Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a kresz az egy hónap.az elsősegély meg ahova majd én emgyek az 1 alakalom és aztán vizsga.ráadásul ott mindekit átengednek elsősegélyen.nem veszik azt komolyan.a rutin 2 vagy 3 óra.a forgalom szintén.
nekem kb másfél volt
Hát 1 hónap alatt nem hiszem h ennyi minden meglesz...
hát végül is motor az van, csak még jogsi kell rá.mert van egy Aprilia Sonic 50.amolyan családi gép.de most nagyrész bátyám hajtja.hát majd augusztus elsején indul egy tanfolyam arra kéne jelentkezni.nyári szünet végére meg lenne a kresz meg elsősegély meg a rutin, szeptemberben meg betöltöm a 14-et és lehet menni forgalomra azt meg hamar le lehet zavarni.motort már nem kéne venni.majd később talán lesz valami.de még nem biztos az se.
Mikor lesz motorod?
Nem.
Hello!
Ez gyári csak le van vágva!
itt van egy kis füves Bob Marley-s peace.
Hy!

De az szerintem is Peace, de nem kötözködöm!
lámpa nem kell.minek az? ugyanolyan lámpa van az új rs50-en mint az új rs125-ön?
Lámpát nem csináljuk meg. MAJD a plexit, meg a kipufogó borítást.
az amúgy nem PEACE?
neked a kis sárvédőd ami lelóg a faridomról, az gyári? z3nak is oan kéne
PACE!
PACE!
PACE!
Szép az a fekete tüzér
Am, te még képet sem mersz felrakni magadról!Fogadok tiszta nyomorék gyps fejed van
Hy!

De hagyom a *icsába, mert úgysem nekem lesz igazam....
Hy!

Te ne szóljál bele, mert azt sem tudod miről van szó!Mindenkit kibeszél a hátamögött, szerinte mindenki fasz!Pl. jöjjö pl. dongó a Kakucsringre, nem az egy fasz....Szóval...
biztos én még sosem figyletem
de mondjuk legalább mind2 lámpa világít nem úgy mint az RS-eken
Télleg RSPetya mikor viszitek el a mocidat h megcsinálják h mind2 lámpád világítson? meg régebben mondtad h a plexit lefóliáztatod
Nekem úgy van hogy a jobb oldali azaz a forgalom oldalán ott erősebb izzó van!
jaja....ha átkapcsolok az meg csak 1m-rel feljebb világít szal.... szerintem....
Talán a fénykürt ér valamit!
Amúgy ejjel nappal refivel megyek!