Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez mind összességében mit eredményez?

spanyol váz,olasz felnik,olasz fékcső,olasz féknyereg,olasz fékbetét,olasz tárcsaolasz blokk, futómű is olasz= japán motor
am, spanyol váz,olasz felnik,olasz fékcső,olasz féknyereg,olasz fékbetét,olasz tárcsa olasz blokk,sztem a futómű is olasz
olasz blokk van benne csak éppen az az olasz blokk 80%ban a japánoké
az sztem nem fog menni vegyétek meg az övét de komolyan amig bencének 50es volt, ugyanolyan volt minden a motorunkon de hallod mégse olyan esetleg ha a karbiba ugyan olyan fúvóka van akkor enyém kicsit túlvan fúvókázva amúgy 50es speed motor nem arról szól hogy jó hangja legyen hanem arról hogy megtanuljon vele az ember biztonságosan közlekedni , motorozni ha feltünősködni kell vkinek egy ilyen motor az inkább a sportkipuff árából kromozhtassa le a felniket
80ccm+gianelli ennyi
De azért a japán motorra csak ráteszik az olasz csövet ez a szívemet melengeti rendesen
Én olyasmi hangot szeretnék, mint ami Bencének van!
Sőt már a kawára van egy yoshimura szettem leömlőkkel!
Na az úgy milyen lessz
hangos
Sziasztok
A légszűrőt azt, egy hagyományos simson boltban kapható. Simson sport légszűrővel nyugodtan megoldhatod. Attól már lessz hangaja is, csak hozzá kell állítani. A kipuffot meg, ha nem szeretnétek teljesítmény növekedést, akkor ki is lehet herélni és ordenáré hangos lessz
Nekem sportrendszer van és herélt végdobbal. Zoli ( Z3) tudja milyen
Lehet h nem olyan jó a hangja...dehát ez van! de hidd el nem mindig jobb ha rohadtnagy hangja van
pl. haver 07" RS 50-esének olyan hangja van gyári csővel h szinte hallom amikor elindul otthonról...(kb 1 km-re lakik tőlem).....vagy legalább fél kmről lehet hallani hogy jön, azt hinnéd h jézusom mi a sz@r jön itt....várod....várod.....és egyszercsak ideér kicsit fura
Juj, de gonosz vagy! Megjöttek a téli Airsoft cuccok, olyan yok, de annyit nem adnék értük amennyiért van! Inkább a mocira költöm!
én lámpánál mindig turáztatom , aztán amikor zöld akkor ami a csövön kifér, de csak szigoruan 50ig
megállsz...és?attól még a fordulatszámot tudod tartani van még mit tanulnod
Jóreggelt!
Már olyan 7000 - s fordulatszámnál is jó hangja van, csak tudod, van mikor pl. megállok a piroslámpánál, és akkor kicsit furcsa hangja van!
pörgesd mindig 10ig vagy afölé akkor zsír hangja van
inkább vegyétek meg bencéét annak rohadt jó hangja van mikor még 50es volt hiaba van ugyanolyan csövem annak sokkal jobb hangja volt szerintem
kipuff nélkül értelmetlen a 80as henger
Sajnos én nem tudom! Én, pontosabban mi, a 80 ccm-n vagy a sportkipufogón gondolkozunk!Kicsit zavar a mocim hangja!
valaki nem tudja hol lehet tzr-re sportlégszürőt venni mert a szervizbe azt mondták hogy nincs rá
én is kaptam MotoGP évkönyvet! meg Talma könyvet meg 101 éves a magyar motorsport nevezetűt
soha életemben nem kaptam ennyi könyvet
Nah, ittvagyok! Mindjárt felnyomom a képeket is!XBOX360 ra megkaptam a PGR4-t, és lehet benne mocival menni, hát nagyon kemény! Szerintem ez a világ legjobb játéka!(mármint úgy h mocis..)Majd csinálok róla videót!
én talma könyvet kaptam meg egyéb "unicum" ajándékokat
Nemsokára felrakom, csak letesztelem haverom új bicóját, addig is bye!
Most csinálom!
érdekel mert nem tudtam mi van ott