hát a kresz az egy hónap.az elsősegély meg ahova majd én emgyek az 1 alakalom és aztán vizsga.ráadásul ott mindekit átengednek elsősegélyen.nem veszik azt komolyan.a rutin 2 vagy 3 óra.a forgalom szintén.
hát végül is motor az van, csak még jogsi kell rá.mert van egy Aprilia Sonic 50.amolyan családi gép.de most nagyrész bátyám hajtja.hát majd augusztus elsején indul egy tanfolyam arra kéne jelentkezni.nyári szünet végére meg lenne a kresz meg elsősegély meg a rutin, szeptemberben meg betöltöm a 14-et és lehet menni forgalomra azt meg hamar le lehet zavarni.motort már nem kéne venni.majd később talán lesz valami.de még nem biztos az se.
Te ne szóljál bele, mert azt sem tudod miről van szó!Mindenkit kibeszél a hátamögött, szerinte mindenki fasz!Pl. jöjjö pl. dongó a Kakucsringre, nem az egy fasz....Szóval...
de mondjuk legalább mind2 lámpa világít nem úgy mint az RS-eken
Télleg RSPetya mikor viszitek el a mocidat h megcsinálják h mind2 lámpád világítson? meg régebben mondtad h a plexit lefóliáztatod
Ez gyári csak le van vágva!
De az szerintem is Peace, de nem kötözködöm!
PACE!
PACE!
De hagyom a *icsába, mert úgysem nekem lesz igazam....
Te ne szóljál bele, mert azt sem tudod miről van szó!Mindenkit kibeszél a hátamögött, szerinte mindenki fasz!Pl. jöjjö pl. dongó a Kakucsringre, nem az egy fasz....Szóval...
Télleg RSPetya mikor viszitek el a mocidat h megcsinálják h mind2 lámpád világítson? meg régebben mondtad h a plexit lefóliáztatod
Amúgy ejjel nappal refivel megyek!