CSövi!
Az újfalusi autó-motor tuning boltban láttam és érdeklődtem iránta ami a buszpálya udvartól 50 méterre van gondolom tudjátok melyik az.Ott kerül 44ezerbe!KÉrdezzétek meg ha nem hiszitek.
Hát ezt a 44ezret elég valószínűtlennek tartom.Mivel én az importőrtől hozom,a beszerzéi ára 38-40ezer forint közt van én 43-46közt kapom meg attól függ mennyit viszek.Van egy pár beretyóújfalui motoros barátom,ők mondták hogy még nem találkoztak TZR-re való technigas rendszerrel,az ottani kereskedőnél maximum pár robogóra való van polcon, ha ott is olyan árak vannak mint debrecenben akkor az a 44 inkább 54 vagy 64 (Debrecenben ugyanez a rendszer 60körül van).De ha megtudod venni 44ért(amit kétlek) akkor vedd meg annyiért.Nem tudok másmilyet csak ezt a tipust
Helo!Engem érdekelne a rendszer de olcsóbban mert 44ezer bújfaluban.Esetleg más márkájú rendszert nem tudsz beszerezni giannelli,arrow,hebo?msn címem:vpeti90@hotmail.com vegyél fel és akkor megbeszéljük
Hello moto gp 46
egész más témában kereslek .megvan még a rc 51 es rvt s videód?a haydenes!
ha megvan nagyon megköszönném ha áttunnád küldeni nkem msn en
naon szépen kössz!
Sziasztok
Srácok,ha valaki kipufogó rendszer vásárlásában gondolkozik szóljon,mert zsír új Technigas rendszert tudok TZR-re 49000Ft-ért(ha több db-ot hozok 45-be megkapom).Ha valkait érdekel szóljon jövőhét jövőhéten megyünk a nagykerbe,és akkor el is tudom hozni.
Itt vagyok!
Akkor ki kellene találni valami grafikát!