Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt!
Kitaláltam valamit! Kéne csinálni egy TzR - s videót, nyáron, nem? Akik tudnak jönni, azok jöjjenek!Mint pl. Zoli, BECHKAM, Motogp_46, tudjátok, akik nem laknak annyira messze, összelehetne hozni egy jó kis vidit ebből!
köszi
Boldog születésnap Zoli!
köszi
Isten éltessen zoli
HEPPI BÖRZDÉJ TÚÚÚ JÚÚÚÚÚÚÚ!
Mától mehetek A1re .
TZRt nem is lehet berugni pedig tuningén is tök állat a berugókar bár az nem tudom milyen blokkos
hjaa az am6nak a berugókarját elég nehéz visszatenni hogy működjön is jól:D
na ezt elírtam rendesen szal az elejétöl: *am meg az a lényeg...
nagyon jó kis blokk ez a minarelli, én direkt szeretem, könnyű szerelni, eccerű, de tartós, csak a berúgómehanizmustól szoktam agyvérzést kapni, az faszul van rajta megcsinálva.
jaja, az összes 50es af1ben , rs 50be, derbikbe, meg sok olasz robogóba.

am nem az a lényeg h ki gyártja meg ki tervezi nem az hogy kinek a tulajdonába van, mert attol még nem lesz jobb! de sztem olasz tulajdonba is van
az a minarelli blokk, sok motorban teljíesít szolgálatot, nem csk a tzr ben, át van marticázva az adott gyártó neváre, de alapvetően minarelli, ha jóltudom, valamelyik apriliában is ez van, talán éppen az rs 50 es ben.Szal ez ezy minarelli, punk tum:)
Lehet hogy Olaszba csinálják meg minden de szerintem a Yamaha tulajdonában van
Az Aprilia Pegaso-ban is YAMAHA blokk vann
Motori Minarelli. OLASZok csinálják még a mai napig.
Szóval a Minarelli is tulajdonképpen Japán
Én úgy tudom hogy régebben a Minarelli gyár tönkre ment és fölvásárolta a Yamaha
*gyártja
Ohh bocs:D Ezt ne mtudtam aszittem japán gyártya bele
tzrbe is olasz blokk van
Csak várd ki még egy normális olaszba belefutsz
Azért ezt nem mondanám mert nem volt még olyan alap 50-es ami otthagyta volna az alap tzr-em
Neked is
Üdv mindenkinek!
Boldog Karácsonyt!
2t ben az olasznak nincsen ellenfele
Nagyobba (4t) megbízhatatlan
De akkor is az lessz