az sztem nem fog menni vegyétek meg az övét de komolyan amig bencének 50es volt, ugyanolyan volt minden a motorunkon de hallod mégse olyan esetleg ha a karbiba ugyan olyan fúvóka van akkor enyém kicsit túlvan fúvókázva amúgy 50es speed motor nem arról szól hogy jó hangja legyen hanem arról hogy megtanuljon vele az ember biztonságosan közlekedni , motorozni ha feltünősködni kell vkinek egy ilyen motor az inkább a sportkipuff árából kromozhtassa le a felniket
Sziasztok
A légszűrőt azt, egy hagyományos simson boltban kapható. Simson sport légszűrővel nyugodtan megoldhatod. Attól már lessz hangaja is, csak hozzá kell állítani. A kipuffot meg, ha nem szeretnétek teljesítmény növekedést, akkor ki is lehet herélni és ordenáré hangos lessz
Nekem sportrendszer van és herélt végdobbal. Zoli ( Z3) tudja milyen
Lehet h nem olyan jó a hangja...dehát ez van! de hidd el nem mindig jobb ha rohadtnagy hangja van
pl. haver 07" RS 50-esének olyan hangja van gyári csővel h szinte hallom amikor elindul otthonról...(kb 1 km-re lakik tőlem).....vagy legalább fél kmről lehet hallani hogy jön, azt hinnéd h jézusom mi a sz@r jön itt....várod....várod.....és egyszercsak ideér kicsit fura
Nah, ittvagyok! Mindjárt felnyomom a képeket is!XBOX360 ra megkaptam a PGR4-t, és lehet benne mocival menni, hát nagyon kemény! Szerintem ez a világ legjobb játéka!(mármint úgy h mocis..)Majd csinálok róla videót!
spanyol váz,olasz felnik,olasz fékcső,olasz féknyereg,olasz fékbetét,olasz tárcsaolasz blokk, futómű is olasz= japán motor