Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

senkire nem céloztam innen ezzel
Mindenki magából indul ki
kinek nem inge....ennyi
Hy!

Ezt kinek mondtad?!
most ezzel rám célzol?
apuci pici fia féle gyerek nembiztos hogy érezné
és ti piszkáljátok az rs-t?
Dunaföldvár
Hy!

Nekem van egy mocis újságom, ahol mind az összes dolog le van írva, hogy mit kell megnzni egy moci vevésnél!De nem találom, azt az újságot, de ha megtaláltam leírom! De ha szalonl veszed ott nem kell megnézni elvileg!
ha neten találsz egyet majd linkeld be és elmondja minden TZR-es a véleményét!
idomokat nézd meg,minden gyári-e rajta,mondjuk egy sportlégszűrős 80as hengerrel ellátott tüzérkét én nem vennék meg,olajra kérdezz rá,fékeket nézd meg,olajra kérdezz rá,szervízkönyvet kérd el,hidegen ne túráztasd hadd bemelegedni de sztem ha lehetőséged van vigyél el egy hozzáértő szerelőt...hová valósi vagy?
hát nézd meg a gumik állapotát ne legyenek kopottak,indítsd be túráztasd meg egy kicsit menj vele egy kört .kérdezd meg milyen olaj volt beletöltve.lehetőleg ne legyen karcos az idom mert akkor már valószínűleg buktak vele.
Húú köszi! Lenne még 1 kérdésem ... Mire figyeljek nagyon, pontosabban mit nézzek meg kiemelten a vásárlásnál, ha használtat veszek?
az majdnem 1000 . .
rs az már bizonyított párszor de ne kezdjük megint béke
én csak segítek, adok tippeket, van még az aprilia rs is, de az olasz
Hy!

Ez már a második órám, és a kettő együtt, 3000 körül van, vagy egy kicsit több!Nem tom!XD
de nem is kell hőfok mérő, érzed ha túlmelegszik...
dani velünk vagy vagy ellenünk?
Szia!A napi kmszámláló nem annyira lényeges mert max írod...hőfok?hát igen...de azt is meglehet szokni hogy nincs ha meg nnagyon meleg felvillan egy led bár ennek helyes működését kétségbe vonnám.(szakadó eső,motor hideg,kinn 10°C de a ledecske világít megfogom a hengert...jéghideg...szal ennyit erről...bár az enyém 2004es )benzin...van rajta tartalék (mármint benzincsap és azon van tartalék állás) szóval az nem gond.Én mindig 200KM után tankolok nem szokott gondom lenni vele pedig az elején nagyon zavart a futóműve első osztályú szerintem a fékei is jók bocsi ha kicsit zavaros
Honda ns1?
Sziasztok!
Tudom most megfogtok lepődni mert lány vagyok,de a segítségeteket szeretném kérni! Most vizsgázom B kategóriából, és mivel elég drága egy autót fenttartani /így 18 évesen/ ezért egy motort szeretnék vásárolni. Találtam is egy nekem megfelelőt, egy Yamaha TZR 50-est. Olvastam, hogy nincs benne se napi km számláló, se benzinszintjelző, se hőfokjelző. Ezeket utólag be lehet építettni a motorba? Segítsetek légyszives, hogy megéri-e ilyen motort venni, vagy inkább keressek másikat? Ha ezt tanácsoljátok, hogy inkább ne válasszam ezt, akkor tudnátok ajánlani, egy kinézetre hasonló motort /olyant ami hasonlít a gyorsasági motorokhoz/ ?
Előre is köszönöm!
Szvena
minek neked féktisztító?arra az 1000kmes mocira? hol jársz te vele . .
Hy!

De, csak az a baj, hogyha egy szigorúbb rendőrrel talizol, akkor előbb bevonja a jogsidat, minthogy kiküldik!