Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Motogp 46,megkérdezhetném,hogy a tuning cuccokat hol vetted?
Köszi
ismerős helyzet! nekem sem akarják h motorozzak....nem értem mit fosnak ennyire, de mind1 TZR megvan...majd ha nyerünk a lottón lesz nagyobb
Tök lol itt sirtok a hangja miatt azt motorozni egyik se tud (peace)
Elmegyek "pancsizni" pill!
csöcs
Hello!
holnap írom azt a szaros témazárót.. amit 2hete halasztgatok valahogy mindig megúszom.. de holnap nem fogom tudni..
Bye, majd még írjál!
Na nekem sajnos mennem kell tanulni.. Mégegyszer köszi a segítséget!

Heló!
Jaja minden 50-es speed ilyen.. Hallottam egy RS 50-est még az előzőt, olyan spititozó hangja volt..
Hát cbr nem megy sokkal jobban, ne bánd...
Így van!
oo ne is mond! Az álmom egy 125-ös CBR de anyán nem engedi.. Sajnos az én családom nagyon kétkerekű ellenes.. A leendő TZR-emre is alig tudtam rábeszélni..
Mindegy elég lesz nekem az 50-es csak mászkálgatok vele ide oda..
Én nekem is még a gyári kipuff van rajta, de én is csak azért szeretnék rá sportkipuffot, h kicsit jobb legyen a hangja!De nekem ez a sebesség elég, bár úgyérzem kezdem kinőni!Igaz egy 50 ccm nek nincs annyi vad hangja úgyhogy!
Értem, az jól hangzik..
Bár én teljesen gyárin fogom hagyni ha újonan veszem kb 2000km után majd talán kap valami Arrow pufót..
Én is!Amúgy én a te helyedben már nem vennék/kérnék 50 st..!Bár ha ennyire akarod, én inkább kivárnám azt amíg nem tudnék menni A/1 -s jogsira...!
Most leszek csak 16..
Igen, Bencéé (motogp_46), megy annyit, legalább is ő azt mondta nekem! Mondjuk neki a 80 ccm s henger is benne van szóval...!
Még azt az egyet szeretném megkérdezni, hogy a TZR egy valami jobb kategoriájú sportkipuval megy 120,125-öt? Mert azt hiszem itt valami ilyet olvastam..
Szívesen!
Te mennyi idős vagy?
Értem, kösz a segítséget!

Újonan szeretném venni.. Ha eladom a mostani Suzuki-mat akkor már nem kell sok pénz hozzá..
"csak" 200rongy..
Mindegy összegyüjtöm valahogy..

kösz, Minden jót!
Van elképzelésed, ha TzR -t szeretnél melyiket?Mert szinte tudsz válogatni, mert majdnem mindegyikünké eladó nagyobb kategória cserélése érdekében!Hát a GPR - t nem tudom ajánlani, mert az egyik haveromnak olyan volt, és nagyon ócsárolta, az RS eket meg sokat kell bügykölni, mindig csak a gond van velük, ezt egy Aprilia szerelő mondta!Szvaól, cska 1 maradt! Egyáltalán használtat szeretnél venni?Vagy újat?
Üdv!

Születésnapomra meg szeretném lepni magamat vagy 50-es TZR, RS, GPR.. Nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb.. Mind 3 ámulatbaejtően szép. Ha jól tudom mind a 3 Minarelli am6-os.
Szerintetek melyik megy jobban? Valamit olvastam már itt, hogy egy TZR sportkipuval megy 120-at..

előre is köszi!