oo ne is mond! Az álmom egy 125-ös CBR de anyán nem engedi.. Sajnos az én családom nagyon kétkerekű ellenes.. A leendő TZR-emre is alig tudtam rábeszélni..
Mindegy elég lesz nekem az 50-es csak mászkálgatok vele ide oda..
Én nekem is még a gyári kipuff van rajta, de én is csak azért szeretnék rá sportkipuffot, h kicsit jobb legyen a hangja!De nekem ez a sebesség elég, bár úgyérzem kezdem kinőni!Igaz egy 50 ccm nek nincs annyi vad hangja úgyhogy!
Még azt az egyet szeretném megkérdezni, hogy a TZR egy valami jobb kategoriájú sportkipuval megy 120,125-öt? Mert azt hiszem itt valami ilyet olvastam..
Van elképzelésed, ha TzR -t szeretnél melyiket?Mert szinte tudsz válogatni, mert majdnem mindegyikünké eladó nagyobb kategória cserélése érdekében!Hát a GPR - t nem tudom ajánlani, mert az egyik haveromnak olyan volt, és nagyon ócsárolta, az RS eket meg sokat kell bügykölni, mindig csak a gond van velük, ezt egy Aprilia szerelő mondta!Szvaól, cska 1 maradt! Egyáltalán használtat szeretnél venni?Vagy újat?
Születésnapomra meg szeretném lepni magamat vagy 50-es TZR, RS, GPR.. Nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb.. Mind 3 ámulatbaejtően szép. Ha jól tudom mind a 3 Minarelli am6-os.
Szerintetek melyik megy jobban? Valamit olvastam már itt, hogy egy TZR sportkipuval megy 120-at..
Motogp 46,megkérdezhetném,hogy a tuning cuccokat hol vetted?
Köszi