Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok, mi van veletek!
Jóreggelt!
Velünk is mindig nagyon korrekt! Miért, szerinted Bence, veled miért nem volt korrekt? Van egy sisak, ami bejön annak is Caberg a márkája, rakok fel róla képet(ez már a 2008 - s) .
MSNre pls
Velem nem!
Bár velem korrekt volt az András nagyon is
már én se
Neked is!
jóéjt skacok!
Én többet oda nem viszem a TZR-t!
Én nem tudom, Bencének is elmondta meg faternak is, de nekem egyikőjük sem!
kipuffal:Dhenger+kipu sztem nagyon is érdemes kipuval kezdeni...
mért mivel érdemes kezdeni?
Pedig biztos nagyon jó!A szerelő, akihez te is jársz, tudod Andris, Bencének is azt mondta, h nem a sportkipufogóval kell kezdeni, de ez hihetetlen jó árban van, de nincs pénzem rá!Ez van! Bicómat, ezért nem fogom eladni, mert akkor csak 1 BMX et tok venni, és azt útálom!
"Most nincs pénz rá"MEg a moci optikai része fontosabb, tudod...
tudom hogy MotoPityu mérges lesz ezért de leírom ha má forum
Ádám!Kérj apudtól!
*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba*****ba *****ba [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14] [14]
Kölcsön kérni meg nem tok kitől, meg azt csak nyáron tudnám neki visszadni
Szerinted ha lenne rá pénzem nem venném meg?
PICSÁBA Pedig ez yo, bicómat meg nem akarom eladni!
35ért hülye lennél nem megvenni már bocs
Apu itt mondja, h ne a kipuffal kezdjük-------________________------------------" me h a szerelő azt mondta..
francba ÁDÁM VEgyél tőle!
Sziasztok multkor írtam hogy tudok TZR-re Technigas kiupfogó renszert azóta változott az ár 35000Ft-ba tudom adni.Ha valakinek kell hétfő estig jelezze és péntekre már a kezében van a cső.Ez az ár csak február 15-ig érvényes.
Basszus ekkora problémákat, ezért nehogy má" vitázzatok!LoOoL
Hol a mondat végén a pont . ?