Hello!
Kellemes ünnepeket nektek! Megkaptam a 2007-s MotoGP könyvet is! Nagyon szépen megvan csinálva az egész!Lefotózom, és rakok fel képet róla!A könyv valamelyik részét is lefotózzam?
Télapó ittas, dagadt a mája,
szép a cipője, bűzlik a szája.
Rák-rák végbélrák, rajta piros anorák.
Két szarvas húzta, felborította,
jól megtaposta. Le is hugyozta.
Hej Hó, halihó, be is szart a télapó.
Boldog Karácsonyt!
Rég jártam már itt :)
TZR a szobában pihen a karácsonyfa mellett mint tavaly
Jóreggelt!
Bence, majd átjöhetnél hozzám téliszünetben, egyik délutánra, ha van kedved! Zoli, myvipen annyi TzR-t találtam! Van vagy 6 db olyan aki nincs is itt fent a sportmotor.hu-n! Nagyon szép az a piros moci!Amúgy nekem a TzR-k közül az tetszik a legjobban! Nektek ma mennyi órátok lesz?Nekem szerencsére rövídítettek, és kb 12:30 körül itthon vagyok..!
Kevés? Honnan veszed? Indulj ki 130ból aztán menj lefele, de tényelg bebaszna ha nagyobb kellene bele, ekkora karbihoz, meg ekkroa motorhoz... az én 80asomba elég volt a 110es..
Kellemes ünnepeket nektek! Megkaptam a 2007-s MotoGP könyvet is! Nagyon szépen megvan csinálva az egész!Lefotózom, és rakok fel képet róla!A könyv valamelyik részét is lefotózzam?
szép a cipője, bűzlik a szája.
Rák-rák végbélrák, rajta piros anorák.
Két szarvas húzta, felborította,
jól megtaposta. Le is hugyozta.
Hej Hó, halihó, be is szart a télapó.
Boldog Karácsonyt!
Rég jártam már itt :)
TZR a szobában pihen a karácsonyfa mellett mint tavaly
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Lenne egy karbim a tiedre
én úgy hívom azokat a sulikat ahol van hittan óra meg ilyenek.
valami szent iskolába jársz?
Bence, majd átjöhetnél hozzám téliszünetben, egyik délutánra, ha van kedved! Zoli, myvipen annyi TzR-t találtam! Van vagy 6 db olyan aki nincs is itt fent a sportmotor.hu-n! Nagyon szép az a piros moci!Amúgy nekem a TzR-k közül az tetszik a legjobban! Nektek ma mennyi órátok lesz?Nekem szerencsére rövídítettek, és kb 12:30 körül itthon vagyok..!