Engem megállitott a rendőr akkor amikor ezzel a papiraal vezettem!
Azt mondta hogy elmeletileg nem lehetne ezzel,de nem csinált semmit!
Mondta hogy jobblett volna kibirni azt a párnapot!
De ha nem akarnak gecizni akkor elfogadjak!
nem szabad vele vezetni, ha pedig pl. van m-es jogsid és megcsináltad mellé az a1et akkor a papirral csak az m-et vezetheted és az a1et még nem, csak ha megjön az uj jogsi.
Hát amikor én csináltam az M-es jogsit akkor azzal a papírral amit te mondasz nem vezethettem. Azt mondta a nő, hogy azzal nem lehet vezetni. ez volt 1éve... lehet azóta változott valamit bár kétlem. és lehet hogy okmányiroda válogatja
tom ki az. hát felénk nincs ilyen. azzal a papírral motorozunk addig míg nincs jogsi amit az okmányirodába adnak mikor megcsináltatod amin van a fénykép meg stb.
Én Pohi írásai között olvastam...
nem tudom hogy tudod e hogy ő ki, de ha jól tudom akkor motoros rendőr. ő mondta ezt hogy lehet ilyet igényelni okmányirodában
Öö
Vegyél fel msn re, és majd ott megbeszéljük, mert én csak akkor mehetek ki, ha addigra kiküldik a ajogsit! Bence, olyan szép tájképeket csináltam! Mikor jön már meg a aféktisztítóm?
őőő...még nem tom, ha kimentek akkor írjátok meg kb mikor, mert lehet h arra leszek, de nem biztos....azé mondom azért ne gyere/gyertek hiába, vagy hát max motorozol egyet!
Biztos h fogok motorzni mennni csak nem egyedül.
Ha pl veletek megyek, akkor mindig leghátul kéne hogy ne engem állítson ki a rendőr. pölö...
de majd megoldom...
Azt mondta hogy elmeletileg nem lehetne ezzel,de nem csinált semmit!
Mondta hogy jobblett volna kibirni azt a párnapot!
De ha nem akarnak gecizni akkor elfogadjak!