Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiger aszittem eloszor nekem szoltal be a gyps fejrol bla bla ... de latom hasznaltad az elozmeny gombot :) en se szoktam hasznalni :D
Zoli te rs 125ot akarsz ujat? sztem fasza tegnap mentem phoneman rsevel :)
eddig ez volt a legerosebb 25os amivel mentem :)
és megjött már az a várva várt kártya?
aha és én azt tudomis nekik milyen aksiuk van nah mert ha savas akkor ne csodáld , mond faterodnak h emerült aztán majd ő megcsinálja te ne állj hozzá !
Hy!

Huh, hát ezzel most megfogtál, mert fogalmam sincs!Gondolom ugyanolyan aksim van mint Zolinak, vagy Bencének!Hát kedves Beckham07, úgy nem mertem használni, hogy még nem küldték ki a jogsim, és a már szőllősnél meg a gokartpályákon *urvára unoM!
savas aksid van ?
hogy merted 1 hétig nem használni? ejj ejj
Hello!
Lehet!
Hy!

Lemerült a moci aksija, pedig nem is volt benne a kulcs, illevt nem hagytuk gyújtáson!Lehet, hogy azért, mert 1 hete kb. nem volt használva?
nem adom el szeretem ezt a motort. október végén vagy november elején vettük 470be.
Hali!
Még Ádám motorját régebben én is kinéztem magamnak!
Nem tudtam hogy eladta!Habar elég rég láttam vele.
Mennyiért vetted ha szabad kérdeznem?
Meg mikor?
Nekem kellett volna az a motor!
Nem adod el?
hát ahol bejött az élet ott lehetr dobálózni a mocikkal :) hát írígylem ...
nincsen neki, tavaly eladták azt is. most sv 650e van ádámnak
hümmm monta is hogy rs125öst akar majd venni . hát nem csóró a srác családja az biztos , báttyának megvan még a 600 as gixere ?
ha minden jól megy az önindító autósiskolába tiszaújvárosban.de hát még nem biztos.lehet hogy csak jövő nyáron lesz menés .majd meglátjuk.de ha nem jön senki akkor egyedül nem megyek.
melyik suliba mész?
az az egész alsó részből jön ki és mondom nem akarom szétgányolni
tán az tartja a lámpát? azt is egyszerű megcsinálni:D haver rsén én csináltam meg , annak is a lámpát tartotta az a műanyag. a lámpát felfogattuk a faridom belsejéhez, rendszámtartót meg csináltunk elsőbbségadáskötelezőtáblából:D
érvek ·
Z3már próbálta leszedni de csak vágni lehetne erre a fél évre meg nem fogom szét nyiszitelninyaszatolni 0,5év és ígyus-úgyis elmegy
tod h feldobná a motort ha azt a hólapátot lerugnád onnan?:D
Z3nak undorító az a vmi ott hátul
Z3nak jó a gyári
de milyen szép díszek
mind1, az a lényeg igy nézett ki. csak azért mert attól a sráctól vettem én is az rs 125öt akitől te a tzr-t Kovács Ádámtól
igen ez az én tzr em de már nagyon régóta nem így néz ki meg ez az módosítva is lett rajta