan köszönöm mindenkinek!
Ilyen izzó való bele!
illetve ki tudja miylen ízzó való bele?:D
a tzr-be milyne foglalatú ízzó való? - kiégett mindkettő havernak s azt kéne venni, s ahhoz kéne tudni:D
illetve az miért leeet, hogy a motor leáll, amitn villágítás lesz rá kapcsolva? (alapjáraton) folyamatos gáz adás mellett mükdöik azért... de...
Ha holnap j idő lesz, vagyis aránylag nem ilyen szar( ), akkor összefuthatnánk, nem?
am jók!