jaja fain kis nap volt. késés 30min volt aztán kimentünk speedway ringre .... utána vissza lacháza majd mentünk Szilviért.... mentünk mentünk roló is csatlakozott .... akkor Z3al voltunk egy kis kanyrvadászaton a szabadi útban .... akkor még mentünk mentünk egy csomót aztán ipari parkban gyorsulások :) meg vmi huligán füstölt de nem ismerek olyan embert aki ilyen vadállat :D aztán utána vége is lett a napnak, gyorsan elment aztán 2008ban jön a folytatás
marha jó nap volt délelött suli, sprint haza (BKW powa ) sprint ki a ringre...találkozunk Bencével..."elfogunk késni...áh dehogy" benzin kúton jártunk gumit fújni,aztán mentünk mendegéltünk betértünk egy boltba,nekem jött a vectrás,mentünk mendegéltünk MINT A BAROM kegyetlen nagyot mentünk lefele (szegény tüzérek)persze...elkéstünk:(de megtaláltuk tuningékat...aztán mentünk tovább is:)az az út...TZRen beesett a tuning majd leszakadta a vesém tuning meg mosolyogva még ráhuzott aztán gyorsultunk Bencével kijött a wartburgos elénk az csúnya volt...aztán megérkeztünk Szilviékhez,csatlakozott Roli Bence gyorsulgatott az rses sráccal (Roli?) bár nem volt igazságos (50kg++),Tuning füstölt... aztán haza:)haza út...70nel végig 2órán át...mert hogy kiméljük a motort...igaza volt Bencének valszeg megnyekkentek volna ha úgy megyünk haza mint ahogy jöttünk Majdnem átmentünk egy hülye pulin,elcsapott minket egy kurvázós seat...(odafelé az l200ast kihagytam)...majd elváltunk és hazaindultam:)eltévedtem persze:D15perc bolyongás után már sinen voltam visszaszámoltam...átlagsebesség : 74km/h szal megnyomtam a végét
Napot!
Reggel nézem a TV - t erre, hirtelen elmegy 2x egymás után az áram!És mit ad Isten? Nem tudom bekapcsolni a TV - m, kiütötte az a szar!Vagy vmi, mert nem lehet bekapcsolni!Minden más megy a házban csak az én TV - m nem!
Hali!
Nekem lehet úgy lesz, hogy eladjuk a TzR -t aztán veszünk belőle nekem 250 rugóért egy tök yo bicót, meg egy tök tuti gépet.Amúgy ebben nem nagyon értünk egyet, h egyikünk sem tud mocizni, ez nem igaz szerintem.A hangja, valjuk be, alapkipuffal csak felsőtartományban jó hangú!
Télleg jó nap lehetett
(tzres képek Z3nak hogy meg legyen utolsó 2 tigernek a cbrről)
Reggel nézem a TV - t erre, hirtelen elmegy 2x egymás után az áram!És mit ad Isten? Nem tudom bekapcsolni a TV - m, kiütötte az a szar!Vagy vmi, mert nem lehet bekapcsolni!Minden más megy a házban csak az én TV - m nem!
Holnap ugyan így leszek kb fent.
vagy igen ? (msn en)
Ha lehetne elküldhetnéd a számát sms ben
Egy tzr 50-re kellene sport rendszer, Akármi lehet de leginkább gianelli
Nekem lehet úgy lesz, hogy eladjuk a TzR -t aztán veszünk belőle nekem 250 rugóért egy tök yo bicót, meg egy tök tuti gépet.Amúgy ebben nem nagyon értünk egyet, h egyikünk sem tud mocizni, ez nem igaz szerintem.A hangja, valjuk be, alapkipuffal csak felsőtartományban jó hangú!
(vagynem:)