Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Itt vagyok!
Akkor ki kellene találni valami grafikát!
Hali!
Nah, akkor mi lesz a pólóval?
Reggelt, kedves TzR s populáció!
Majd délután folytatjuk annak a pólónak a megbeszélést! Bye!
CSövi!
Az újfalusi autó-motor tuning boltban láttam és érdeklődtem iránta ami a buszpálya udvartól 50 méterre van gondolom tudjátok melyik az.Ott kerül 44ezerbe!KÉrdezzétek meg ha nem hiszitek.
tudod hogy csak kötekszem nem dö?
meg újfalunak
berettyóújfalunak hívják, és b.újfalunak rövidítik.
Hát ezt a 44ezret elég valószínűtlennek tartom.Mivel én az importőrtől hozom,a beszerzéi ára 38-40ezer forint közt van én 43-46közt kapom meg attól függ mennyit viszek.Van egy pár beretyóújfalui motoros barátom,ők mondták hogy még nem találkoztak TZR-re való technigas rendszerrel,az ottani kereskedőnél maximum pár robogóra való van polcon, ha ott is olyan árak vannak mint debrecenben akkor az a 44 inkább 54 vagy 64 (Debrecenben ugyanez a rendszer 60körül van).De ha megtudod venni 44ért(amit kétlek) akkor vedd meg annyiért.Nem tudok másmilyet csak ezt a tipust
nem újfalu hanme bújfalu
csá, itt újfaluba hol annyi? csak mert itt lakok és én erről nem tudok
a szivemszakad meg:(jóéjt
Mennem kell srácok, jóéjt!
lehet hogy proo de az ötlettel nekünk kell előállni
Sugárban is csinálnak ilyen polót!
Már te is?
de nem rossz ötlet, csak tutistól kéne segítséget kérni, ő ebbena prooo!
egyenpoló?ötlet?yamahaclub?
Az biztos!
Hali!^^
Kihalt a mi iciripiciricicirimiciri fórumunk!
Helo!Engem érdekelne a rendszer de olcsóbban mert 44ezer bújfaluban.Esetleg más márkájú rendszert nem tudsz beszerezni giannelli,arrow,hebo?msn címem:vpeti90@hotmail.com vegyél fel és akkor megbeszéljük
Hello moto gp 46
egész más témában kereslek .megvan még a rc 51 es rvt s videód?a haydenes!
ha megvan nagyon megköszönném ha áttunnád küldeni nkem msn en
naon szépen kössz!
Szasz,komád Nsr-jével amugy milesz?ugyhallottam feladta a gép a harcot eléggé
Sziasztok
Srácok,ha valaki kipufogó rendszer vásárlásában gondolkozik szóljon,mert zsír új Technigas rendszert tudok TZR-re 49000Ft-ért(ha több db-ot hozok 45-be megkapom).Ha valkait érdekel szóljon jövőhét jövőhéten megyünk a nagykerbe,és akkor el is tudom hozni.
Hello!
Jóreggelt!
Köszi, de szerintem kicsit LoOoL lett, nem?