Nah eladtam az AF1-et...
Fájó szívvel váltam meg tőle, de legalább it az RS125, csak sajnos még egy jó ideig nem tudok normálisan menni a kurva jogsi miatt.
Úgyhogy Bence/Bekem, fejlődjél, hogy aztán tudjunk majd egyet gurulni hónap végén:P
Ez téynelg fasaz gépenk látszik! de már rég elvitték :D még ha szétis van ahjtva érted... akkor sincs gáz ... mert jó.. költened kell rá! de még akkro is jól állsz! MEgveszed 250ért... és elbírnád adni 450ért biztos...! itt a biznisz!
Ezt én is néztem de sztem ez 1 picit sántít....olyan rendellenes a színösszeállítás sztem buktak vele egy szépet, meg 18000km.... és először 400e volt ráírva aztán látták h nincs érdeklődő és lejjebb vették....
ezzel vmi van, ezért én nem is néztem, pedig az ára jó, de amit linkeltem na annak csúcs ára van!
bele nem lehet, max a kipuff és henger közé raksz egy kamrás powert mint az ns 400on van, de szerintem hülyeség egy kis 50esbe, vegyél rá inkább egy jó rezót...
Többért akartam, de amiatt mert borultam egyet kb két hete, lejjebb kellett vinnem az árat