Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

deee mennnnneeeee
Fejidom nem jutott fejembe hiába szakmai ártalom
elvileg nem sajátból akartam csinálni, csak nem találtam bikepics-en normális képet a fejidomról....
kék fejidomú még jól mutatna fekete alapon,még talán az arany betűk is.....de mondjukmár a szürkéhez már nem menne annyira....sztem
Látom, egész kreatívak vagytok, Yamaha,azon belül motor típus és még a motor homlokfala,hogy aki nem ismeri legyen lila gőze,hogy milyen a motor kinézete
Látom azért minden hülyeséget nem fogadtok be amivel a tanárok tömik az ifjúságot
ja es a sportmotor. hu nap a PONT ne maradjon le :)
5 vagy 7ik fele betutipus a bal oldalt,
a motor megy 80 felett elvileg az oranal a rozsaszinu kabelt elkell vagni de en nem mertem :S
ja es nekem kek tzr fejidom legyen ne piros es akkor benne vok :)
Itt van egy pár betűtípus!
Frankó,de akkor mindenkinek a maga színében kellene!
na itt a terv
Egész póló fekete, elején Yamaha embléma, hátán meg ez---
KÖszi mindenkinek

megnyugtatlak DeadHunter megy 80 felett:)köszi még1szer

Hello
Lehet azér nemmutat 80 felett,mert nemmegy 80 felett?
Nekem sem, csak érted, h az ürest mutatja, és akkor is ürest mutatott mikor 4 ben mentem..
nekem nem mutat fokozatot
www.yamahacity.hu itt tudnak
kinek lesz addigra itt már tzrje?
Nekem nem volt olyan problémám, de viszont a gyári órámat ki kellett cseréltetni, mert beszart!Mindig mást mutatott, a sebességfokozatokat, is másként mutatta, illetve h ürest jelzett, 4 ben, meg ilyenek..!A gyári óra szerintem egy nagy szar..!
Vki segítsen PLEASE!az a gondom hogy tzr-em nem mér 80 felett mit lehet csinálni? már voltam szervízben de nem tudnak vele mit csinálni:(Ha vki tud vmi trükköt írjon PLEASE
Hungarian TzR Club?
alatta kisbetűkkel h sportmotor.hu?
Látom nincs nagy érdeklődés a dolog iránt!
majdnem:)
Z3 így gondoltad?
Yamaha Club
sportmotor.hu
sportmotor.hu az alatta ilyen kisebbe:)
Ötlet!
Z3 javaslata: Yamaha Club SportMotor
jaja