Hát, az úgy volt, hogy Dongó; Zoli; én, kimentünk egy gokartpályára mocizni, és lehet, hogy csak elszáltt az agyam( ), nem tudom, de a 3. kanyarban úgy becsúsztam, hogy "öröm volt nézni"!
nagy tudomány kell h kitaláld mitől is lehet az h darabokban van , elcsúsztam vele ... fűről mentem betonra és soknak éreztem a tempót ( köbö 15km/h ) és ránéztem a hátsófékte és már csúszott is ki alólam a jószág + füvön aztán így van a történet , de érdekes az oladlidomai alig karcosak , csak a fejidom kapott nagy ütést mert ha megbnézed akkor az iylen régi tzr -eknek nagy buta fejidomjuk van aminek van 1 kiálló része és az ér le minden előtt, ezért csak az kapott
ja
igen pályázásra kellenének azok az idomok, hogy ha esek ne erre essek, mondjuk a bal oldalának már mind1XD(tiszta karc, mivel becsúsztam 1 kanyarban, ugye zOli?:D)
Nem kellett ennek semmi különös, csak menni kellett vele, mentem pár kilómétert, aztán mostmár pöcre megy!PErsze még csak úgy mociztam, hogy apum jött kocsival a jogsi miatt..
Tudod hol próbáld ki hogy mennyit tud menni? Azon az úton ahol régebben a paintball pályát néztük. Ahol kibaszott hosszú az út és végül becsatlakozik a fóti országútba. Az út átmegy a 2/A fölött is.
Tudod melyikre gondolok?
Nah ott ki lehetne húzatni rendesen :P
őőő jelenleg majdnem 80 volt a max! de lehet h holnap sebességrekordot döntök
ha Bottyán City felé jársz azé szóljál és meglátogatjuk Ákost is meg ilyesmi
Majd meglátjuk... Az tuti hogy itt a környéken tudunk egy pár km-et gurulni, de messzire nem fogok menni az biztos.
Több mint 200km-et tudtam eddig menni egy tankkal. Most kezdett el világítani a lámpa. Van hogy világít van hogy nem. Ennyi benyóval kb még 60km-t tudok menni.
hát ahhoz ne sok reményt fűzz hogy a generátor majd felnyomja , mert a lámpákat + egyéb elektromos dolgokat is akkor most a generátorról kapja és nem sok lófasz jut az aksiba , főleg ha savas vegyétek ki nézzétek meg a vízszintet benne meg a savasságot , és töltsétek fel , haverom nsr125 el rábaszott a generátoros ármamra , elszállt a fesszabályzója és kibaszta a hátsólámpa égőjét pedig előtte van 1 biztosíték ...
Ákos épp Ausztriában tartózkodik, holnap meglesem a gépét, és a váltás megy...megyeget...de nem sokat mentem mostanában....gondoltam Ákossal majd gurulok egyet....majd lassan megyek.... meg jöhetnél te is vagy mitttomén
Bekem Bence! Ákosról tudsz valamit? Ment már valamit az RS50-nel? Te egyébként már láttad a motorját?
És neked hogy megy már a váltás, meg elindulás meg ilyenek?
Egyébként szépen rakom a kilométereket az RS-be. Tegnap a lezúdulás után hazajöttünk, aztán felpattantam az RS-re, és apámmal meg egy haverjával elmentünk levezetés képpen Vácra. Odafelé 2/A visszafelé Vácrátót, Őrbottyán, Fót, Bp. Odafelé kurvanagy szél volt, szal rendesen rá kellett hogy hajoljak a mocira. Egyszer egy előzésnél nem figyeltem a fordulatot, úgyhogy beleszaladtam a 150-be, dehát istenem... Egyébként 9ezernél tovább sose pörgetem és max 120at szoktam menni vele. De muszáj volt a 2/A-n kicsit huncutkodni :P
Tegnap 80km-et, ma 20-at bírtam menni, mindezt persze jogsi nélkül Úgyhogy lassan megvan a 600km is... .P
Dehogy nyúlok hozzá, még rosszab lenne akkor! Úgy indítjuk be a mocit, hogy a feljárón legurulunk, és akkor közben beindul!Hát, még nem jött meg, de remélem már hétfőn meg fog jönni az a kártya!Elvileg, menni kell vele pár kilómétert, hogy a generátor feltöltse az aksit, vagy nem?
Hát, az úgy volt, hogy Dongó; Zoli; én, kimentünk egy gokartpályára mocizni, és lehet, hogy csak elszáltt az agyam( ), nem tudom, de a 3. kanyarban úgy becsúsztam, hogy "öröm volt nézni"!