Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Hát, az úgy volt, hogy Dongó; Zoli; én, kimentünk egy gokartpályára mocizni, és lehet, hogy csak elszáltt az agyam( ), nem tudom, de a 3. kanyarban úgy becsúsztam, hogy "öröm volt nézni"!
őőő...hát Tiger-től kérdeztem de mostmár ezzel is okosabbak vagyunk
nagy tudomány kell h kitaláld mitől is lehet az h darabokban van , elcsúsztam vele ... fűről mentem betonra és soknak éreztem a tempót ( köbö 15km/h ) és ránéztem a hátsófékte és már csúszott is ki alólam a jószág + füvön aztán így van a történet , de érdekes az oladlidomai alig karcosak , csak a fejidom kapott nagy ütést mert ha megbnézed akkor az iylen régi tzr -eknek nagy buta fejidomjuk van aminek van 1 kiálló része és az ér le minden előtt, ezért csak az kapott
kérjük a pontos történetet!
arra tökéletesek , de csak oldalidomom van a fejidom egyhén hiányos
ja
igen pályázásra kellenének azok az idomok, hogy ha esek ne erre essek, mondjuk a bal oldalának már mind1XD(tiszta karc, mivel becsúsztam 1 kanyarban, ugye zOli?:D)
Hy!

Nem kellett ennek semmi különös, csak menni kellett vele, mentem pár kilómétert, aztán mostmár pöcre megy!PErsze még csak úgy mociztam, hogy apum jött kocsival a jogsi miatt..
téélleg! igazad van... talán holnap megnézem....
Tudod hol próbáld ki hogy mennyit tud menni? Azon az úton ahol régebben a paintball pályát néztük. Ahol kibaszott hosszú az út és végül becsatlakozik a fóti országútba. Az út átmegy a 2/A fölött is.
Tudod melyikre gondolok?
Nah ott ki lehetne húzatni rendesen :P
őőő jelenleg majdnem 80 volt a max! de lehet h holnap sebességrekordot döntök
ha Bottyán City felé jársz azé szóljál és meglátogatjuk Ákost is meg ilyesmi
mi9ndjárt kiderül ha megírja:)
Majd meglátjuk... Az tuti hogy itt a környéken tudunk egy pár km-et gurulni, de messzire nem fogok menni az biztos.
Több mint 200km-et tudtam eddig menni egy tankkal. Most kezdett el világítani a lámpa. Van hogy világít van hogy nem. Ennyi benyóval kb még 60km-t tudok menni.

Bence, és mennyit mentél eddig max a TZR-rel?
Lehet pályára kell neki
ha kell akkor megbeszélhetjük a dolgot de azt tudd hogy ez egy 95 öt ös tzr idomzata ami még köszönőviszonyban sincs kinézetre a mostanival
te....elestél azzal a gyönyörű TZR-rel vagy mér kellenek az idomok?
hát ahhoz ne sok reményt fűzz hogy a generátor majd felnyomja , mert a lámpákat + egyéb elektromos dolgokat is akkor most a generátorról kapja és nem sok lófasz jut az aksiba , főleg ha savas vegyétek ki nézzétek meg a vízszintet benne meg a savasságot , és töltsétek fel , haverom nsr125 el rábaszott a generátoros ármamra , elszállt a fesszabályzója és kibaszta a hátsólámpa égőjét pedig előtte van 1 biztosíték ...
Hy!

Engem valószínű érdekelne!
Ákos épp Ausztriában tartózkodik, holnap meglesem a gépét, és a váltás megy...megyeget...de nem sokat mentem mostanában....gondoltam Ákossal majd gurulok egyet....majd lassan megyek.... meg jöhetnél te is vagy mitttomén
Tiger Lassan úgy vagyok vele hogy ha kell valakinek akkor szért-húgyért elviheti a gyári idomokat .
Bekem Bence! Ákosról tudsz valamit? Ment már valamit az RS50-nel? Te egyébként már láttad a motorját?
És neked hogy megy már a váltás, meg elindulás meg ilyenek?

Egyébként szépen rakom a kilométereket az RS-be. Tegnap a lezúdulás után hazajöttünk, aztán felpattantam az RS-re, és apámmal meg egy haverjával elmentünk levezetés képpen Vácra. Odafelé 2/A visszafelé Vácrátót, Őrbottyán, Fót, Bp. Odafelé kurvanagy szél volt, szal rendesen rá kellett hogy hajoljak a mocira. Egyszer egy előzésnél nem figyeltem a fordulatot, úgyhogy beleszaladtam a 150-be, dehát istenem... Egyébként 9ezernél tovább sose pörgetem és max 120at szoktam menni vele. De muszáj volt a 2/A-n kicsit huncutkodni :P
Tegnap 80km-et, ma 20-at bírtam menni, mindezt persze jogsi nélkül Úgyhogy lassan megvan a 600km is... .P

Széles utat, balesetmentest stb!
ejj ejj, ezt meg sem hallottam!
Bocsánat, nem 1 hete nem használtuk hanem több mint 2!
minek kellenek neked azok az idomok?
Easti, mennyiért adod az idomjaid, vagy már eladtad?
Hy!

Dehogy nyúlok hozzá, még rosszab lenne akkor! Úgy indítjuk be a mocit, hogy a feljárón legurulunk, és akkor közben beindul!Hát, még nem jött meg, de remélem már hétfőn meg fog jönni az a kártya!Elvileg, menni kell vele pár kilómétert, hogy a generátor feltöltse az aksit, vagy nem?