Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Ki hazsnál Mozilla Firefox-ot?
Mert akkor annak adok egy titkot hogy hogy lehet felturbózni!
Iwiweseknek ajánlom!
Az egyikben kétszer, a másikban csak egyszer
egy gyári szettet vmi bontóbol megvenni, vmi sérültet, és a lámpákat műanyagossal befoltoztatni,kigittelni meg vmi olcsó sprayvel lefújni sztem olcsóbb lenne mint 60 igaz ez nem üvegszál..
de megcsinálni meg lehet... csak kb 60-rt kapsz a púposra... csináltatni meg 100 körül van, vagy felette.
gyári idomból nemhiszem h nem lehetne megcsinálni. multkor is volt egy oan rs a motor.hu-n mint a miénk, piros pályaidommal meg foszforeszkálószöld felnikkel. az tetszett
oyat nem találsz... elelve pályaidomot nehéz találni. én pl eladom a gépet, de a pályaidomot nem
ez már rögtön a videó elején feltűnik! a bal alsó sarokban látszik a hátulja
RSPetya te feltűnsz a a videóban?
:S akkor a gyári idomjából kell csinálni pályaidomot:D
ja... egy 5 centit... ami pont arra jó h utána a normál idomot már ne tudd rácsavarozni. ez van. vagy veszel hozzá egy másik segédvázat, nem egy beruházás, viszont az csereberélni elég időigényes...:S
az igaz hogy lekell vágni a segédvázból egy kicsit h rámenjen a púpos pályaidom?
nekem a legjobb mert régebbi, de 1 óra idomozás és máris púpos lesz:D
gyengébb
de mért pont púpost?miben különbözik a többitől?"Kvázimódójé" volt vagy mi?
ja
csak szebb.
jövő
púpos rst kell venni annál jobb nincs
lemondtam róla,én nem vagyok hajlandó végig élni amit Tyt,Joe, vagy a többiek
Pölö:
Több is volt nem csak egy...
neeem szoktam mentegetőzni, kivéve fater előtt! Találtama citadellás vidiben egy kistüzért--
Könnyű mentegetőzni :P
Hy!:)

Én nem arra törekedem hogy bejöjjek egy másik fiúnak Petya..! Én arrra törekedek h eljöjjön mocizni velem!
Hidd el, nem jösz be a bencének

Beckham07, egyszer ha jössz a Hungaroring felé szólhatnál!06-20-217-82-38