Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

#2907 -- + (38) - [X]
[15:43:55] [@ColdFire] apám irt emailt
[15:44:01] [@ColdFire] hogy rakjak rendet a szobámban
[15:44:07] [@pb-kv] rooofl
[15:44:11] [@ColdFire] azért irt mert állitolag mindig gép előtt vagyok és nem figyelek
[15:44:13] [@ColdFire] aláirás
[15:44:15] [@ColdFire] Szia: Apu a szomszéd szobából
[15:44:18] [@ColdFire] rofl
[15:44:26] [@pb-kv] azkemény
[15:44:26] [@pb-kv] :)))
[15:44:42] [@ColdFire] ugyhogy most elrakodtam, azért volt 2h idle :|
[15:45:20] [@pb-kv] :|

www.bash.hu

ő a "mi" cold-unk?
egyetértek és inkább sportmotor club vagy nem tudom de skatujázzunk vagy tudjátok mit?tervezzük meg a pilisrideres polót abba úgyis bene vagytok bjutival
Akkor legyen a Yamaha logo!
de az randa.legyen a 08as R1 vagy r6r
egy rajzos képem van....hátulra talán....... ez---
de mert nincs is még igazán, kevés a kép....
egy holland(vagy mien nememlékszem) emberkének már van olyanja! bikepics-en van fön róla pár kép....
Nincs senkinek ezért nem lenne vita!
ok
The new ROSSI Replica!
De melyik tzr legyen rajta?PIros?Kék fekete?Szükre fekete?Rossi Replica?Vagy vmi costum?
elejen fejidom a hatuljan meg legyen a motor hatsoja ! :O
Bence*
Csinálunk még meg! De most mivan?
Köszi ÁDÁM !
Figy., csinálok egy életnagyságú pólót, rajzban és megcsinálom, mi lenne az elképzelésem és ha tetszik yo ha nem nem..Meg bence tod mit csinálok még meg!
Meg szerintem annak az első fejidomnak kéknek kéne lennie
Mert emlkészetek, vki felrakott egy olyan TzR s rajzot, az mehetne ahátuljára és akkor az alá is még 1 sportmotor.hu meg a moci fölé a név
Először is kéne színeket, mondani, és amelyik a legtöbb szavazatot kapja, az nyer, meg a betűtípusból is szerintem!Nah, és rákéne iratni a nevünket is pl.: Z3!És, nem szabad egyfolytában változtatni, mert akkor nem lesz soha semmi belőle semmi! Még most beszéljük meg, de azt nem kéne h mindenki mást akar!
Én lehet tudok zászlót intézni!
Estét!
Szerintem a bal sorból a 4. kéne(remélem jót mondok ), és az lenne a lényege, hogy egységes legyen, az mutatná h együtt vunk, elvileg ez ennek az egésznek a lényege nem? Egyforma szín!Meg, kéne a sportmotorhu helyett így sportmotor.hu!
majd ha jó idő lesz kipróbálom én is
Szia ha vagy Zoli ( Z3 ) gyere légyszi msn-re
am volt már itt szerelő, már nem most, de nem tudott semmi újat mondani.......
mondtam h mi volt, erre ő mondta h mikor ő kipróbálta akkor nem ugrált ki fokozatból, de mikor én mentem akkor ugye sikerült, sőt mikor apám ment vele akkor is!
babrált vmit a váltókarral, nem láttam mit, és azt mondta h lehet h a "technikámmal" van baj....esetleg cipőőő.......há mondom jó.....

elvinni máshoz nem fogom, leszarom, nem tesszük fel teherautóra és kész.............
Nem!
Nem!
Nem!
Nem!
Nem!
Nem!

ja és..... Nem!
Te Bence!

Ahhoz, hogy klubtag legyél, motoroznod is kéne, nem?
Ahhoz, hogy motorozni tudjál, jónak kéne lennie a paripádnak, nem?
Ahhoz, hogy jó legyen a mocid, el kéne vinni szerelőhöz, nem?
Ahhoz, hogy.... több NEM jut eszembe

MIKOR VISZED MÁR EL SZERELŐHÖZ BMEG?