Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha az isten
Gyulán és Szarvason,változó.Miért?
nem!nem azt.
ez az én szövegem
az kemény mondjuk az enyém is abs-es csak nem műxik rajta vagyis akkor az összes
Merre lax?
Hello!
Ügye nem az ABS-es fékeste!
Találtam egy oylan hiredtést hogy ABS-es FÉKEK vannak a TZR-en!
Köszi z3:)már találtam is egyet magamnak.pussz
akkor ok!
Mesélte :)
nekem aszonta hogy eljön idáig...
jah és a végén amikor már hazafele jöttünk...mondom jóvan megelőzöm....majd náluk találkozunk....jóvan, elhúzok...ott vagyok az egyik utcába, beszélgetek haverommal, Ákos sehol....10 percet beszéltünk....Ákos még mindig sehol, mondom visszamegyek veresre megnézem mi van vele, csak nem esett el....hát Ákos sehol, jó odamegyek eléjük, hívom, semmi, anyja kiszól h ő hívta és mindjárt itt van, jó ez az Ákosra várás 20 perc volt, ő sehol, egyszercsak jön, tükör nélkül, mondom wtf? egyik bottyáni utcába elhagyta, ott keresgélte, de meglett!
megbeszéltük....és mentem haza

hát ez a történet
tőlem mehetnénk....de Ákos már Mogyoródra sem akart menni....hát igen mondjuk 50-nel...
ahogy mentünk olyan "lassúzás" feeling volt....érdekes volt nagyon
de tetszett
Van ott komoly motor te Az a PIROS!
Jah Bence!

Ha valamikor összefuttok, és motoroztok, guruljatok már el erre is ;) Ákos tudja az utat :P
Bence!

Mondta az Ákos, jah... Nekem viszont sikerült úgy beállítani a tükröt hogy mindent lássak :o De tényleg nagyon jól látok benne most már mindent.
Aztán volt egy két csavar a mocin, ami nem volt eléggé meghúzva, úgyhogy az összes csavaron átmentem és megnéztem, hogy minden rendesen a helyén van-e.
A fejidomon van mindkét oldalt egy-egy fekete kis idom, közvetlen a lámpák mellett. Azokat két-két csavar tartja. Nah abból 2 csavar elveszett, úgyhogy kerestünk oda újat. Emiatt találtam ki, hogy megnézzek mindent. És hát meg kell mondani, volt, ahol szinte nem is volt meghúzva a kurva csavar.
Holnap telefon az aprilia szalonba, mert nem kaptam szerszámkészletet, meg reklamálás a csavarok miatt. (a fejidomból már az első nap óta hiányzott a csavar)

Láttam a képeket bikepicsen! El kéne már oda egy komoly motor is...
Hy!

Wáá, tiszta "feszült" vok, nem jött még meg az a szar! Zoli, azért várom a szombatit!
www.hasznaltauto.hu
www.hasznaltmotor.hu
www.motor.hu
ha vkinek van, vagy tud eladó tzr50-et kékben(rossi replica),az irjon feltétlen e-mailt(szylvyc@freemail.hu),mert most akarok venni egyet!
piaggio csinálja az 50es derbiket meg apriliákat.
Piaggio lett mi?

Új képek bikepics.com-on!
Inkább Derbi
sajnos az új rsnek már semmi köze az apriliához, csak a neve..
RSPetya! mondta Ákos h letört a jobboldali visszapillantója ejj....az új moci....Aprilia MINŐSÉG!
És még erősen tanulnia kell....elég sokszor lefulladt, nem tudott 2-esből egyesbe váltani....
én is
én